Sakın bundan sonra muhatap olma ailesi ile. . Onlar içinde o güzel canını sıkma derim ben
Yazık değilmi sana ve nişanlına. . Sen önüne bak arkadaşım
İleride elbet onlarnda çocuğunun düğünü olur.Gün gelir devran döner . aynı mahallede bile olsan gelemem dersin olur biter.
Belki ileride diceksinki onlar yapıyor ben yapmiyim utansınlar vs. Ama şunu bilki kimse utanmıyor yaptığından
Ama nişanlımla konuştum kızlar resmen söyledim böyle olmicak ben ayrılmayı düşünüyorum dedim.. Öldür beni ayaklarına kapaniyim ama bana ayrıl deme dedi.. Saatlerce yalvardı.. Söyledim yarın öbür gün seni doldurup üstüme salarlar dedim.. Ben onların aklına bakıp sana laf söylemem dedi.. Neyse uzun hikaye sonuç olarak ''Bana tavır yapıyorlar benim yüzümden sana bunları yaşatıyorum ya ölseydim daha iyiydi çok yıprandın'' dedi.. Oda farkında herşeyin.. Annemde dedi eğer birbirinizi seviyorsanız ayrılmayın kapayın kulaklarınızı birbirinize bakın dedi..
Kızlar mnalesef aynı binada oturucaz mafoldumben
Bende öyle dedim zaten nişanlıma , onlarında çoluğu çocuğu var sırada olanlar var.. Benden sakın düğünlerine derneklerine gitmemi bekleme adımımı atmam dedim.. Benim aileme yaşattıklarının bin katını yaşarlar inşaallah dedim..
Nişanlım benim tarafımda kızlar aileme ezdirmedim seni asla da ezdirmem diyor.. Az önce yine konuşmaya çalıştık tabi konu açıldığında ben ağlamaktan konuşamıyorum kapattım telefonu..
Aileme üzüldüğümü belli etmiyorum gülüyorum , eğleniyorum ama karar verdim erkek tarafına inat o gün kurtlarımı dökmezsem inadıma eğlenmezsem içip içip dağıtmazsam benimde adım revindell değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?