Kına

Evet kesinlikle ve ordaki doktor hemsire personel bile yaniniza girmek istemeyecek, dogumu sen yaptir hayir sen yaptir diye diye kim bilir iş kime kalacak? Muhtemelen en az sayida kisi ile dogumunuz yaptırılacak yakininizin yardim etmesine bile musaade edilmeyecek, bebeğinizi dogar dogmaz götürecekler yogun bakima size gostermeyecekler bile, size bisey olsa bi komplikasyon olsa covid olduğunuz icin hemen müdahale edilemeyecek gecikecek, sevk edilmeniz gerekse oylece covid icin uygun ambulans gelmesini bekleyeceksiniz..

Yanlış anlaşılmasın doktorlara hemşirelere falan asla kizmiyorum kimse dugunlerde gezip dolasip covid olanlar icin canını riske atmak zorunda degil. Herkesin canı kendine tatlı.

Şu durumda doktora hemşireye de suç bulamıyorum, hamile olduğunu bile bile bir insan düğüne kınaya gidiyor kendini korumak yerine. Kendi canını da, çocuğunun canını da düşünmeyen bir insan için ben neden öleyim derdim sağlık personeli olsam.

2020 gelini olsam ertelerdim düğünümü sanırım. Herkesin içinde kaldı hevesleri.
Hem sağlığım için hemde hayallerimin tam anlamıyla gerçekleşmesi için iptal ederdim düğünü.
Maşallah herkes ama herkes düğün telaşına düştü. Yakın çevremde hiç iptal eden duymadım.

Kına ya altı üstü...kınanın nesi içinizde kalacak?

Ben kendi üniversite mezüniyetime gitmedim, bana da içinde kalır demişlerdi... hiç te öyle bişey olmadı :D

Düğüne de gitmeyin dicem de, kınayı böyle dert edeni, düğün için kimse tutamaz sanırım.

geçen nişanlımı ortak bir arkadaşımız aradı,düğününe davet etti. arkasından da geleceksen tek gel neyapsamkisimdiyi getirme, o hemşire şimdi düğünümüzü mahvetmesin demiş :D :D :D herkesteki ortak algı sadece bizden bulaştığı yönünde o yüzden şaşırmıyorum :D

Düşünmeye bile gerek yok evden dahi cikmamak lazim.

Bu akşam kardeşimin kınası var malesef iptal olmadı çünkü ben gidemiyorum.Hamileliğin son haftalarındayım diye gelme dediler eşimin de işine geldi tabi.3 saatlik yol.Kalabalık olabilir pandemi de diye gerçi açık alanda.Sonradan pişman olur muyum?içimde kalır mı?Şartları zorlasa mıydım?Düğün cumartesi ona gidecem Allah’ın izniyle 3 saatlik yolda o da.Acaba iyi mi yaptım kötü mü?
Koronanin en iyi bulaşma yeri dügün aklin varsa gitme

Bu akşam kardeşimin kınası var malesef iptal olmadı çünkü ben gidemiyorum.Hamileliğin son haftalarındayım diye gelme dediler eşimin de işine geldi tabi.3 saatlik yol.Kalabalık olabilir pandemi de diye gerçi açık alanda.Sonradan pişman olur muyum?içimde kalır mı?Şartları zorlasa mıydım?Düğün cumartesi ona gidecem Allah’ın izniyle 3 saatlik yolda o da.Acaba iyi mi yaptım kötü mü?

Tam bu haberi okumamın üstüne forumda bu konuyu görmem 🤦🏻‍♀️ Allahım ne cesaret aklım almıyor biz normal hayatımızda bile kendimizi mümkün olduğunca soyutlamaya çalışırken Kardeşiniz bile olsa Sağlık söz konusuysa kendinizinden ve bebeğinizinden önce gelemez.
Kardeşinizin de normal olarak böyle bir beklentiye girmemesi gerekir hatta diğer aile bireylerininde bu duruma karşı olması gerekir..

Affedersin ama öz kardesinden bahsediyoruz değil mi? Büyük bi rahatsızlıgın, dogum tehliken olmadigi sürece Tabi ki gitmelisin , herkesten uzakta dahi dursan kardesinin yanında olmalısın. 3 saatlik yol nedir yani abartılcak birsey degil..
Evet öz kardeşim,şu an kınadalar ve ben gidemedim.

Kına açık alandaydı eşimin de işine geldi hamileliğin son zamanları diye bahane etti.gidemedim sonuçta kaldım evde .Orda herkes eğlenirken ben evdeyim.Düğüne Allah nasip ederse gidecem inşallah ama ben gidemiyorsam kına iptal olsaydı.Sabahtan beri ağlıyorum

Kına açık alandaydı eşimin de işine geldi hamileliğin son zamanları diye bahane etti.gidemedim sonuçta kaldım evde .Orda herkes eğlenirken ben evdeyim.Düğüne Allah nasip ederse gidecem inşallah ama ben gidemiyorsam kına iptal olsaydı.Sabahtan beri ağlıyorum
Ne eğlenmesi Allah aşkınıza 37 haftalık hamilesiniz buna mı takılıyorsunuz. Hem de 3 saatlik yolu gitmeyi göze almışsınız pandemiyi bir kenara bıraktım.
Ağlayıp da sokun o bebeği de strese bravo.
Şuan lütuf gibi bir şey o ortamda olmamak. Belki hastalık kapacaktınız bu gece?

Karı koca düğünden corona kaptılar epey direndiler iki gün önce kadın vefat etti kocasının da umudu yokmuş. ziyarete gelen çocuklarına torunlarına da bulaşmış onlar da hastalar.

Düğüne bile gitmemeniz gerekirken, kınaya gitmediğime pişman olur muyum diyorsunuz. Yapmayın lütfen artık herkes bir dursun ya dursun ! Hızla yayılıyor, dehşet bir şekil de. İnsanlar hala neyin kafasını yaşıyor. Düğünlerden bulaş oranı çok yüksek çoook!

Nasıl 1 kına uğruna çocuğunuzu kendinizi riske atabiliyosunuz ya gerçekten anlamıyorum. Kıytırık saçma sapan bi eğlence için bu dram hele bu zamanda çok gereksiz

şartları neden zorluyosun yaa. tabii ki iyi yapmissin hamilesin bide. kardesin de iptal etmeliydi yasak diye biliyordum

Back
X