canım neredeyse bütün sayfaları okudum.ve artık üstüne set çektiğim hiç hatırlamak istemediklerim tekrar canlandı gözümdesenağlama
senin şuanda içinde bulunduğun durumu üzüntünü ve stresini o kadar iyi anlıyorum ki.:çok üzgünüm:
bende 11 sne önce nişanlılık dönemimde olmıyacak problemlerden ötürü bir deri bir kemik kalmıştım.resmen ağzımın içi stresten yara olmuştu da haftalarca doğru düzgün yemek yiyememiştim.ağlamaktan göz pınarlarım kurumuştu.bunları niçin anlatıyorum?...benim gibi kendine etme diye!
nişanlının ve senin yaşın kaç bilmiyorum ama.. bu tür durumlarda yaşın etkisi büyük bence..30 a yakın bir yaşta deilseniz eğer özellikle nişanlın için söylüyorum olgunlaşmasına ,büyümesine çok var.ve ailesi ile senin arandaki dengeyi sağlayamıyorsa zaten bunu gösterir..biizm evlendiğimizde eşim 25 yaşındaydı ve o kadar ailesine düşkündiki ben hamileyken sinir krizi geçirdim.ailesi ile aynı şehirde olmamamıza rağmen telefonla bile yetişiyorlardı.bu eşim biraz büyüyüp artık kendisininde bir aile kurduğunun farkına varana kadar sürdü.TBİ BU ARADA BEN SÜREKLİ ALATTAN ALIP SABRETMEKTEN O KADAR YIPRANDIM Kİ.BUNU YAŞARKEN EŞİM NE KADAR YANIMDAYDI DİYE SORUYORUM KENDİME.NİÇİN SAVAŞ VERDİM NE KAZANDIM?DEĞDİMİ BUNCA ÇEKTİĞİM SIKINTIYA?MUTLUMUYUM PEKİ ŞİMDİ EŞİMLE ??BİR NEBZE BİZİMLE UĞRAŞMALARINI ENGELLEDİM ama??İŞ DOLAŞIP GELDİ DOĞRU EŞ SEÇİMİNE?AİLESİ BYLE OLMASINA RAĞMEN ARKAMDA BENİ SAHİPLENEN .KÖTÜ GÜNDE YANIMDA OLAN BİR SEVGİLİ OLSAYDI BU KADAR YIPRANIRMIYDIM ?HAYIR.BENİMKİDE BEN O KADAR ÜZÜNTÜ YAŞARKEN HİÇBİŞEY OLAMAMIŞ GİBİ DAVRANIYORDU .ŞİMDİ TANIDIM VE ANLIYORUM Kİ BENİM O ÇOK SEVDİĞİM ADAM MEĞER SENİN SORUN ETTİKLERİNE -SORUNLARINLA İLGİLENMEZ RAHAT MI RAHAT ADAMIN TEKİ.AMA KENDİ KAFASINDA EN UFAK Bİ PROBLEM OLDUĞUNDA SENDEN HEMEN DESTEK BEKLEYEN BENCİL ADAMIN BİRİ..
İNSANLAR GÜLERKEN BEN NİYE GÜLEMİYORUM DİYORUM?ÇÜNKİ UNUTTUM,UNUTTURDULAR..mafoldumben
aynı şehirde olmasan bile eşinin ailesi seni baştan istemeyip saygı ve sevgi göstermedimi malesef öyle devam ediyorr..SEN VE AİLEN EZİLDİĞİNLE KALIYORSUN..
NE ONLAR SENİ SEVEBİLİYO NE SEN ONLARI.BU GERÇEKTEN BİR SÜRE SONRA TAKMADIĞIN BİR KONU OLSADA SENİ İÇTEN İÇE RAHATSIZ EDİYOR.SONUÇTA ATAMIYORSUN.EŞİN VAR ARADA SİLEMİYORSUN.SADECE ÖZEL GÜNLERDEDE OLSA TEL. İLE ARAYIP KONUŞUYORSUN VE İKİ TARAFINDA SES TONUNDAKİ İSTEKSİZLİK SOĞUKLUK .İÇTENSİZLİK ENGELLENEMİYOR.İĞNELİ LAFLAR TEK TARAFLI BEKLENTİLERDE CABASI.VE İNSANIN MORALİNİ BOZMAYA YETİYOR.
ÇOK UZUN OLDU BİLİYORUM AMA DOLAYLIDA OLSA BUNUN ASLINDA BAŞTAN ÇOK DÜŞÜNÜLEREK VERİLMESİ GEREKEN BİR KARAR OLDUĞUNU BU KADAR BASİT OLMADIĞINI ANLATMAK İSTEDİM.
NİHAYET BUNUN BENİM HAYATIM OLDUĞUNU,BAŞKALRININ NE İSTEDİĞİNDEN ÖNCE BENİM NE İSTEDİĞİMİN ÖNEMLİ OLDUĞUNU,SIRF İŞLER YOLUNDA GİTSİN DİYE KİŞİLİĞİMDEN ÖDÜN VERİP EZİLMEMEM VE AİLEMİDE EZDİRMEMEM GERKTİĞİNİ ÇOK GEÇ ANLADIM.O KADAR YORULDUM,BEN BENDEN GİTTİM Kİ !!YAŞAMDAN ZEVK ALMAYAN BİR BİREYE DÖNÜŞTÜĞÜMDEN YAPTIĞIM EVLİLİKTEDE MUTLUMUSUN?SORUSUNA YANIT BULAMAZ HALE GELDİM.:1no2:
SANA TAVSİYEM SAVAŞ VERİP YORULMA!KENDİNİ YIPRATTIĞINLA KALIRSIN .AİLESİNİ UMURSAMADAN BU ADAMI NE KADR SEVDİĞİNİ VE ONUN SENİ NE KADR SEVDİĞİNİ SORGULA?CADIARZU*BIRAK O SENİ ÇOK SEVİYORSA PROBLEM HER NEYSE O ÇÖZSÜN.ONUN ÇABALARINI GÖRDÜĞÜNDE ANCAK ANLARSIN SEVGİSİNİ.ODA ARADA KALIYOR OLABİLİR.BELKİ SENİNLE AYNI DURUMDA AMA FARKLI TEPKİLER VERİYO OLABİLİRSİNİZ.ANCAK EN AZ SENİN KADAR ODA ÇABA GÖSTERMELİ.HİÇBİRŞEY YOKMUŞ GİBİ DAVRANMAMALIlmaz:SORUNLARDAN ŞİMDİDEN KAÇARSA SONRASINI DÜŞÜN??
BİLİYORUM KAFAN KARMAKARIŞIK AMA BAZI NET SORULARA NET CVPLAR ALABİLMELİSİN.UNUTMA BU SENİN HAYATIN!
UMARIM EN KISA ZAMANDA HAYATIN YOLUNA GİRER.KAFANI VE RUHUNU TOPARLARSIN:Saruboceq:
ne kınası ne nişanı yaa...
kendin bir yüzük alır takarsın tamam işte.
bu ne be.
dayısı dıdısı vıdısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?