Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Kına İçin Hangi Elbiseyi Seçmeliyim ????? (Resimli)

Samantha16

Ömrüme ömür katan miniğim hoşgeldin 03.02.2016
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2013
1.068
734
123
Selam kızlar düğünüm ağustosta ama kına elbisesine en azından modeline ve rengine karar vermek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim

tatlişkom ben hepsini beğendim amaaa en sondaki bi başka güzel yaahuuu hem sende beyaz tenlisin sana çok yakışacağına eminimmmm :130::130::130:

tatlişkom ben hepsini beğendim amaaa en sondaki bi başka güzel yaahuuu hem sende beyaz tenlisin sana çok yakışacağına eminimmmm :130::130::130:

güzel yorumun için çok teşekkür ederim bebeğimmmm

öncelikle merhaba :) en sondaki çok daha hoş.. ayrıca şuan çok şaşkınım düğününe 7 ay var ve sen kına elbisesi düşünürken benim 20 gün var ve ben haaalaa değil gidip dolaşmak nasıl birşey olsun karar bile veremedim..

yorumun için teşekkür ederim valla ben biraz fazla pipirikliyim galiba senin kadar asla dayanamazdım bu modellerin hepsini çok beğendim aslında kınalığımı kiralamayı düşünüyodum ama diktiredebilirim bunlardan sonra

sonuncuya bayıldımmm
hatta bende öyle bi elbise almayı düşünüyorum şu an itibariyle

zaten senin mor önerinden sonra çıktı bunlar ortaya tatlım teşekkür ederim tekrar tekrarrrrrr

Ne demek tatlım sende bana fikir veriyorsun 4. Ye gerçekten bayıldım daha nişanım olmadı benim öyle bişey giyebilirim ya da o renklere yakın bişey

herkes mor demiş ama ben de ilkini çok beğendim,çok daha zarif geldi bana...

3. ve 4. yü beğendim fakat 3. belinde ki kuşak olmasa daha güzel olur rengi güzel duruyo

mor hastasi olarak 4. kendi kınamda giymeyi çok arzu etmiştim ama istedigim tonu ve modeli bulamamiştim mürdüm rengi giymiştim

hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim sanırım 4. olucak

Bende agustos gelinlerindenim kınalığımı almış bulunmaktayım , inşallah en kısa zamanda giyip çekcem resmini üşeniyorum , şimdisenin modellere gelince canım benm gelinliğim kabarık o yüzden balık model sectim ben kınalığımı ama gelinlik modelin bu şekilde degilse böyle birşey tercih etsen daha iyi olur diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…