Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Affedersin ama öz kardesinden bahsediyoruz değil mi? Büyük bi rahatsızlıgın, dogum tehliken olmadigi sürece Tabi ki gitmelisin , herkesten uzakta dahi dursan kardesinin yanında olmalısın. 3 saatlik yol nedir yani abartılcak birsey degil..
Ya benimde kuzen evleniyor gidemem .nasıl söyleyecem bilmiyorum.
Geçen yıl benim düğüne gelmeyenleri ben topa tutmuştum şimdi sen öyle derken kendin niye gelmiyon.diyecekler
Para gelen gelebilecek heryer açık. Gerisi çok da umurlarında değil.Okulların kapalı,oteller açık düğünler serbest yer:Türkiye
Herhangi bir toplu buluşma yasak okullar açık yer:Almanya
Sonuç:Almanya bizi kıskanıyor![]()
OkeyGeçen seneyle bu sene bir mi ?
İnsanlardaki bu boşvermişlik benide aşırı geriyor, bu hafta bir arkadaşımızın düğünü vardı anne babasında korona pozitif çıkmış, Allah'tan düğünler kısıtlandı diye iptal edilmişti düğün eğer iptal edilmese giden çoğu insan hastalanacaktı, ayın 20 sinde yine bir arkadaşın düğünü var anlatıyoruz iptal et diye anlamıyor, benim altınımı getirecek herkez diyor bir takı uğruna insan sağlığını hiçe sayıyorlar.Yani gerçekten hadi dügünü bir nebze anliyoruz diyelim (ki anlamiyorum, pandemi var, hastalar var nikah yapin gidin) ama kina nedir yaa? Niye insanlari 2 defa riske atiyor aileniz? Bir kina bir çeyrek için degermi yaa? Bunun nasil hayali kurulur?
Bide hamile olarak gitmek istemende sasirtici. Ailenin sana "gelme kizim" demeside absürd. O halde dügünü iptal etselerdi. O gelen misafirler birilerin annesi, kizi, kardesi degilmi?
Konuyu nerden tutsam cidden elimde kaliyor.
Teyzemin komşusunun bir akrabası düğün yapmış, düğünden bir hafta sonra damadın anneannesİ vefat etmiş. Değdi mi üç beş çeyrek fazla almak için bilemiyorum.İnsanlardaki bu boşvermişlik benide aşırı geriyor, bu hafta bir arkadaşımızın düğünü vardı anne babasında korona pozitif çıkmış, Allah'tan düğünler kısıtlandı diye iptal edilmişti düğün eğer iptal edilmese giden çoğu insan hastalanacaktı, ayın 20 sinde yine bir arkadaşın düğünü var anlatıyoruz iptal et diye anlamıyor, benim altınımı getirecek herkez diyor bir takı uğruna insan sağlığını hiçe sayıyorlar.
herkes duyarli olup boyle biseye tanik oluyorsa iletsin gerekli yerlereHayat eve sığar uygulamasından şikayet edebiliyorsunuz fotoğraf da çekip ekleyebiliyorsunuz
Aynen öyle herkese açık açık söylüyoruz artık bize davetiye göndermeyin diye, sade bir nikah yapsalar ne olur sanki illa düğün isteniyorsa 1 yıl ertelenebilir ama bu pandeminin 1 yıla geçeceğini hiç sanmıyorum.Teyzemin komşusunun bir akrabası düğün yapmış, düğünden bir hafta sonra damadın anneannesİ vefat etmiş. Değdi mi üç beş çeyrek fazla almak için bilemiyorum.
Gerçekten şu dönemde düğün yapanlar büyük vebal alıyorlar
A nasıl yaAyrıca covid olursanız devlet hastanesinde doğum yapmak zorunda kalırsınız. Bunu da düşünün
İnsanlardaki bu boşvermişlik benide aşırı geriyor, bu hafta bir arkadaşımızın düğünü vardı anne babasında korona pozitif çıkmış, Allah'tan düğünler kısıtlandı diye iptal edilmişti düğün eğer iptal edilmese giden çoğu insan hastalanacaktı, ayın 20 sinde yine bir arkadaşın düğünü var anlatıyoruz iptal et diye anlamıyor, benim altınımı getirecek herkez diyor bir takı uğruna insan sağlığını hiçe sayıyorlar.
Öyle malesef insanlara laf anlatamıyoruz, geçen haftalara ofise maskesiz giren bir adamı uyardık diye dayak yiyecektik az kaldı adam üstümüze yürüdü resmen, çok bilinçsiz bir toplumda yaşıyoruz, bu şekilde devam edersek sonumuz iyi gözükmüyor malesef.Yani evet, takisiz bir ev tutmak ve dösemek zor oluyor herkesin maddi durumu malum. O istegi bir taraftan anlirim fakat artik konu saglik. Dügün ertelenecek yada ille beraber yasamak istiyorsan, sade nikah. Italyanin Bergamo ilçesinde millet mezara verdikleri anne babalarinin cenazesine bile gidemiyordu artik. Gidilse en fazla 1-2 kisi gidebiliyordu. Kimse, kimseye sarilamiyordu, destek olamiyordu.
Yani durumun bu hale gelmesinimi istiyorlar? Ona bakilirsa, sade nikah kiymak, sevdiklerinin ölmesinden daha önemli degilmi ya?