Ay ne olcak senin düğünün kac kere evleneceksin ohh en iyisini yapmissinMerhaba arkadaşlar.kafamda bitmek bilmeyen düşüncelerle mücadele ederken buraya yazmak aklıma geldi belki biraz olsun rahatlarım diye.1 yıl önce evlendim ben.kızlar kınamda düğünde öyle çok oynamışim ki o anlar hic farketmedim kimse de uyarmadi beni(izlemeye utanıyorum kendimi.aklıma geldikçe ağlıyorum mutsuz oluyorum.bu mu derdin diyecek olanlar olabilir ama çok daha büyük dertlerim de(sağlık problemi) olmasına rağmen ben bunu kafamdan çıkaramıyorum çok üzgünüm.siz kinanizda naptiniz çok coşan var mı benim gibi içmeden sarhoş olup döktüren belki Yalnız olmadığımı görüp teselli olurum
Merhaba arkadaşlar.kafamda bitmek bilmeyen düşüncelerle mücadele ederken buraya yazmak aklıma geldi belki biraz olsun rahatlarım diye.1 yıl önce evlendim ben.kızlar kınamda düğünde öyle çok oynamışim ki o anlar hic farketmedim kimse de uyarmadi beni(izlemeye utanıyorum kendimi.aklıma geldikçe ağlıyorum mutsuz oluyorum.bu mu derdin diyecek olanlar olabilir ama çok daha büyük dertlerim de(sağlık problemi) olmasına rağmen ben bunu kafamdan çıkaramıyorum çok üzgünüm.siz kinanizda naptiniz çok coşan var mı benim gibi içmeden sarhoş olup döktüren belki Yalnız olmadığımı görüp teselli olurum
Ne güzel yapmışsınız. Somurtup oturmaktan iyidirMerhaba arkadaşlar.kafamda bitmek bilmeyen düşüncelerle mücadele ederken buraya yazmak aklıma geldi belki biraz olsun rahatlarım diye.1 yıl önce evlendim ben.kızlar kınamda düğünde öyle çok oynamışim ki o anlar hic farketmedim kimse de uyarmadi beni(izlemeye utanıyorum kendimi.aklıma geldikçe ağlıyorum mutsuz oluyorum.bu mu derdin diyecek olanlar olabilir ama çok daha büyük dertlerim de(sağlık problemi) olmasına rağmen ben bunu kafamdan çıkaramıyorum çok üzgünüm.siz kinanizda naptiniz çok coşan var mı benim gibi içmeden sarhoş olup döktüren belki Yalnız olmadığımı görüp teselli olurum
Teşekkür ederim limonsuzcay:)standart kina muzikleri (oyun havalari pop) bir de organizatorun buldugu bi iki Arapça hareketli şarkı vardı ama bana kapı gicirtdatsalar ona da oynarmisim.ilk defa kendi kinamda oynadım bu arada yılların birikimi çıkmış içimden sankiNe güzel yapmışsınız. Somurtup oturmaktan iyidirhangi müzikte oynadınız
Bana da kötü bişey diyen olmadı aslında kulağıma gelmedi ya da.böyle dusunuluyorsa ne guzel.takmamaya calisiyorum cok teşekkür ederim :)Çok oynayan cıvıl cıvıl gelinlere herkes bayılıyor. Neden üzüldünüz ki
Gittiğim düğünde gelin çok oynamışsa herkes arkasından övgüler diziyor. Kötü bir şey diyeni duymadım. Kafanıza takmayın o yüzden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?