Kinada düğünde cok oynayan gelin

Sevdiğinizle evleniyorsunuz, en mutlu gününüz tabikş oynayacaksınız. Bende çok oynadım. Kimsede ay ne ayıp demedi. Çünkü değil. Sizide uyarmadıklarına göre ayıp birşey yapmamışsınızdır.

Üzüntünüzü inanın anlayamadım.Oynamanızı ayıplayacak bir çevrenizmi var.Hoş olsa da önemli değil bence ama ne güzel tadını çıkarmışsınız.Ben düğünüm de sadece takıda ve fotoğraf çekilirken durmuştum.Kalanında hep oynadım.Ki 15 yıl önce hiçte pişman değilim.Bugün düğün yapsam takıylada zaman kaybetmezdim.

Benim de dün sebepsiz yere aklıma gelmişti..

Keşke düğün günüme geri dönsem de daha çok oynamış olsam diye..

Millet o güne dönsem bu adamla evlenmezdim onu yapmazdım bunu yapmazdım diye daha ciddi dertleri düşünürken benim geri dönmeyi istediğim şey oynamak !!

Nasıl da dertsiz hayatım varmış dedim kendime çok kızdım...

Dip not : az oynamak ya da çok oynamak kendi düğünum ya da başka düğünler fark etmez.. ben videolar da kendimi izlemeyi sevmem... Birilerinin beni izlemesini de sevmem..
Sanki herkes ekrana kirlenmiş sadece bana bakıyor gibi.. komplekslerim var

Ben de öyle..hatta herkesin önünde oynayamam asla derken kendimi böyle buldum.gerçekten heyecandan mutluluktan sanırım başka açıklamasi yok

İçin rahat edecekse madem söyleyim. 15yıl önce evlendim hâlâ kim düğün dese nasıl oynadığım ve eğlendiğim geliyor aklıma. En güzeli bu değil mi?

Çok güzel valla bi kına olsa da bizde oynasak

Başka gelinleri öyle gorunce benim de çok hoşuma gidiyor :)ama derdim kendimle kendimi beğenmedim

Ben de öyle..hatta herkesin önünde oynayamam asla derken kendimi böyle buldum.gerçekten heyecandan mutluluktan sanırım başka açıklamasi yok

Amaan boşverin.. ne de güzel eğlenmisim ohh sefam olsun diyin..
.bir daha hiç bir düğünde bu kadar çok ön planda olamayacaksiniz zaten..

Ne tatlısınız teşekkür ederim:)

Benim o gelin!! Hiç oturmadım hiç.pastamı kolamı bile yiyemedim içemedim.hatta pist o kadar kalabalikti ki eşimle birbirimizi bulamıyorduk.o ayrı grupla ben ayrı grupla göbek atıyordum.arada karşılaşıyorduk.en son sadece en yakın akrabalar yani teyzemler amcamlar kuzenlerim kaldı bir saatte biz bize göbek attık.eşim ve ailesi de oturup bizi izlemişler arkadan yazık videoda var.Hatta ve hatta slow müziklerde sadece giriş dansıni eşimle yapmışim amcam dayim kardeşim babam derken...eşim biraz bozulmuş ama kıramadim gelip dansa kaldıranları o da önce kaldırsaydı oturmasaydı ne yapayım.zaten fazla slow da çalmadı baktılar gelin oynak misafirler oynak orkestra da coştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…