Saçma figür değil de çok hızlı kıpır kıpır oynamısim heyecandan galiba.bazı yerlerde yildiz tilbeye bağlamışım nerdeyseSacma figurler abartili harekerler mi var
Tam olarak neyden utaniyorsunuz.
Ne guzel yaa ben hic oynamadığım için bana böyle geliyor belki deValla biz kuzenler grubu olarak her düğün çok oynadıgımızdan bana çok normal geldi hele bide benzini dayadıysak neler neler piii
Hiimm yildiz tilbeye bagladigin yerler sıkıntı :)))Sa
Saçma figür değil de çok hızlı kıpır kıpır oynamısim heyecandan galiba.bazı yerlerde yildiz tilbeye bağlamışım nerdeyse
Üzüntünüzü inanın anlayamadım.Oynamanızı ayıplayacak bir çevrenizmi var.Hoş olsa da önemli değil bence ama ne güzel tadını çıkarmışsınız.Ben düğünüm de sadece takıda ve fotoğraf çekilirken durmuştum.Kalanında hep oynadım.Ki 15 yıl önce hiçte pişman değilim.Bugün düğün yapsam takıylada zaman kaybetmezdim.Merhaba arkadaşlar.kafamda bitmek bilmeyen düşüncelerle mücadele ederken buraya yazmak aklıma geldi belki biraz olsun rahatlarım diye.1 yıl önce evlendim ben.kızlar kınamda düğünde öyle çok oynamışim ki o anlar hic farketmedim kimse de uyarmadi beni(izlemeye utanıyorum kendimi.aklıma geldikçe ağlıyorum mutsuz oluyorum.bu mu derdin diyecek olanlar olabilir ama çok daha büyük dertlerim de(sağlık problemi) olmasına rağmen ben bunu kafamdan çıkaramıyorum çok üzgünüm.siz kinanizda naptiniz çok coşan var mı benim gibi içmeden sarhoş olup döktüren belki Yalnız olmadığımı görüp teselli olurum
Teşekkur ederim:)Sevdiğinizle evleniyorsunuz, en mutlu gününüz tabikş oynayacaksınız. Bende çok oynadım. Kimsede ay ne ayıp demedi. Çünkü değil. Sizide uyarmadıklarına göre ayıp birşey yapmamışsınızdır.
Öyle mi dersiniz o an mutluluktan naptimi hiç mi hiç farketmedim sonra izleyince aman Allahım ben şok
Ben de öyle..hatta herkesin önünde oynayamam asla derken kendimi böyle buldum.gerçekten heyecandan mutluluktan sanırım başka açıklamasi yokBenim de dün sebepsiz yere aklıma gelmişti..
Keşke düğün günüme geri dönsem de daha çok oynamış olsam diye..
Millet o güne dönsem bu adamla evlenmezdim onu yapmazdım bunu yapmazdım diye daha ciddi dertleri düşünürken benim geri dönmeyi istediğim şey oynamak !!
Nasıl da dertsiz hayatım varmış dedim kendime çok kızdım...
Dip not : az oynamak ya da çok oynamak kendi düğünum ya da başka düğünler fark etmez.. ben videolar da kendimi izlemeyi sevmem... Birilerinin beni izlemesini de sevmem..
Sanki herkes ekrana kirlenmiş sadece bana bakıyor gibi.. komplekslerim var
İçin rahat edecekse madem söyleyim. 15yıl önce evlendim hâlâ kim düğün dese nasıl oynadığım ve eğlendiğim geliyor aklıma. En güzeli bu değil mi?Merhaba arkadaşlar.kafamda bitmek bilmeyen düşüncelerle mücadele ederken buraya yazmak aklıma geldi belki biraz olsun rahatlarım diye.1 yıl önce evlendim ben.kızlar kınamda düğünde öyle çok oynamışim ki o anlar hic farketmedim kimse de uyarmadi beni(izlemeye utanıyorum kendimi.aklıma geldikçe ağlıyorum mutsuz oluyorum.bu mu derdin diyecek olanlar olabilir ama çok daha büyük dertlerim de(sağlık problemi) olmasına rağmen ben bunu kafamdan çıkaramıyorum çok üzgünüm.siz kinanizda naptiniz çok coşan var mı benim gibi içmeden sarhoş olup döktüren belki Yalnız olmadığımı görüp teselli olurum
Çok güzel valla bi kına olsa da bizde oynasakTeşekkür ederim limonsuzcay:)standart kina muzikleri (oyun havalari pop) bir de organizatorun buldugu bi iki Arapça hareketli şarkı vardı ama bana kapı gicirtdatsalar ona da oynarmisim.ilk defa kendi kinamda oynadım bu arada yılların birikimi çıkmış içimden sanki
Başka gelinleri öyle gorunce benim de çok hoşuma gidiyor :)ama derdim kendimle kendimi beğenmedimNe var ki bunda, kendi düğününde eğlenmeyecek miydin, ben de çok oynadımmmm, iş arkadaşlarımla çıldırdık resmen, çokta güzel bir anı oldu, düşün ki ben bir de şirketin ağır ablasıyım =))))))
Ben de öyle..hatta herkesin önünde oynayamam asla derken kendimi böyle buldum.gerçekten heyecandan mutluluktan sanırım başka açıklamasi yok
Teşekkür ederimm:Oynamasan garip olurdu ben de hiç oturmadım çünkü bizim orda gelin oturursa kimse oynamaz hem de eğlendim sonuçta kendi düğünümde oynamayacağım da ne zaman oynayacağım
En iyisini yapmışsın hiç kafaya takma
Oyle diyebilmek lazim..Sonra kaç düğüne katıldım put gibi oturdum sadece :)Amaan boşverin.. ne de güzel eğlenmisim ohh sefam olsun diyin..
.bir daha hiç bir düğünde bu kadar çok ön planda olamayacaksiniz zaten..
Ne tatlısınız teşekkür ederim:)ben bayılırım kendi düğününde herkesten çok eğlenenlere, ne güzel işte düğün senin, star sensin. herkesten fazla parlamalısın, parlamışsın da.
ev sahibi sensin herkesten çok eğlenmek de hakkın. ohh sefan olsun.
etrafa pozitiflik yaymışsın ne güzel. aklına geldikçe de yüzün gülsün, ne güzeldi diye. neşeli gelinmişsin ben bayılırım.
bitti gitti işte istesen de o gün geri gelmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?