Aynen öyle haklısıniz:)Bizim şehrin halkı gelin çok oynayınca koca meraklısıymis derler onlara göre somurtup oturmali e somurtup otursunda hmm kızı zorla vermişler diye dedikodu ederler yani kimseyi memnun edemezsin :) boşver in en iyisini yapmışsınız sefaniz olsun ohh :)))
Kına da çok oynayan gelin enerjisi olan gelindir bunda başka ne anlam çıkardınız da moreliniz bozuluyo kafaya takiyorsunuz anlayamadım . Ben pek oynamadım çünkü oynamayı bilmiyorum bilseydim oynardim ne var bunda düğün yapmışım herkes eglensin ama ben eglenmiyim diye değil heraldeMerhaba arkadaşlar.kafamda bitmek bilmeyen düşüncelerle mücadele ederken buraya yazmak aklıma geldi belki biraz olsun rahatlarım diye.1 yıl önce evlendim ben.kızlar kınamda düğünde öyle çok oynamışim ki o anlar hic farketmedim kimse de uyarmadi beni(izlemeye utanıyorum kendimi.aklıma geldikçe ağlıyorum mutsuz oluyorum.bu mu derdin diyecek olanlar olabilir ama çok daha büyük dertlerim de(sağlık problemi) olmasına rağmen ben bunu kafamdan çıkaramıyorum çok üzgünüm.siz kinanizda naptiniz çok coşan var mı benim gibi içmeden sarhoş olup döktüren belki Yalnız olmadığımı görüp teselli olurum
Benim kayınvalidem çekingen ağır başlı bir insan.dügünde kınada oynamadı.insanlar kayınvalidesi istemiyor muydu demiş anneme.oysa ne alaka yani.oynasa da iyi gelini kaptı sevindirik oldu derlerdiİçinden geldiği gibi davranmışsın
Kimseye zarar vermemişsin. Toplum baskısından bunlar. Millet ne der diye...
Adam öldüren bu kadar düşünmüyor.
Oynamasan gelin suratsız, oynasan ne meraklıymış çok oynadı... Bunları söyleyenler kötü kalpli. Aç kalsan bir tas çorba vermez. Hiiçççç takma. Mutluluklar dilerim
Neden bunkadar üzüldün yaa bizde kuzenlerin kınasında deliler gibi oynamıstık.Merhaba arkadaşlar.kafamda bitmek bilmeyen düşüncelerle mücadele ederken buraya yazmak aklıma geldi belki biraz olsun rahatlarım diye.1 yıl önce evlendim ben.kızlar kınamda düğünde öyle çok oynamışim ki o anlar hic farketmedim kimse de uyarmadi beni(izlemeye utanıyorum kendimi.aklıma geldikçe ağlıyorum mutsuz oluyorum.bu mu derdin diyecek olanlar olabilir ama çok daha büyük dertlerim de(sağlık problemi) olmasına rağmen ben bunu kafamdan çıkaramıyorum çok üzgünüm.siz kinanizda naptiniz çok coşan var mı benim gibi içmeden sarhoş olup döktüren belki Yalnız olmadığımı görüp teselli olurum
Merhaba arkadaşlar.kafamda bitmek bilmeyen düşüncelerle mücadele ederken buraya yazmak aklıma geldi belki biraz olsun rahatlarım diye.1 yıl önce evlendim ben.kızlar kınamda düğünde öyle çok oynamışim ki o anlar hic farketmedim kimse de uyarmadi beni(izlemeye utanıyorum kendimi.aklıma geldikçe ağlıyorum mutsuz oluyorum.bu mu derdin diyecek olanlar olabilir ama çok daha büyük dertlerim de(sağlık problemi) olmasına rağmen ben bunu kafamdan çıkaramıyorum çok üzgünüm.siz kinanizda naptiniz çok coşan var mı benim gibi içmeden sarhoş olup döktüren belki Yalnız olmadığımı görüp teselli olurum
Başka gelinleri öyle gorunce benim de çok hoşuma gidiyor :)ama derdim kendimle kendimi beğenmedim
Teşekkür ederim.İçinden geldiği gibi davranmışsın
Kimseye zarar vermemişsin. Toplum baskısından bunlar. Millet ne der diye...
Adam öldüren bu kadar düşünmüyor.
Oynamasan gelin suratsız, oynasan ne meraklıymış çok oynadı... Bunları söyleyenler kötü kalpli. Aç kalsan bir tas çorba vermez. Hiiçççç takma. Mutluluklar dilerim
Ay sen buna üzülüp ağlıyorsan ben öleyim daha iyiMerhaba arkadaşlar.kafamda bitmek bilmeyen düşüncelerle mücadele ederken buraya yazmak aklıma geldi belki biraz olsun rahatlarım diye.1 yıl önce evlendim ben.kızlar kınamda düğünde öyle çok oynamışim ki o anlar hic farketmedim kimse de uyarmadi beni(izlemeye utanıyorum kendimi.aklıma geldikçe ağlıyorum mutsuz oluyorum.bu mu derdin diyecek olanlar olabilir ama çok daha büyük dertlerim de(sağlık problemi) olmasına rağmen ben bunu kafamdan çıkaramıyorum çok üzgünüm.siz kinanizda naptiniz çok coşan var mı benim gibi içmeden sarhoş olup döktüren belki Yalnız olmadığımı görüp teselli olurum
ben kınamda düğünümde hiç eglenmedim. stres sinir son raddedeydi. canli cenaze gibiydim. zor tuttum kendimi. maddi manevi bı sürü sorunum vardi. oynamadim da hiç. ben hala ne resimlere baktim ne video izledim. zaten kina gecesinden ne fotoğrafım var ne videom. esim ayarlicam ben deyip unutmuş birini ayarlamayi göndermeyi.
bence benim gibi unutmak isteyeceğiniz bı gün olmasındansa çok oynadim deyinen güzeli kendi mutluluğun içinden geldiği gibi davranmak. şimdi evlilik yemi yıllar geçtikçe iyi ki diyeceksiniz :)
Ne güzel yaa..mesajınızı okurken bile keyfim yerine geldi.bayılıyorum pozitif insanlaraÖlüye giden ağlar, düğüne giden oynar. Hele kendi düğününüz ise elbette kopacaksınız. Sonuçta en mutlu gününüz.
Ben kınada da epey oynadim ama esas düğünde oturmadigimi nasil anlatsam bilemem.
Romantik Dans koregrafisiyla baslayip erik daliyla,Cezayirle vs Aman ya Rabbi...
Düğün yapan birileri olsa da oynasam diye bekliyorum
kuzenim nişanın da baktı millet ölü gibi zılgıt atıp halay başı çekmişti. Herkes aa geline bak ne hevesli deyince kalkın o zaman siz oynayın diye bozmuştu. Hiç kimseyi umursamadı kendi nişanını kendi şenlendirdiMerhaba arkadaşlar.kafamda bitmek bilmeyen düşüncelerle mücadele ederken buraya yazmak aklıma geldi belki biraz olsun rahatlarım diye.1 yıl önce evlendim ben.kızlar kınamda düğünde öyle çok oynamışim ki o anlar hic farketmedim kimse de uyarmadi beni(izlemeye utanıyorum kendimi.aklıma geldikçe ağlıyorum mutsuz oluyorum.bu mu derdin diyecek olanlar olabilir ama çok daha büyük dertlerim de(sağlık problemi) olmasına rağmen ben bunu kafamdan çıkaramıyorum çok üzgünüm.siz kinanizda naptiniz çok coşan var mı benim gibi içmeden sarhoş olup döktüren belki Yalnız olmadığımı görüp teselli olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?