Kına gecesine gelmeyen Erkek tarafı !!

hey Allah'ım yareppim. size dil çıkarıyorum başka da bi şey yapasım yok.

baksana ailesine söz geçiremiyen bi adam var ortada ..
yarın annesi '' buraya geliceksiniz '' dediğinde '' yok anne gelmicez karım sana küs '' mü diycek kaydirigubbakcemile3
ay kendime gülesim geldi , koparıcam o dilini şimdi bak güldürdün konsantrem daaldı.
yazamıcam.

:roflol:

cnm bnmde aynı olmuştu şuan 3senelik evliyim ne görümcemler geldi ne akrabaları kınadada sözdede tektik hep dogum yaptım nede kızımı gördüler diceksinki uzaklarmı 10dklık yok kızım 11aylık uzaktan kedi gibi bakıyolar böyle aileyle geçim zor bence baştan gör önünü

yorumlarınızı takip ediyorum kızlar...

Nişanlım ailesine söz geçiremiyor değil.. Benim yanımda bile annesine kafa tutacak kadar beni sahipleniyor... Ama oda bıktı artık ... gelmicez dediklerinde ''gelmezseniz gelmeyin ama yarın öbür gün ağzınızı açıp çağırmadılar demeyin'' demiş.. Ailesini sildim artık defterden zaten nişanlımın akrabaları onlar o kadar gözümde.. Benden birşey beklemesinler.. Zaten nişanlımada söyledim onlarında çoluğu çocuğu var Allah bin beterini onlara yaşatsın.. Ahirette de iki elim yakalarında olsun dedim.. Yarın tam bir hafta olucak.. Ve ben 6 senedir ilk defa bu kadar uzun tavrımdan vazgeçmedim.. Nişanlımla şu an konuşmuyorum adıyla bile hitap etmiyorum mecbur kalırsam mesaj çekiyorum o kadar.. Çünkü bir özür bekledim oda olmadı gönlümü almak için hiçbirşey yapmıyor.. Yüzünede söyledim bir özür dilemek bu kadarmı zor??. dedim.. hala birşey yok.. Kırıldı kalbim işte yerlerde görüyorsun, ama toplamak yerine üstüne basıp geçiyorlar..

Kısacası mutsuzluğumda boğuluyorum... Benim bu yoldan dönme şansım yok kızlar.. Ailem kabul etmez hiçbirşekilde.. Annem kabul eder ama babam daha ilk aileyi araştırmaya gittiğinde '' bu evden kefeniyle çıkar..'' demiş.. Doğru düzgün bir baba yok zaten başımda dengesiz ,pislik bir adamın teki..

Cumartesi çeyiz almaya geliyor bakalım tek başına yine.. Oturup hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum ama ağlayamıyorum.. ölü gibi ruh gibi dolanıyorum..

revindel gercekten cok uzuldum durumuna suan bulundugun ruh halını ınan burdan hıssedebılıyorum.Kesinlıkle ayrılmayı dusunmuyorsun degılmı su anda ?aılenı ıkna edıceksın onlar kapıma gelıcek yoksa evlenmıyorum demedın degılmı?

Korkmaz85, yok canım demedim ailesini zaten görmek istemiyorum bunlar öyle insanlar ki aileni ikna edip kapıma getir dediğimde ''bak gördünmü biz olmadan bişey yapamıyor'' havalarına girip dötleri kalkan tipler.. Bunlara en büyük ceza onları görmezden gelmek yok saymak.. Cumartesi eşya yerleştirmeye gidicez işte ama gram hevesim kalmadı.. cenaze evine gidiyor gibiyim.. Bu akşam gelinlik provam var ama suratımdan düşen bin parçahiçbirşeye hevesim kalmadı.. Şu an nasılım biliyormusun?.. Saçım başım birbirine girmiş.. Tamamen siyahlara bürünmüşüm.. Göğsümde bir ağarlık var nefes alamıyorum.. Ağlayamıyorum tutmaktan kendimi boğazlarım ağrıyor.. En zoruda her akşam evime gittiğimde annem üzülmesin diye çok mutluymuşum gibi davranıyorum.. Yüzümde bir maske kına gecesi tuttuğum salonda nasıl döktüreceğimi anlatıyorum.. ama ben o akşam nasıl oynicam bilemiyorum yüzümdeki maskem düşer diye korkuyorum

Valla gerildim resmen ya.Bu nasıl iş böyle.Ama seviyorsan devam etmekten başka çaren yok.Onlarla görüşmezsin sende.Bunu nişanlına söyle ki sonra sana ısrar etmesin.Seni sevip saymayanı sen neden sayasınki?Valla zor durum.Ama kafana takıpta kendini mutsuz etme.Boşver bugünün yarınıda var.Düğününde eğlenmene bak.Onları çokda önemsemediğini belli et bence.Herşeye rağmen sana mutluluklar diliyorum..kaydirigubbakcemile3

Ama gulum gormezden gelsen nolucak ömur boyu yok sayamıcaksınızkı adam annem o benım dıyıp emın ol atamıcak satamıcak en kotu bayramlarda gıtmek ıstıcek sen dıceksınkı benım bayramın dugunumdu zehır ettıler ben gıtmıcem dıceksın bu sefer bakıcaksınkı oda senın aılene soguk davranıcak sen benım aıleme yansımasın dıye ınceltıp gururunu gıdeceksın anasına ıkı laf sokacak sana sınırın oynıcak 30 yasına gelmeden acıllerde fenalasan kadınlardan olucaksın .Felaket telllalıgı gıbı dusunme ne olur bunları 2senelık evlı bır kadının tavsıyelerı olarak al ne olur gulum onun aılesıne yakınmı oturucaksın?barı o hatayı yapma ne olur ya adama ve aranızdakı sevgıye acıyacagına kendıen acı gulum ama ne olursa olsun guclu olll lutfenolumunekankayizsmile

nişanlınız neden tavır yapıo sizin bu zor anınızda yanında değil hem beni koruyor bana destek oluyor diyorsunuz hemde nişamlımla konuşmuyorum diyorsunuz bilmiyorumkismile

CANIM BAŞTAN BERİ OKUDUM.
BENCE NİŞANLINLA PROBLEMLERİ .
ONU NE KADAR ÖNEMSEYİP DEĞER VERDİKLERİYLE ALAKALI.
NİŞANLININ SEÇİMİNİN SEN OLMASI,
MUHTEMELEN ONLARIN GÖNLÜNDE BAŞKA KİŞİLER VARDIR.
MECBUR KALDIKLARI İÇİN ANCAK BU KADARINA KENDİLERİNİ ZORLUYORLAR.
NİŞANLININ ONLARLA İLETİŞİMİ DE ETKİLİDİR BENCE.
ARALARINDAKİ İLETİŞİM BOZUKLUĞU VE SEVGİSİZLİK BU ŞEKİLDE DAVRANMALARINA NEDENDİR.

ASLINDA BAŞTAN KENDİLERİNİ GÖSTERMELERİ DAHA İYİ,SENDE SONRASINDA ONA GÖRE TAVIR ALIRSIN.

ÇIKMAZDA GİBİ DÜŞÜNÜP KENDİNİ YIPRATMA.
NİŞANLIN DA SENİN HEP UYUMLU HALİNİ GÖRDÜĞÜNDEN BUNU DA ATLATTIĞINI DÜŞÜNÜYORDUR.

PİREYE KIZIP YORGANI YAKMA,HADİ AYRILDINIZ SONRA SENİ O KADAR SEVECEK BİRİ OLACAK MI?
YA DA SEN BUNCA EMEK VERDİĞİN SEVGİNİ BİR KALEMDE UNUTACAKMISIN?

KAVUŞAMAYAN ONLARCA İNSAN VAR.
VUSLATA RAMAK KALMIŞKEN BİTMESİNE İZİN VERME.

BU TÜR İŞLERDE İLLAKİ OLUR CAN SIKICI ŞEYLER.
ŞEYTAN BOŞ DURMAZ,FIRSATINI BULUP SAĞDAN SOLDAN GİRER.

SEN ONCA EMEK VERİP HER TÜRLÜ HAZIRLIĞINI YAPMIŞSIN VE ÇOOOOK MUTLU BİR GELİN OLACAKSIN.
BU HARİKA GÜNLERİN TADININ KAÇMASIN AİZİN VERME TATLIM.

ŞİMDİDEN SOĞUK OLMALARI İYİ ,İLERDE MESAFELERİ BELLİ YANİ.

BEN 10 YILLIK EVLİYİM.
3 YIL NİŞANLI KALDIK.
DÜĞÜNÜMÜZDE SÜRPRİZ BİR OLAY YAŞATTILAR VE BEN MECBUREN ONLARDAN UZAK KALMAYI TERCİH ETTİM.
DEMEK Kİ HER ŞERDE HAYIR VAR,YOKSA HER HAREKETİMİZ OLAY OLUP KONUŞULACAKTI.

HAYIRLI HABERLERİNİ BEKLİYORUM TATLIM.:teselli:

dağcı, canım sana nasıl teşekkür etsem bilemiyorum.. Biraz olsun başımdaki kara bulutlar dağılır gibi oldu.. Haklısın baştan tavırları belli bende buna göre tepkimi tavrımı koyucam ortaya.. 6 senemi verdim ben bu ilişkiye ve biz nişanlanmadan önce tek bir gün bile kavgamız olmamıştı.. Herkes derdi ara sıra kavga ediyoruz deyinde nazar değmesin size.. Herkesin gösterdiği örnek çifttik biz..Ailesi umrumda değil canım benim.. Ben bu evlilik için kendi babama kafa tutmuşum onlarımı takıcam?? Beni üzen nişanlımın çok üzgün olduğumu çok kırıldığımı bildiği halde hiçbirşey yapmaması.. Mesaj çekmekle insanın gönlü alınırmı Allah aşkına?.. Nasıl rahat içi orda?Nasıl gönlü razı benim burda bunları yaşamama?..

Bekledim belki ist. gelir diye ama 1 hafta oldu artık gelen giden yok.. Gönlümü almak için hiçbirşey yapmıyor.. Kendi kendine unutur siniri geçince barışır nasıl olsa diye düşünüyor sanki..

Kanıma dokunan bu zaten..

Artık kendime zarar vermeye başladım düşünmekten.. Dün gece sahura kalktım dişleri sıkmaktan çenem kitlenmiş.. Çorba bile içemedim ağzım açılmıyordu.. Kendimi toplamam lazım ama toplayamıyorum kızlar...

Canım sen sadece bu olaya ve senin gönlünü almasına odaklandın.
Ama emin ol o çoook şeyle uğraşıyordur ve sana yansımaması için didiniyordur.

Sevginin afffettiremeyeceği hiç bir şey YOK güzelim.
Sevdiğinden eminsen bu durumu hep beraber atlatmaya çalış.

Sonrasında mutluluğunuz yıllarca sürecek.

Biz de çok sıkıntılar yaşadık ve hala sanki daha geçen yıl evlenmiş gibi hissediyoruz.

O GEÇMİŞTE KISA SÜREDE yaşananlarla berAberken bile özlem duyuyoruz.

Gerçek mutluluklar bedel ister.
Anlattığın kadarıyla seni gerçekten haketmiş ve hala çabalıyor.

Ailesiyle senin bilmediğin ve tahmin edemeyeceğin ne sıkıntılar yaşıyordur emin ol.

Kolay değil,en yakınlarının sana destek yerine köstek olmaları.

Hayırlısıyla evlenip yuvanıza geçin,ondan sonrası size kalmış canım.

Kendini yıpratma bitanem,şu an senin gibi evlilik arefesinde olmayı hayal eden ne kadar çok insan var.

Güzel haberlerini bekliyorum tatlım.

insan gözgöre göre evlenir mii bu adamla arkadaşım?şartları zorla ve sakın evlenme bence çok pişman olursun seni bugün savunmayan ailesine söz geçiremeyen adama yarın seni çok ezdirir..yazık etme kendine

Canım kendini düşün bu senin en mutlu günün olmalı..

millet erkek tarafı nerde falan diye sorup laf edecektir..

gelmezlerse şayet,yol uzak ,onlarında misafirleri var şehir dışından, burada yaşasalar gelmezler mi,sonuçta onlarda düğünevi, telaşları çok mesafe olmasından böyle filan falan diye geçiştirebilirsin..heee bu yazdıklarım hiç erkek tarafına bahane değil ama milletin ağzını kapatmak için söylersin napıcaksın..ama nişanlına baskı yap gelecekler diye..uzak mesafelerde çeyiz almaya,kınaya mutlaka k.valide, damat ve birkaç yakını gelmeli

Yarın çeyiz almaya sadece nişanlım gelicek kızlar.. ne kaynana ve görümce elti.. kimse yok zaten dedimya artık yüzlerini dahi görmek istemiyorum..

Dün nişanlımla 2 dakikalık bir konuşma yaptık.. Neden bu kadar üzgün olduğumu söylüyorum... 1 haftadır sinirim kendi kendine geçer diye bekliyorsun hiçbirşey yapmıyorsun dedim.. hala bana 1 haftadır neden surat asıyorum konuşmuyorum bunun hesabını soruyor?? çıldırmamak içten değil..

canını sıkma artık.
düğün telaşı,koşuştuması zaten inanı çok geriyor.
madem sona doğru gidiyorsun kendini yıpratma.
bu günleri sana yaşatanlar düğünden sonra nasıl bir gelin olduğunu görecekler.
boşver uzak dursunlar,evlenince mesafeni koy.
aynı binada oturuyorum diye fazla görüşme.
tavrın,duruşunla bugünlerin hesabını çıkar.
iyiniyet yetmiyor,hatta bazı insanlara dokunuyor.
kısasa kısas,ne verirlerse onu görürler.
nişanlın kendini seninle aynı tarafta gördüğü için ikinize yapılmış bir tavırdan kendini sorumlu hissetmiyor.

ailesini sen aslında tanımıyorsun ama o yıllardır kendine karşı tutumlarının ne olduğunu biliyordur.

ben hala bilmeme eşimin ailesinin içini.
neler yaşarlar ama hiç dışarı belli etmezelr.
ilk yabancı da benim o ailede ve hala yabncıyım değişmedi.
onlar da benim için öyle oldu artık,ne yapalım.

düğün nişan kına dediğin iki tarafın katılımıyla dahada renklenir güzelleşirr... sen çok haklısın bu gelmeyişleri çevrendede garipsenir ayıplanırr.. aaa aceba aralarında sorunmu vardıkii gelmediler diye düşünülür...çok ayıp etmişler.. tamam durumları olmayabilir ama borç alıcakları bir akrabalarıdamı tanıdıklarıdamı yokk?? ama bundan sonra sende taviz verme madem araya mesafe koyuyorlar sende tavrını belli e...t

YANI guzel kardesım yazılanlara yaptıgın yorumdan anladıgın bu adam ve aılesı neyaparsa yapsın sen ılıskıne uzun zaman harcadın dıye ayrılmıcaksın o yuzden '''Bız evlenırkende bole oldu takma '''dıyenlere tesekkur edıyosun ''bırıyle evlenırken aılesıylede evlenılır yakma hayatını ''' dıyenlereyse cevap bıle vermıyosun.Bellıkı bu cocugu affedıceksın nıye naz nıyaz yapıosun asma suratrını ozaman sen zannedıyomusunkı surat yaparsan bılmem kac yasındakı adamın huyunu degıstırebılıceksın aılesıne restı cekıcek o falan ..E ama sen buna ınanmak ıstıyosun egerkı adam anasına ablasına sozunu gecırebılıcek gucte bı adam olsa zaten o anayıda ablayıda seve seve getırtırdı (aıle senı ıstemese bıle)bugun bunu saglayamayan adam yarın hıc saglayamıcak ve bayramlarda olsun dogumunda olsun mıde spazmları gecırıceksın uzuntu ve stresten ...Lütfen bu yorumlarıda gör ve dıkkate al yada soyle bosuna ınsanlar yazmasın benım fıkrım bellı ayrılmıcam de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…