Kına gecesine katılanlar..Rezil olmak istemiyorum :)

İçi mini dışı şifondan uzun elbise olabilir. Pantolon giyme sakın.

Ağır şık pantolon nedir saten mi

Yok kız hani basit pantolon olarak algılanmasın şöyle kumaş ağır tam düğünlük zara'da vardı bir kaç model Off Tulum yada uzun elbise Kararsızlıktan öleceğim..

Kızlar çok sağolun...Tulum araştıracağım.Umarım çok sade kaçmam.Bir arkadaşın da dediği gibi şatafat değilde çok şık olmak istiyorum :) Görümce adayıyım sonuçta.Ve tek görümceyim o yüzden kastım biraz... :)

Canm benm üzme kendini lütfen. Senin yerinde olsam dugundrki elbiseden biraz daha basitçe uzun ayaklara kadar dapdar bir elbise alırdım. Madem zayıfsın çok iyi şekilde taşırsın bu elbiseyi . Pantolon bluz giyme bence . Dugundekinden biraz daha hafif bir uzun elbise. Saçlarını da salaş yaparsın. Tamamdır bu iş

Çok teşekkür ederim canım..Ya inan çok kastım çünkü gelin tarafı ablaları yengeleri o kadar dikkat eder ki böyle şeylere.Bir de aşırı fesatlar işleri güçleri dedikodu Gelinimiz bakmaz önemsemez ama onun tarafı fena :) Umarım güzel bir elbise yada tulum bulabilirim az bi zaman var..Bakalım..

Kısa olan her elbise zayıfken çok kötü durmuyor aslında eteği bol giyince bacaklar çubuk gibi duruyo ama dar vücudu saran bi elbise giyince daha iyi duruyor. Bende konuya girdiğimde 2 parçalık önerecektim yazmışlar zaten bence hem şık hem de abartı olmaz kına için hafif göbeği açık bi üst altına bileklere kadar eteği ya da eteği bilekten bir karış kısaltabilirsiniz öyle de hoş durur sonucta kına

Canım bu kadar önemsiyorssn tulum alma derim . Çünkü oda biraz basite kaçıyor.
Sen bilirsin ama dediğimi yap. Al şöyle fiziğine göre güzel bir elbise .
Moda sitelerine De bakabilirsin doğru elbise tercihi için. Giy onu m herkes De hasetinden çatlasın :))

O mağaza aynaları acı gerçekleri banada gösteriyor ama seninkinin tam ters halini
Gülüyorum ama kabinde cok ağlamıslıgım vardır.

Bence uzun Elbise giy Tulum yerine

Annenizin dar pantalon fikrine katılmıyorum zira dar pantalonla mini eteğin arasında bir fark olacağını sanmıyorum.
Ama kloş krem yada kirli beyaz renkte bir pantalon üstüne kırmızı yeşil mavi zevkinize göre payetli bir bluz aynı renk stiletto ayakkabı birde portföy çanta iyi gider diye düşünüyorum.
Yada straplez balık model bir elbise de olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…