Saç Rengi ve Saç Boyama Kına...

bjkmls

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2009
5
0
86
İstanbul
Merhaba kızlar ben bu siteye yeni üye oldum sizden bir konuda yardım isteyebilir miyim? =)
Benim saçlarım kumral ama ne açık ne de koyu kumralım saçlarımda değişiklik yapmak istiyorum ailem (babam kimyager =) ) boya konularında izin vermiyor bende kına yakmak istiyorum acaba benim saçımda turuncu gibi olur mu bundan korkuyorum kına konusunda pek bir bilgim de yok beni bilgilendirirseniz sevinirim. =)
Teşekkürler. :kedi:

merhaba canım öncelikle hoşgeldin aramıza. ben senelerce kına yaktım saç rengim de aynı senin gibi. kına hem saçı besler hem de daha parlak gösterir. turuncu olmaz saçların arada beyazlıklar yoksa eğer. fikrimi soracak olursan kına yak derim madem ailen izin vermiyor boyaya kınayı denemelisin hem de senin için değişiklik olur.

benim de saçım aynı senin gibi ve benim de babam kimyager olunca boyaya izin vermiyor

ben de tamamını değil de tutamlarını boyuyorum altları kızıl yaptım mesela 5 ay önce falan
belki uçları platin yaparım

çünkü boya diplere değince saçın kimyasını değiştiriyor beyazlatıyor döküyor

kına işine hiç girişme derim, diyelim ki siyah kına yakacaksın, eğer siyah saçı gerçekten seviyorsan yak, çünkü kınanın dönüşü yok, kuaföre gitsen açıcılarla açarım der ama yakar saçlarının yarısını kaybedersin, üstüne başka renk boya tutmaz.

yani kısacası eğer kına yakarsan ve o renkten sıkılırsan akmasını ve uzamasını beklemek zorundasın. uzadıkça kestirirsin o renkten kurtulmak için.

yok ben 25 yaşıma kadar kına kullanırım sonra da bi cesaret kuaföre açtırır başka renge boyarım, 25 yaşımdayken zaten babam karışmaz diyorsan yak kına :)

a.s.

tşkler cevaplarınız için a.s.. ben 19 yaşındayım şu zamana kadar hiç boya sürmedim . saçlarımın uçlarına yazın papatya suyu sürerdim herkesde çok beğenirdi ama bende de bir kızıl tutkusu var iştee yani kararlıyım kınayı denicem önce bir tutamında denerim sonra yaparım diye düşünüyorum. =)
Birde papatya suyuyla açtım saçlarımın uçlarını onlar çok sorun olur mu acaba? :kedi:

hoşgeldin..
kumral sacta sanırım kına biraz acık olur
normalde saca hacim ve parlaklık veriyor
ama ben pek taraftar değilim cünkü kurtulması bayagı zor ohaoldumsmile

ben de 19 yaşındayım
bence sakın bulaşma canım kınaya bi de kızıl istiyomuşsun
o biraz akınca çok kötü olur hani babaanneler yakar ya turuncu turuncu kafamçokkarıştı

bence onun yerine boya yapsan daha mantıklı
boya daha zararlı diye kına yakmak istiyorsun ama 1 yıl sınra o kınadan kurtulmak istediğinde saçların daha çok yıpranacak, keşke boya yapsaydım diyeceksin

o yüzden bence sen boyamayı bilen bi arkadaşına boyat saçını yani boya al ve onun evine git babana da kına yaktım dersin olmaz mı

canım bnde de kına var ben senelerdir yapıyorum
olumlu tarafları : saç her daim parlak;saça hiç bir zarar vermiyor,renk ilk gün nasıl canlıysa 1 yıl sonrada eynen öyle oluyor
olumsuz tarafları :asla ama asla saçtan çıkmıyor uzamasını beklıyorsun,oldu dayanamadın saçı boyamaya kalktın 15 gün sonra boyayı akıtıyo saçta bişi kalmıyo
renk canlı bi kızıl oluyo eğer yaşlıysan çok beyazın varsa turuncu oluyor

ben düşündüm de 2 gün sonra kınadan pişman olup kendi rengime dönmek isterimm saçlarıma kıyıp da kestiremem bu yüzden yapmıyım ben hiç kına. doğal haliyle kalsın böyle beğeniyor herkes. .çoooook teşekkür ederim yardımlarınız için.a.s.opuyorumnanaktan

en güzelini yaptın canım zaten senin o doğal rengini boya ile elde etmeye çalışan bir sürü bayan var keyfini çıkar kaydirigubbakcemile2

merhaba canım benim saçımda da kına var
doğal rengim koyu kumraldı
kızıl istiyodum ama kızıl boyayı kimse tavsiye etmedi
bi kaç hafta içinde berbat bi renk oluyo ayda bi kere tekrar boyamak zorunda kalırsn saçlar mahvolur diye
öyle olunca önceden saçına kına yapan bi arkadaşımın gazıyla yaktım kınayı
öyle babaanne rengi falan olmadı,güneşte parlayan çok hoş bi kzııl oldu herkes çok beğendi akma yaptıkça rengi koyulaştı gibi çok hoş oldu.çok memnunum
ceviz yaprağı ceviz kabuğu falan koymuştum ben içine o baya hoş bi renk tutturdu
saça harika bi canlılık sağlık veriyor
eğer ben devamlı kızl kullanmak istiyorum diyorsan kesinlikle tavsiye ederim
ama saçtan çıkması sürecini göz önüne alman gerekiyo tabi arkadaşların dediği gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…