- Konu Sahibi askrhpozitif
cok tsk ederım canm taclardan yapmayı dusunuyorum zaten, dıger ayrıntılarıda duruma gore yaparım artık hatıra olan seyler guzel oluyor gercektenTam benlik konu gelmiiiiş
-Şimdi gelin hamamına gitmiştim amcamın düğününde yapılmıştı. Hatırladığım kadarıyla yemek yapılıyo zeytinyağlı sarma vs.
-Sonra şey alabilirsin böyle zeytinyağlı sabun, bir adet kese tek pakette ben Balıkesir'e gittiğimde paketi iki liraya almıştım. Toplu alımlarda daha ucuza gelir.
Kına gecesi için dilek ağacı, milletin sizin için güzel dileklerini yazabileceği güzel bi'defter ve salonda ona ayrılmış bi'köşe. Duvaklı taçlar. Duvak yerine vaktin varsa kızlarla toplanıp ponpon taç da yapabilirsin tülden de yapılıyo yapımı oldukça basit taçların yarısını duvak yarısını bu şekilde yaparsan fotoğraflarınız daha güzel olur:) He unutmadan fotoğraf çerçevesi yaptır, sonra konuşma balonları vs (ben şimdi arkadaşımın 3 ay sonra kınası var sürpriz için buna başladım) Bi'köşeye afiş yaptır tepede X'in kına hatırası yazsın millet altında foto çekilir. Maliyet çok yüksek değil hele sırf baskı hiç bi'şey.
Hediye olarak minik kına, sabun, üstü x'in kınası yazılı sticker kaplı kırmızı oje vs. Stickerlar da çok ucuz ama görsel olarak çok güzel duruyo. Bu tür şeylerle gayet gösterişli bi'kınan olur