Kına

shannon

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2007
1.587
844
648
Eskişehir
Bu akşam kardeşimin kınası var malesef iptal olmadı çünkü ben gidemiyorum.Hamileliğin son haftalarındayım diye gelme dediler eşimin de işine geldi tabi.3 saatlik yol.Kalabalık olabilir pandemi de diye gerçi açık alanda.Sonradan pişman olur muyum?içimde kalır mı?Şartları zorlasa mıydım?Düğün cumartesi ona gidecem Allah’ın izniyle 3 saatlik yolda o da.Acaba iyi mi yaptım kötü mü?

Bu akşam kardeşimin kınası var malesef iptal olmadı çünkü ben gidemiyorum.Hamileliğin son haftalarındayım diye gelme dediler eşimin de işine geldi tabi.3 saatlik yol.Kalabalık olabilir pandemi de diye gerçi açık alanda.Sonradan pişman olur muyum?içimde kalır mı?Şartları zorlasa mıydım?Düğün cumartesi ona gidecem Allah’ın izniyle 3 saatlik yolda o da.Acaba iyi mi yaptım kötü mü?
Hangi sehirde yapılacak?

Ben de 37.haftamda kardeşimin düğününe gidemedim, üstelik onun kınası bile olmadı pandemiden dolayı. Gitseydin yol sarsıntıları doğumunu başlatabilirdi kaldı ki 34. Haftadan itibaren yolculuk yasağı başlıyor. Kimse karnı burnunda kadının kusuruna bakmaz rahat ol kendini de hiiç suçlama bebeğinin sağlığı ve onu sağlıkla kucağına alman her şeyden önemli.

46725.webp

Düğün dernek için risk almaya değmez
Doğum bu kadar yakınken kendinizi de bebeği de tehlikeye atmayın
Kınayı geçtim düğüne bile gitmeyin

Gitmeyin. Korona oyle boylr degil cok yayildi

2 hafta önce babaannem aşırı rahatsızlandı ki aşırı düşkünüm memlekete gitmedim iyi ki gitmemişim çok şükür iyileşti siz bilirsiniz ama hamile iken nasıl cesaret edip gideceksiniz bu hastalık lütfen farkına varın şaka değil :(

Ayrıca covid olursanız devlet hastanesinde doğum yapmak zorunda kalırsınız. Bunu da düşünün
Evet kesinlikle ve ordaki doktor hemsire personel bile yaniniza girmek istemeyecek, dogumu sen yaptir hayir sen yaptir diye diye kim bilir iş kime kalacak? Muhtemelen en az sayida kisi ile dogumunuz yaptırılacak yakininizin yardim etmesine bile musaade edilmeyecek, bebeğinizi dogar dogmaz götürecekler yogun bakima size gostermeyecekler bile, size bisey olsa bi komplikasyon olsa covid olduğunuz icin hemen müdahale edilemeyecek gecikecek, sevk edilmeniz gerekse oylece covid icin uygun ambulans gelmesini bekleyeceksiniz..

Yanlış anlaşılmasın doktorlara hemşirelere falan asla kizmiyorum kimse dugunlerde gezip dolasip covid olanlar icin canını riske atmak zorunda degil. Herkesin canı kendine tatlı.

Back
X