Kinada düğünde cok oynayan gelin

Kına da çok oynayan gelin enerjisi olan gelindir bunda başka ne anlam çıkardınız da moreliniz bozuluyo kafaya takiyorsunuz anlayamadım . Ben pek oynamadım çünkü oynamayı bilmiyorum bilseydim oynardim ne var bunda düğün yapmışım herkes eglensin ama ben eglenmiyim diye değil heralde

İçinden geldiği gibi davranmışsın
Kimseye zarar vermemişsin. Toplum baskısından bunlar. Millet ne der diye...
Adam öldüren bu kadar düşünmüyor.
Oynamasan gelin suratsız, oynasan ne meraklıymış çok oynadı... Bunları söyleyenler kötü kalpli. Aç kalsan bir tas çorba vermez. Hiiçççç takma. Mutluluklar dilerim

Benim kayınvalidem çekingen ağır başlı bir insan.dügünde kınada oynamadı.insanlar kayınvalidesi istemiyor muydu demiş anneme.oysa ne alaka yani.oynasa da iyi gelini kaptı sevindirik oldu derlerdi

Neden bunkadar üzüldün yaa bizde kuzenlerin kınasında deliler gibi oynamıstık.
Kınası olan kuzende bize eşlik etti .
Ama şu var bizim kameraya alınmadı onun rahatlıgı vardı

Bende hic oturmadim sayilir. Esimde keza oyle. Gayette mis gibi dugun oldu eglencesi tavan:)

Tuhaf bi durum yok kuzum dert edecek sey mi bulamadin sen:)

Sevdiğin biri ile evleniyorsan olması gereken budur abes bir durum yok ortada. Asıl ben hem ağlayıp, iki saniye sonra oynayanları anlamıyorum.

Ya bırak Allasen neyi dert ediyorsun. Kınam ve düğünüm ocak ayındaydı. Kınamda ısıtma sistemi bozulunca milletle ağzımızdan soğuk dumanlar çıkara çıkara bir kına gecesi geçirdik. Kına yakılınca arkadaşlar beni sandalyeyle kaldırınca kostümümün şarlatanı kafama kadar kalktı, eşimden önce misafirler gördü göreceklerini Eşimin o an geldiğinde beni aşağı indirmesi gerektiğini bilemediğinden yüzüme mal mal bakması, benim şarlatanla cebelleşirken "yok beceremeyecek bu" deyip kendimi sandalye tepesinden aşağı atmam.. Bu da yetmezmiş gibi düğünde lazer şov eşliğinde arkadaşlarla birlikte resmen apaçi dansı yapmışız videoda gördüm. Hele eşimin ailesinin kendi yerel dansları olan kafkas figürlerini yapmam için beni zorla sahneye çıkarmaları üzerine yaptığım dansın kafkas figürlerinden ziyade kuran yırtmışta çarpılıyormuş figürlerine benzemesine hiç değinmiyorum bile.
Şimdi git, gözyaşlarını sil ve haline şükret

Eskidenmis o aman ağır ol çok oynama demeler falan... Şimdi tadını çıkarıyor kızlar iyide yapıyorlar içinden gelmese zaten yapmazdın iyikide eğlenmişim de takma kafana... Sağlığını düşün bunu kafanda kurarak kendini daha çok yıpratma... geçmiş olsun...

ben kınamda düğünümde hiç eglenmedim. stres sinir son raddedeydi. canli cenaze gibiydim. zor tuttum kendimi. maddi manevi bı sürü sorunum vardi. oynamadim da hiç. ben hala ne resimlere baktim ne video izledim. zaten kina gecesinden ne fotoğrafım var ne videom. esim ayarlicam ben deyip unutmuş birini ayarlamayi göndermeyi.

bence benim gibi unutmak isteyeceğiniz bı gün olmasındansa çok oynadim deyin en güzeli kendi mutluluğun içinden geldiği gibi davranmak. şimdi evlilik yemi yıllar geçtikçe iyi ki diyeceksiniz :)

Ölüye giden ağlar, düğüne giden oynar. Hele kendi düğününüz ise elbette kopacaksınız. Sonuçta en mutlu gününüz.
Ben kınada da epey oynadim ama esas düğünde oturmadigimi nasil anlatsam bilemem.
Romantik Dans koregrafisiyla baslayip erik daliyla,Cezayirle vs Aman ya Rabbi...

Düğün yapan birileri olsa da oynasam diye bekliyorum

Başka gelinleri öyle gorunce benim de çok hoşuma gidiyor :)ama derdim kendimle kendimi beğenmedim

Yahu ne var kendini beğenmeyecek, eminim fıstık gibi gelindin, eğlenmişsin ne güzel, düğününde kınanda karalar mı bağlayacaktın, boşveerr dünyaya bir kez geliyoruz

Kinanin başlamasından son misafirin gidişine kadar oynadım. Bir an bile pistten çıkmadım

O gün oynamayacaktık da ne zaman oynayacaktık?

Iyi yapmışsın yarasın oh ohh

Teşekkür ederim.

Kınamda öyle çok oynadım ki, hatırladıkça mutlu oluyorum. 5 dk oturmadım diyebilirim. Eve döndüğümde bindallım terden su içinde kalmıştı da ağırlığının 2 katına çıkmıştı, annem taşıyamamıştı. Hatta tekrar kınam olsa da daha çok oynasam diye içimden geçiriyorum bazen. Düğünde de kına kadar olmasa da (insanlarla selamlaşmaktan, masamıza gelip gidenlerden dolayı) gayet iyi oynadım. Hatta bir ara kayınpederim bizim masanın önünde gelip solo dans çalışması yaparken yanına koşup bi posta da onunla oynadım o yüzden mutlu olduğunuz anların pişmanlığını yaşayıp eziyet etmeyin kendinize lütfen.

Ay sen buna üzülüp ağlıyorsan ben öleyim daha iyi Karslılara gelin geldim onlar hep halay çekerdi ve ya ellik oynardı, benim müziğim geldi bir oryantal döktürdüm kendi etrafımda döne döne danslar ettim hopladım zıpladım ohooooo.... Testi dansı yaptım eşimin etrafında dolanarak tam testiyi kırıcam atar gibi yapıyorum atmıyorum biraz daha oynuyorum falan millet oooladı herkes alkışladı kaç kişi düğün cdmi istemeye geldi izleyip vereceğim diye. Daha dün babam dedi senin düğünün çok güzeldi çok güzel oynadın diye. Buna üzülünür müüü.

Hele evlenme teklifi aldığım düğün çook fenaydı. Bir de içkili bir düğündü. Eşim bana evlenme teklifi etti gelin çiçeğini atmadı bana getirdi, eşim diz çökmüştü damat mikrofonu eşime tutmuştu, sonra bana tutmuştu bende evet demiştim tüm salon alkışlamıştı

Hatta sonra içkili meyve suları kolaları dağıttılar eşim bi ara gelinle dans ediyordu ben damatla dans ediyordum (gelin de damat da yakın arkadaşlarımız) Hatta damadın babasıyla da dans etmiştim
Sonra ayakkabılarım ayağımı acımıştı ayakkabıları ayağımdan çıkarmış çorapla oynamaya devam etmiştim
Ya ağlanacak bir hal olsa benim ağlamam gerek (ama arkadaşın düğününden sonra bende utanmıştım)

Ne güzel yaa..mesajınızı okurken bile keyfim yerine geldi.bayılıyorum pozitif insanlara

Bende süzüm süzüm süzülen, istemem yan cebime gelinleri hic sevmem.

Düğün senin, başkaları şakır şakır döktürecek sen onları mı izleyecektin.

Masaları devirip, naralar atmadıysan sorun yok bence.

Düğüne giden oynar, ölüye giden ağlar, demisler. Bosver dert edip ağlayacak bunumu buldun. Demekki hiç dert yok hayatında. Ne güzel..

kuzenim nişanın da baktı millet ölü gibi zılgıt atıp halay başı çekmişti. Herkes aa geline bak ne hevesli deyince kalkın o zaman siz oynayın diye bozmuştu. Hiç kimseyi umursamadı kendi nişanını kendi şenlendirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…