Kına gecesine katılanlar..Rezil olmak istemiyorum :)

Kremlisanti

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2016
131
121
18
32
Kızlar merhaba. 20 gün sonra erkek kardeşimin düğünü olacak..Düğün için uzun bir elbise aldım.Fakat kına da kısa giyinmek istiyorum.Bugün mini bir etek ve bluz denedim.Aman Allah'ım ! Bacaklarım berbat.o kadar zayıfım ki zafiyet geçiriyorum adeta.Mağaza aynaları acı gerçeği gösterdi.Ev de bu kadar zayıf görmüyordum kendimi.Annem berbat görünüyorsun iskelet gibisin dedi.Boy:1.78 kilo 50.. Annem de en iyisi dar bir pantolon ve üzerine askılı bir bluz altına da topuklu dedi.Ama herkes muhtemelen elbise giyecek.Ama elbise de çıta bacaklarıma hiç yakışmıyor sizce pantolon bluz fikri nasıl ? Ama böyle agır şık bir pantolon bluz olacak..Birde şık bir topuklu..Yada elbise olsun mu dersiniz.Bir yardımcı olun nolur.. Görümce adayı nasıl giyinmeli

1.58 boya 39 kiloyum.kendi nişanımvar balık model belden oturtmalı asadıga bollaşan modeller deniyorum hep

Elbise giy

Kısa olmasn yine uzun kuyruklu vs olsun

Tarzı farklı uzun iki ayrı elbisen olabilir

Nikah olsa tulum vs olurdu ama görümce kınada pantolon hoş olmayabilir

Yaş kaç ama çok gençsen olabilir

Yani uzun elbise mi giymeliyim canım..Şık bir pantolon bluz gitmez mi sence.Bir de dağınık topuz yaptırsam.

ay bu tarıf ettıgın halınle 40 yaşında bı grumce canlandı gzumde 40 yaşındaysan yap bu kombını ama yaş 40 tan kucukse elbıe gıymen lazım yoksa hafıf kalırsın yanı uzaktan akraba gıbı olursun

Bende abimin düğününde uzun kınasında kısa giymiştim. Bence elbise giymelisin kısa giyemiyosanda uzun olmalı :)

Elbise giy

Kısa olmasn yine uzun kuyruklu vs olsun

Tarzı farklı uzun iki ayrı elbisen olabilir

Nikah olsa tulum vs olurdu ama görümce kınada pantolon hoş olmayabilir

Yaş kaç ama çok gençsen olabilir

Yaş 23 canım..Çok zayıf ve uzun boyluyum.ne giysem yakışıyor ama mini elbiseler hariç.O yüzden annem de illa şık bir pantolon yada tulum diye tutturdu 0 beden manken vücudundayım ama bacaklarım acayip ince ve çarpık..

Mini elbiseyle kotu duran bacaklar dar pantolonla daha guzel gozukmuyor. Bol desen yine anlarimda ha dar pantolon ha elbise bacaklarinin nasil oldugu dar pantolonla daha bile ortaya cikabilir. Ya bol pantolon yada uzun elbise

Dimi canım bende öyle düşünüyorum..Ama düğün elbisem hazır.Uzun..Kına için acayip kararsızım

renk farklı oldugu surece boy onemlı degıl ıkısınde de uzun alablırsın cok goze btmaz ama dugun elbısen balıksa kınada uçuş uçuş bı elbıse tercıh edebılırsın yada kuyrukluysa duz gıbı model farklılıklarına gıdebılırsın

tulum giy canım güzelce tadilat yaptır tam üzerine otursun bence görümce şık olmalı benim boyum 158 kilo 41 filan bacaklarını merak ettim yaa özür dilerim ama bende bu konuda hassasım ne yazikki mezuniyetimde kısa elbise giydim güzel olmuştu elbisenin şeklide önemli beline otursa alt tarafı kiloşmu deniyo işte öyle genişlese kötü olmazsın sanki resim atsaydın bize bakardık

Dalgıç kumaşa benzeyen saten karışımlı kumaşlar var ondan al iyi bir terziye balık model bir etek diktir
Üzerine uygun şık bir bluz dağınık doğal bir topuz
şık abartısız aksesuarlarla tamamdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…