Kına Gecesi kına gecesini evde yapma

bir garip oblomov

Guru
Kayıtlı Üye
19 Mart 2010
21.479
15.166
498
kızlar merhaba evde kına gecesi yapanlar var mı aramızda merak ediyorum bir kaç arkadaşımın evde yapacağını duydum tabi mekan kısıtlı olunca eve çağırılacak kişilerde özenle seçiliyor:31: aramızda evde kına gecesi yapmayı düşünenler var mı

canım merhaba. benimde kına gecem evde oldu 20-25 kişiydik. sadece bayanlar vardı bence kına gecesi bayan bayana daha eğlenceli oluyor. ilk eşim beni getirdi biraz oynadık beraber sonra o gitti oynamaya devam ettik biz. sıcak bir ortam vardı zaten sonra kına yakıldı. misafirlere ikram hazırlamıştırk biz onları ikram ettik en sonda çerezimizi dağıttık. hem kınada fazla masrafada gerek yok bence . tabi herkesin kendi tercihi.

cnm kısmetse bende evde yapacağım ama nasıl olacak bilemiyorum ! evde yapan arkadaşlar tecrübelerini paylaşırlarsa iyi olur ;)

maddi açıdan tabiiki de mantıklı evde yapmak ama gece 12 ye kadar onca gürültüye apartman dayanabilirmi bilmiyorum. bebeği, hastası sınavı olanlar, ertesi gün erken kalkıp işe gitmesi gerekenler vardır. bence pek uygun değil. müziği çok açmayız çok da tepinmeyiz diyorsanız evde yapın ama artık apartmanlar çok kalabalık ve neredeyse her ailede en az 2 kiş çalışıyor.siz evleneceksiniz diye başkalarını rahatsız etmenin mantığı yok açıkçası

maddi açıdan tabiiki de mantıklı evde yapmak ama gece 12 ye kadar onca gürültüye apartman dayanabilirmi bilmiyorum. bebeği, hastası sınavı olanlar, ertesi gün erken kalkıp işe gitmesi gerekenler vardır. bence pek uygun değil. müziği çok açmayız çok da tepinmeyiz diyorsanız evde yapın ama artık apartmanlar çok kalabalık ve neredeyse her ailede en az 2 kiş çalışıyor.siz evleneceksiniz diye başkalarını rahatsız etmenin mantığı yok açıkçası
Valla bu özel birgün kimse kusura bakmasın bir kere oluyor insanlarında salon tutmaya gücü yoksa ha kapının önünde yapılmış ha evde aynı gürültü yani :)

canım merhaba. benimde kına gecem evde oldu 20-25 kişiydik. sadece bayanlar vardı bence kına gecesi bayan bayana daha eğlenceli oluyor. ilk eşim beni getirdi biraz oynadık beraber sonra o gitti oynamaya devam ettik biz. sıcak bir ortam vardı zaten sonra kına yakıldı. misafirlere ikram hazırlamıştırk biz onları ikram ettik en sonda çerezimizi dağıttık. hem kınada fazla masrafada gerek yok bence . tabi herkesin kendi tercihi.

bende yaparsam az kişi çağıracam sadece korkum kırılma gücenme oluyormu diye bende bayan bayana samimi bir ortam olmasından yanayım bakalım kısmet artık

bizim burda kahvehanelerde yapıyorlar ve orkestra tuttukları için felaket bir gürültü oluyor bizlerde çalışıyoruz ve uyuyamıyoruz ne yapalım saat 12 yasası var kullanıyorlar bizim kendi aramızda açaçağımız müziğin sesinden bişi olmaz diye düşünüyorum bizde 12ye kadar eğlenebiliriz deriz şikayete gelenlere şikayette etseler polis bişi yapmıyo:9:

Benim iki ablamın da kınası evde oldu, sadece bayanlar olunca da daha süper oldu. Benimde düğünüm ekim ayında olacak ve bende evde yapıcam kına gecemi. Ayrıca konu komşu rahatsız olmuyor bence zaten onlarda davetli oluyor ve tek gecelik bir eğlence olduğu için onlarda hoş görüyor. :16:

Benim iki ablamın da kınası evde oldu, sadece bayanlar olunca da daha süper oldu. Benimde düğünüm ekim ayında olacak ve bende evde yapıcam kına gecemi. Ayrıca konu komşu rahatsız olmuyor bence zaten onlarda davetli oluyor ve tek gecelik bir eğlence olduğu için onlarda hoş görüyor. :16:

cnm bende haftaya kısmetse kına gecemi evde yapacağım ve bu konuda tecrübemiz pek yok :( acaba evde kına gecesi yaparken ne tür detaylar var bilemiyorum. biz kuruyemiş, kına ve meşrubat dağımayı düşündük. yiyecek düşünmedi bizimkiler acaba siz evde kına yaparken neler yaptınız biraz detay vererek anlatırsan sevinirm ;)

canım şöyle lokal tarzı yerler var uygun fiyatta bence onlar düşünülebilir.Çünkü evde olması başlı başına sıkıntı hem senin için hem ailen için bir kere eve çağırcağın kişi kısıtlıdır her zaman birine sölersin diğeri kalır falan filan.oyuna ayrı bir mekan ayrılacak yaşlılara ev büyüklerine kendi arkadaşlarına falan:) hepsi sıkıntı ev birbirine geçiyor sonrasındaki geniş temizlik cabası bence araştırsan makul fiyatlara bir yerler kesinlikle bulursun ben eminim...Ayrıca kınaya masrafa gerek yok diyenlere hiç ama hiç katılmıyorum bu senin hayatında sadece 1 kez gerçekleşecek telafisi yok yarın bir gün geri baktığında tek elinde kalan şeylerolacak evliliğe hazırlığa dair.Ben herkesin bütçesi oranında bu tarz organizasyonları gerçekleştirebileceğini düşünüyorum ama tabiki son karar senin..seninm kına gecen sen nasıl hatırlamak istiyorsan ileride öle yapmalısın bence..Herşeyin gönlünce gerçekleşmesi dileğiyle

valla bana kalsa düğünle bir yaparım kınayı yani ikiside hem masraf hem yorgunluk tabi herkes kesesine göre biryer mutlaka bulur ama yorgunluğu berbat bişi ya zaten düğünleri pek sevmem nişanlım istediği için düğün yapacaz bana kalsa nikah yeter

canım şöyle lokal tarzı yerler var uygun fiyatta bence onlar düşünülebilir.Çünkü evde olması başlı başına sıkıntı hem senin için hem ailen için bir kere eve çağırcağın kişi kısıtlıdır her zaman birine sölersin diğeri kalır falan filan.oyuna ayrı bir mekan ayrılacak yaşlılara ev büyüklerine kendi arkadaşlarına falan:) hepsi sıkıntı ev birbirine geçiyor sonrasındaki geniş temizlik cabası bence araştırsan makul fiyatlara bir yerler kesinlikle bulursun ben eminim...Ayrıca kınaya masrafa gerek yok diyenlere hiç ama hiç katılmıyorum bu senin hayatında sadece 1 kez gerçekleşecek telafisi yok yarın bir gün geri baktığında tek elinde kalan şeylerolacak evliliğe hazırlığa dair.Ben herkesin bütçesi oranında bu tarz organizasyonları gerçekleştirebileceğini düşünüyorum ama tabiki son karar senin..seninm kına gecen sen nasıl hatırlamak istiyorsan ileride öle yapmalısın bence..Herşeyin gönlünce gerçekleşmesi dileğiyle

cnm dediklerine katılıyorum ve bende senin gibi düşünüyorum ama ben nişanımı dışarıda yaptığım ve düğünde yapacağım için kınayı evde yapmak istedik.fazla çağıracağım kimse yok kendi aramızda bizbize olacağı için sıkıntı yok sadece neler yapılabilir diye araştırıyorum :)

bende evde düşünüyorum kısmetse ertesi akşam zaten salonda düğün olacak iki akşam ne gerek var dedim. açıkcası evde nası lolur ortam bilmiyorum ama olduğu kadar, bana kalsa zaten istemiyorum kına felan ailemin baskısı işte. bana sadece yorgunluk ve masraf geliyor böyle şeyler.

bende evde yapacak olanlardanım.
binamız 3 katlı keşke ankarada hava güzel olsada bahçeye çıksak orası da müsait.
ama benim merak ettiğim bişey var.
şimdi bu evde olan kınaya erkek gelmiyor ya, e bu durumda kına yakılırken kızın eline altın koyma adeti de gerçekleşmiyor dimi haliyle.
millet yadırgamaz dimi, erkek evinden kimse yokmu diye?

bende evde yapacak olanlardanım.
binamız 3 katlı keşke ankarada hava güzel olsada bahçeye çıksak orası da müsait.
ama benim merak ettiğim bişey var.
şimdi bu evde olan kınaya erkek gelmiyor ya, e bu durumda kına yakılırken kızın eline altın koyma adeti de gerçekleşmiyor dimi haliyle.
millet yadırgamaz dimi, erkek evinden kimse yokmu diye?

canım erkek evinin bayanları geliyor erkekler olmuyor. kayınvalideciğin altınını koyar merak etme sen:52:

canım erkek evinin bayanları geliyor erkekler olmuyor. kayınvalideciğin altınını koyar merak etme sen:52:

ayy kız altınında değilim :))
öyle akrabalı bir kına olmayacağı ve erkek evi 10 saat uzaktaki bir şehirde olduğu için muhtemelen gelmeyecekler
nişanlımda kınanın olduğu gün izine ayrılacak bize gelecek beni almaya o yüzden sordum
yani bizimki adet yerini bulsun kınasından.
davetiyeye falan yazılmış değil yani.

cnm dediklerine katılıyorum ve bende senin gibi düşünüyorum ama ben nişanımı dışarıda yaptığım ve düğünde yapacağım için kınayı evde yapmak istedik.fazla çağıracağım kimse yok kendi aramızda bizbize olacağı için sıkıntı yok sadece neler yapılabilir diye araştırıyorum :)

Anladım tatlım evlerde kına için özel dekorasyon şirketlerinden faydalanabilirsin onlar hemde ev için farklı şeyler buluyor orijinal fikirler bulunduğun şehir için google dan hemen bir dekorasyon şirketi bulabilirsin umarım herşey gönlünce olur şimdiden mutluluklar

Back
X