La Lune Just SQUAT! Pro Üye 28 Şubat 2012 12.339 En iyi cevaplar 1 23.696 598 3 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi shannon #121 Deltavealfa .!.: A nasıl ya özel hastanede doğum olmuyor mu Genişletmek için tıkla... Hastane kabul etmeyebiliyor.
Deltavealfa .!.: A nasıl ya özel hastanede doğum olmuyor mu Genişletmek için tıkla... Hastane kabul etmeyebiliyor.
clara Yara, ışığın sana akacağı yerdir. Mevlana Kayıtlı Üye 20 Eylül 2013 7.544 16.420 448 41 8 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi shannon #122 Gamzeceylan .!.: Şu düğün ve kına yapma aşkı beni benden alıyor.İnsanların bunu yapmak için ölümü göze almasına mana veremiyorum Genişletmek için tıkla... Bi de ölmeyip sürünmeyi göze almalarını anlayamiyorum. Bunun yogun bakım durumu filan oluyor...
Gamzeceylan .!.: Şu düğün ve kına yapma aşkı beni benden alıyor.İnsanların bunu yapmak için ölümü göze almasına mana veremiyorum Genişletmek için tıkla... Bi de ölmeyip sürünmeyi göze almalarını anlayamiyorum. Bunun yogun bakım durumu filan oluyor...
clara Yara, ışığın sana akacağı yerdir. Mevlana Kayıtlı Üye 20 Eylül 2013 7.544 16.420 448 41 8 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi shannon #123 aleynaoztrk .!.: Linç is coming.. Genişletmek için tıkla... Normal olarak linç ama. Salgın hastalık başka bir seye benzemez. Soruyu sorarken bunu düşünmeliydi aakedeş.
aleynaoztrk .!.: Linç is coming.. Genişletmek için tıkla... Normal olarak linç ama. Salgın hastalık başka bir seye benzemez. Soruyu sorarken bunu düşünmeliydi aakedeş.
darkmore Her dedigi cikan Nostradamus-more Pro Üye 28 Kasım 2010 42.429 140.945 798 8 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi shannon #124 Ay dugune gittiniz mi yoksa? cidden inanilir gibi degil. Sonra vay virus cogaldi. Niye cogaldi,aha bundan
Ay dugune gittiniz mi yoksa? cidden inanilir gibi degil. Sonra vay virus cogaldi. Niye cogaldi,aha bundan
Estraven Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Şubat 2019 1.761 4.032 83 31 8 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi shannon #125 Khomyuk .!.: Yok onlar aklı başında insanlar. Takıyı takacak insan nikahtan da takar. Bana düğün davetiyesi gelse şu zamanda gitmem. Ailemi de göndermem. Milletin düğün sevdasına canımdan olamam. Genişletmek için tıkla... Valla bi kaç arkadaş dışında kimse bişey takmadı pis fırsatçılar
Khomyuk .!.: Yok onlar aklı başında insanlar. Takıyı takacak insan nikahtan da takar. Bana düğün davetiyesi gelse şu zamanda gitmem. Ailemi de göndermem. Milletin düğün sevdasına canımdan olamam. Genişletmek için tıkla... Valla bi kaç arkadaş dışında kimse bişey takmadı pis fırsatçılar
defne-28 Nirvana Kayıtlı Üye 1 Eylül 2014 26.112 30.482 798 35 8 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi shannon #126 Değer mi o riski almaya ? Dışarda ölümcül bir hastalık geziyor farkında mısınız ?
1Sen Nirvana Kayıtlı Üye 24 Ocak 2011 21.772 35.596 798 8 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi shannon #127 Angrybird89 .!.: Para gelen gelebilecek heryer açık. Gerisi çok da umurlarında değil. Genişletmek için tıkla... Hayat duramaz zaten . Dursaydi maaş almayanlarin dışındaki insanlar açlıktan ölürdü. Hayat bir şekilde devam etmek zorunda. Düğünler iptal olmalı. Düğün mekanları sadece nikaha çevrilmeli. Kapalı mekanlara insan sınırlandırılması getirilmeli. Maske ve mesafe denetimleri ve cezaları arttırılmalı.
Angrybird89 .!.: Para gelen gelebilecek heryer açık. Gerisi çok da umurlarında değil. Genişletmek için tıkla... Hayat duramaz zaten . Dursaydi maaş almayanlarin dışındaki insanlar açlıktan ölürdü. Hayat bir şekilde devam etmek zorunda. Düğünler iptal olmalı. Düğün mekanları sadece nikaha çevrilmeli. Kapalı mekanlara insan sınırlandırılması getirilmeli. Maske ve mesafe denetimleri ve cezaları arttırılmalı.