• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi Kına Yakılırken Değişik müzik

sym87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2010
41
0
86
Ankara
Arkadaşlar ben kına yakmak için çıkarken çayda çıra veya çakmak çakmağa ile çıkıcam.
kına yakılırken ise Aynur Doğan - oy gelin gelin i düşünüyorum
sizce nasıl olur bi dinleyin bana yorum yaparsanz çok iyi olur sağolun şimdiden :))) :nazar:

bir de bir bulut olsam dizisindeki kına türküsü var ama o daha ağır gibi geldi bana

ben babamin evinden cikarken oy gelin gelin sarkisini caldilar. ah ah canim babam nasilda aglamistik:gitme:

Bugün bu şarkıyı dinledim. Çok hareketli ama çok da beğendim. Belki kına yakıldıktan sonra o hüzünlü havayı dağıtmak için kullanılabilir :kedi:

Ekrem Gültekin - Ağlama Gelin Hanım ( ya da teller koptu teller koptu saz kaldı şeklinde de araştırabilirsiniz)

Bugün bu şarkıyı dinledim. Çok hareketli ama çok da beğendim. Belki kına yakıldıktan sonra o hüzünlü havayı dağıtmak için kullanılabilir :kedi:

Ekrem Gültekin - Ağlama Gelin Hanım ( ya da teller koptu teller koptu saz kaldı şeklinde de araştırabilirsiniz)

ben de hemen onu indirdim güzelmiş :)))perşembe kınam var dua edin aksilik olmasınn:)

aynur doğan seöyluyo canım
kınada v düğünde aksilik olmadı yeni evimdeyim iyiyim iyiyiz :)

Back
X