- 13 Ağustos 2015
- 636
- 243
- 23
- Konu Sahibi aabbcc1122
-
yöreden ziyade bunu ailelerde onemsiyor biz gidiyoruz onlar ne getiriyor diye dusuncelerde yok degil. acaba takı sandıgı yapsak tuhaf mı olur dugunde öle yapmayı dusunuyoruz ama dugun farklı tabiki...ama bazı yörelerde önemlidir takı olayı, taktığımı da herkes görsün isterler.
farklı gelinlik fikri guzelmis:) olanaklar dogrultusunda tabikii. bence en guzel cozumu giymemek
bende onu istemiştim ama nedense aynı gelinligimle diye dusunmsutum:)böyle düşünüyorsanız.
ben tam tersi eşime diyorum, 5. evlilik yıldönümüzde şu tarz bir gelinlik alalım foto çekinelim.
10. da şu atrz alalım nikah tazeleyelim.
Giymeye doyamamışsam demek :) Ama hep farklı tarz olacak. içimde kalan tüm modelleri giyeyim.
bana sacma geliyor acıkcası cok gormek isteyen gelsin diye dusunuyorum. hem ilk konusuldugunda giymicem dedigim icin birdaha o konuları konusup gerilmek istemiyorum.
bizim kına ve dugun arasında bir hafta varbenimkinde mesela, kına gecesi prşmb günü olcak cuma gelin alma oldugunda zaten o sabah gelinlikle evden cıkcam gören o şekilde görmüş olcak. isteyen de dügün zamanı gelir zaten
yok hayir bi merasim yapmadik cunku dediin gb bizde gelinlik damatlik giymedik o yuzden gerekte gormedik takmak isteyen ya aileye verir ya da bize en kotu cikarken tebrik etme esnasinda verirler die dusunduk ki oyle de oldu dediim gbevet zaten bize verenlerde olsa o sırada onları birine emanet etmek gerekecek sizde merasim seklinde olmamıstı yani
kızlarr simdi neye karar verdikkk
gelinlik giymeden sadece abiye ve bindallı ile hediye vermek isteyen anneye mi vermeli
anons bende istemiyorum sanki bisey takmak zorunda kalacak insanlar..oyumu takı törenine veriyorum :)
bence 300 kişi gelecekmiş az değil.
küçük bir takı töreni yeterli, anons falan yapılmasın. annenize verenler de ona versin. size takmak isteyenler taksın.
düğün gibi uzun süreceğini sanmıyorum.
haklısınız aslında sağ salim gecsin insallahBenim kınam da , düğünüme gelemeyecek olanlar zarfa isim yazıp annemin eline tutuşturmuşlar takıları.
Kınada takı merasimi olmasın bence, vakit kaybı. Sonuçta sürekli ortada olmayacaksınız takıyı illa üzerinize takmak isteyenler oturduğunuz sırada size getirir zaten. Bazıları da annene verir.
Kınada abiye ve bindallı olur tabi neden olmasın, Mühim olan o gün sen nasıl mutlu olacaksan o. Gerisi teferruat
niyeti olan bisekilde veriyor dogru soyluyorsunuzyok hayir bi merasim yapmadik cunku dediin gb bizde gelinlik damatlik giymedik o yuzden gerekte gormedik takmak isteyen ya aileye verir ya da bize en kotu cikarken tebrik etme esnasinda verirler die dusunduk ki oyle de oldu dediim gb
haklısınız aslında sağ salim gecsin insallah
sana katılıyorum kınada gelinlik giymek bana da çok saçma geliyor . dediğin gibi çok gelinlikle görmek istiyorlarsa gelsinler düğüne ne yapalım yanibana sacma geliyor acıkcası cok gormek isteyen gelsin diye dusunuyorum. hem ilk konusuldugunda giymicem dedigim icin birdaha o konuları konusup gerilmek istemiyorum.
bana sacma geliyor acıkcası cok gormek isteyen gelsin diye dusunuyorum. hem ilk konusuldugunda giymicem dedigim icin birdaha o konuları konusup gerilmek istemiyorum.
cnm benim de aynı şekilde olmuştu, teyzem eline kurdele almıştı kendi takacaklarını yakın akrabalarım takmıştı onu görenler de geldiler kurdeleye takıp annemi ve beni tebrik ettiler, düğünde takı töreni esnasında o kurdeleyi boynuma geçirmişlerdievet hanımlar baslıktanda anlasılacagı gibi kınam ve dugunum farklı sehirlerde.
düğün farklı sehirde oldugu icin yakın akrabalar haric diğer tanıdıklar es dost vs kınaya gelecek dugune gelen sayısı kız tarafından az olacak yani. bu sebeple ailem kınada takı takmak isteyenler olabilecegini soyluyor ancak kınada takı toreni yapanlar nasıl yaptılar hangi asamada yaptılar merak ediyorum.
yani böle üzere takılsın istemiyorum. masaları gezip hosgeldin demek mi mantıklı hediyesini veren o zaman mı vermeli( bir arkadasımın böle olmustu) onerileriniz nelerdir.
gelin kesesi diyende oldu ama bilemiyorum
bu arada kınada yemekli yani dugun gibi ancak gelinlik ve damatlık giymeyecegiz..
evet hanımlar baslıktanda anlasılacagı gibi kınam ve dugunum farklı sehirlerde.
düğün farklı sehirde oldugu icin yakın akrabalar haric diğer tanıdıklar es dost vs kınaya gelecek dugune gelen sayısı kız tarafından az olacak yani. bu sebeple ailem kınada takı takmak isteyenler olabilecegini soyluyor ancak kınada takı toreni yapanlar nasıl yaptılar hangi asamada yaptılar merak ediyorum.
yani böle üzere takılsın istemiyorum. masaları gezip hosgeldin demek mi mantıklı hediyesini veren o zaman mı vermeli( bir arkadasımın böle olmustu) onerileriniz nelerdir.
gelin kesesi diyende oldu ama bilemiyorum
bu arada kınada yemekli yani dugun gibi ancak gelinlik ve damatlık giymeyecegiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?