Saç Rengi ve Saç Boyama Kına yakanlar

Reykom33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2016
441
40
48
42
saçlarına kına yakanlar ne renk oluyor birde Nasıl bir bakım yapıyor bilgilendirirseniz çok teşekkür ederim size ben açık bakır rengi istiyorum ve parlak olsun

Kiz bende kotu bir olay oldu sandim kina yakanlar deyince :)

Ben kinanin icine cay ceviz yapragi yaglar koyuyorum. Benim rengim koyu kahve bildiğim kadariyla rengin koyuysa pek fark yapmiyor. Ama beslediğine inaniyorum.

saçlarına kına yakanlar ne renk oluyor birde Nasıl bir bakım yapıyor bilgilendirirseniz çok teşekkür ederim size ben açık bakır rengi istiyorum ve parlak olsun
kına benim bildiğim alışkanlık yapıyo ve boya tutmuyo saç bulaşma derim ben

Ben yakıyordum, çok güzel oluyordu herkes beğeniyordu ama hep aynı ton kızıl oluyordu, ben bakır kızılı istediğim için boyadım. Bakır tonları tutmuyor malesef. Ama daha koyu tonlar koyu kahvelee veya karamel renkleri tutuyo, denedim ben benım saçıma boya tuttu ama istediğim bakırı elde demedim boyayla saçımda kına olduğu için. Ve saçı oldukça kurutuyor sürekli bakım yapılmalı yağlarla vs.

Ben turuncu kizilimsi bir sey elde etmistim. Gittikce acilmisti (dandik kina zaar :))) ..)
Saclarimi kestirip kurtulmustum, aksi halde sac boyasi tutmuyor. Simdi kizila boyuyorum boyle daha memnunum.

Back
X