- 19 Mart 2010
- 12.489
- 13.623
- 498
- Konu Sahibi Kremlisanti
-
39 kilo muuu1.58 boya 39 kiloyum.kendi nişanımvar balık model belden oturtmalı asadıga bollaşan modeller deniyorum hep
Mini elbiseyle kotu duran bacaklar dar pantolonla daha guzel gozukmuyor. Bol desen yine anlarimda ha dar pantolon ha elbise bacaklarinin nasil oldugu dar pantolonla daha bile ortaya cikabilir. Ya bol pantolon yada uzun elbise
bir arkadaş tulumdan bahsetmiş
süper bir fikir bence. çok şık tulumlar var.
onun dışında uzun abiye giy
pantolon bluz çok sade olur. kardeşinmiş sonuçta.
yok yok almaz sakın kilo alcam diye yüklenme. göbeğe basene gider hepBacaklarım hem çok ince hem de çarpıkEvet bol pantolon da güzel olur..Fakat basir durmak istemitor
Tulum şık olur mu sizce..Uzun elbise istemiyorum..Düğün de giyeceğim farklı olsunTakıyla biraz canlı hale getirsem..Off 20 günde bacaklarım kilo alamaz dimi
Hem düğün hem kına uzun elbise olmasın istiyorsan kınada pantolon yerine şık bir tulum öneririm
bencede tulumun altına şık böyle taşlı filan bir ayakkabı giysin . ayrıca bizim burda düğünde görümceler 2 kıyafett giyiyorlar pantolon bluz basit kalırÇok şık ve klasik tulumlar var denk gelmedin demekki. Pantolon bluz asrın hatası olabilir
Valla saka gibi ama ilkokuldan beri aynı kilodayım.ne düyetisyenler asındırdım mama falan kullandım bildiğin alamıyorum.inşallah nişana kadar biraz alabilsem süper olcak.aldıgım her kıyafet terzi yüzü görüyor mutlaka cok sıkıntı39 kilo muuu
Hastalanirsin kız sen nasıl yasiyon o kiloyla
bencede tulumun altına şık böyle taşlı filan bir ayakkabı giysin . ayrıca bizim burda düğünde görümceler 2 kıyafett giyiyorlar pantolon bluz basit kalır
aynen ama bence ispontol giymesin çünkü daha zayıf görünme ihtimali yüksek benceKomşunun düğününde klasik gömlek kumaş pant. Gibi seyler giyiyoruz. Üstü şifon pantolon kısmı bol veya ispanyol çok zarif tulumlar var arastırmak lazım
Mesela böyle hamurisi yağlı hani makarna olur ekmek börek bunlari yesende mi alamiyonValla saka gibi ama ilkokuldan beri aynı kilodayım.ne düyetisyenler asındırdım mama falan kullandım bildiğin alamıyorum.inşallah nişana kadar biraz alabilsem süper olcak.aldıgım her kıyafet terzi yüzü görüyor mutlaka cok sıkıntı
Bacaklar kalın görünsün diye pantolon altına dizlere kadar falan 3 kat tayt giyen tanıdıklarım varaynen ama bence ispontol giymesin çünkü daha zayıf görünme ihtimali yüksek bence
Paçaları bol olan belden oturan tulum giyinin. O kadar şık olur ki. Zaten tulum için hep "32-34bedenler giyinsin" derler. İ
tüm tahlillerim normal cıkıyor :) ilerde alırım tahminen ablamda gencliğinde böyleymiş çünkü bakalım bekliyorum sonunda ne olucak :)Mesela böyle hamurisi yağlı hani makarna olur ekmek börek bunlari yesende mi alamiyon
Kansizlik falan yok demi sağlık açısından bisey olmasında
bende 34 bedenim atlet bile giymem valla bayılırım sıcaktan kaşıntıdan yaz kış böyleBacaklar kalın görünsün diye pantolon altına dizlere kadar falan 3 kat tayt giyen tanıdıklarım var
34 beden kıyafet bulmak zor olmuyor mu yabende 34 bedenim atlet bile giymem valla bayılırım sıcaktan kaşıntıdan yaz kış böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?