- 15 Kasım 2015
- 1.440
- 2.338
- 53
- Konu Sahibi Kremlisanti
-
oluyo tabikide terziye gidiyo yada mango vs gibi yerlerden almak gerekiyo kalıbı dar olmalı ayağımda 35 numara zaten34 beden kıyafet bulmak zor olmuyor mu ya
Aa bayağı ufak tefeksin yani çok hoş bence :)oluyo tabikide terziye gidiyo yada mango vs gibi yerlerden almak gerekiyo kalıbı dar olmalı ayağımda 35 numara zaten
Bu arada 2 parca abiyelerden dusunmez misin bustiyer uzun etek tarzi olanlardan, daha bugun gordum instagramda, birinin dugunu olsa da giysem dedim hatta :)
hahaa evet yaa zayıfım 5 kilo filan almak istiyorum olmuyorAa bayağı ufak tefeksin yani çok hoş bence :)
hahaa evet yaa zayıfım 5 kilo filan almak istiyorum olmuyor
36 bedenlere her şey yakışır:) söylemeye bile gerek yok:)36yı harcadınız kalbimi kırdınız
Baktım şimdi netten konu sahibine çok hoş olabilir
Özellikle cilt rengi uygun olursa Türkuaz şu yeşili gibi renkler çok hoş olabilir
İçi mini dışı şifondan uzun elbise olabilir. Pantolon giyme sakın.
Ağır şık pantolon nedirsaten mi
Canm benm üzme kendini lütfen. Senin yerinde olsam dugundrki elbiseden biraz daha basitçe uzun ayaklara kadar dapdar bir elbise alırdım. Madem zayıfsın çok iyi şekilde taşırsın bu elbiseyi . Pantolon bluz giyme bence . Dugundekinden biraz daha hafif bir uzun elbise. Saçlarını da salaş yaparsın. Tamamdır bu iş
39 mu1.58 boya 39 kiloyum.kendi nişanımvar balık model belden oturtmalı asadıga bollaşan modeller deniyorum hep
Çok teşekkür ederim canım..Ya inan çok kastım çünkü gelin tarafı ablaları yengeleri o kadar dikkat eder ki böyle şeylere.Bir de aşırı fesatlar işleri güçleri dedikoduGelinimiz bakmaz önemsemez ama onun tarafı fena :) Umarım güzel bir elbise yada tulum bulabilirim az bi zaman var..Bakalım..
Annenizin dar pantalon fikrine katılmıyorum zira dar pantalonla mini eteğin arasında bir fark olacağını sanmıyorum.Kızlar merhaba. 20 gün sonra erkek kardeşimin düğünü olacak..Düğün için uzun bir elbise aldım.Fakat kına da kısa giyinmek istiyorum.Bugün mini bir etek ve bluz denedim.Aman Allah'ım ! Bacaklarım berbat.o kadar zayıfım ki zafiyet geçiriyorum adeta.Mağaza aynaları acı gerçeği gösterdi.Ev de bu kadar zayıf görmüyordum kendimi.Annem berbat görünüyorsun iskelet gibisin dedi.Boy:1.78 kilo 50..Annem de en iyisi dar bir pantolon ve üzerine askılı bir bluz altına da topuklu dedi.Ama herkes muhtemelen elbise giyecek.Ama elbise de çıta bacaklarıma hiç yakışmıyor sizce pantolon bluz fikri nasıl ? Ama böyle agır şık bir pantolon bluz olacak..Birde şık bir topuklu..Yada elbise olsun mu dersiniz.Bir yardımcı olun nolur.. Görümce adayı nasıl giyinmeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?