Halayda sorun yokta , sorun çiftetellide .. ankaranın bağlarında.. abe kaynanada ..Halayı öğreten videolar da var ders gibi anlatıyor.
Bir de bacaklar kapalı olunca çok sorun olmaz arada kaynarsınama ritmi yakalamak önemli, başarılar
Bende de olaylar tam tersi gelişti hiç oynamadımÖyle mi dersiniz o an mutluluktan naptimi hiç mi hiç farketmedim sonra izleyince aman Allahım ben şok
Abe kaynanayı da öğrendim ben izleyerek ama ortalıkta oynamaya utanıyorumHalayda sorun yokta , sorun çiftetellide .. ankaranın bağlarında.. abe kaynanada ..
en iyisi sade bi nikah sanırım
Ne kınamda ne düğünümde 5 dakka oturmadım canım böyle düşünme senin özel günün o bir kere yaşadın sonuçtaMerhaba kızlar bir sure önce evlendim ben.kızlar kınamda düğünde öyle çok oynamışim ki o anlar hic farketmedim kimse de uyarmadi beni(izlemeye utanıyorum kendimi.aklıma geldikçe mutsuz oluyorum.bu mu derdin diyecek olanlar olabilir ama çok daha büyük dertlerim de olmasına rağmen ben bunu kafamdan çıkaramıyorum.siz kinanizda naptiniz çok coşan var mı benim gibi içmeden sarhoş olup döktüren belki yalnız olmadığımı görüp teselli olurum
Diğerlerini burada çözemeyecegimi bildiğim için yazmadim.kafamda takinti oluştugundan bu konuda insanlar genel olarak ne düşünüyor merak ettim..iyi ki de sormuşum çoğu kişinin benim gibi oldugunu bilmek rahatlattı:)Onca derdim var diyorsun onca derdinin arasından dertten bile sayılmayacak bu en normal olan şeyi mi seçtin?
Vallahi goes to oscar ha reisim
O kadar masraf yapıyorsunuz evlenmek için tabi ki oynayacaksınız.
Ben evlenecek olsam davetlilerden oynamayanları salondan çıkartırdım. Pasta ve kola boşa mı veriliyor? Yesinler, enerji dolsunlar, oynasınlar. Bedava peynir sadece fare kapanında olur.
Mesela benim bakış açım böyle...
Üzülmeyin yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?