• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına gecesini iptal etme?

komiklikyapma

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2020
204
144
53
Kizlar agustosun sonuna doğru dugunum olacak, kına gecesi için bir yerle anlaşmıştım ama korona nedeniyle galiba gelen olmaz, iptal mi etsem? Yani zaten düğune bile insanlar çekinir gelmeye.
İptal edersem kaporayi geri alabilir miyim? Çünkü kucuk bir yer tutmuştum ve benden kaynakli degil, kimse gelmek istemez diye iptal ediyorum:/
Sizce?

benim çevremdekiler en erken ekime ertelediler.ki ekimdekine bile gitmeyi düşünmüyorum hatta ailedeki yaşlıları da getirmeyeceklermiş ailedeki gençlerden temsili 1 kişi çağıracaklarmış

Sosyal mesafeli dugun yapmayı düşünüyoruz eğer sayilar 10 lu rakamlara düşerse. 1 temmuzdan sonra o şekilde olacak artık.
Ben geçen sene evlendim düğün ile kınayı bir yaptık. Önce düğün gelinlik pasta takı sonra da kına kıyafeti giydim kına yakıldı oldu bitti, bence hele bu zaman da illa düğün yapacaksınız böyle bir gece de yapın.

benim çevremdekiler en erken ekime ertelediler.ki ekimdekine bile gitmeyi düşünmüyorum hatta ailedeki yaşlıları da getirmeyeceklermiş ailedeki gençlerden temsili 1 kişi çağıracaklarmış
Bende temsili her evden bir kişi cagiralim diye düşünmüştüm, ama tabi duruma göre belirlenecek 10lu rakamlara düşerse insallah.

Ben geçen sene evlendim düğün ile kınayı bir yaptık. Önce düğün gelinlik pasta takı sonra da kına kıyafeti giydim kına yakıldı oldu bitti, bence hele bu zaman da illa düğün yapacaksınız böyle bir gece de yapın.
O olmaz gibi ya, ben gündüz dugun gibi nikah kıyılıp çok fazla oynama vs olmadan kokteyl gibi bisey düşünmüştüm. O yüzden gunduz olacak, onda da galiba kina olmaz

Sırası yanlış değil mi bu işin?
Önce kınayı yakıp sonra düğün olsaydı bari😂

Altın fiyatları nirvanaya çıkmışken artık herkes coronayı bahane edip hiçbir düğüne gitmez.Böylelikle bazı adetlerde son bulacaktır.Yeni dünya düzenleri....

Kaporayi geri vermezler. Çünkü yasak kalktı. Ortada zorunlu bir iptal etme durumu yok.

Back
X