Tabi ki de coşacaksınız. En çok kendi düğününüzde eğleneceksiniz. Elalemden çok siz eğlendiyseniz ne güzel.Merhaba arkadaşlar.kafamda bitmek bilmeyen düşüncelerle mücadele ederken buraya yazmak aklıma geldi belki biraz olsun rahatlarım diye.1 yıl önce evlendim ben.kızlar kınamda düğünde öyle çok oynamışim ki o anlar hic farketmedim kimse de uyarmadi beni(izlemeye utanıyorum kendimi.aklıma geldikçe ağlıyorum mutsuz oluyorum.bu mu derdin diyecek olanlar olabilir ama çok daha büyük dertlerim de(sağlık problemi) olmasına rağmen ben bunu kafamdan çıkaramıyorum çok üzgünüm.siz kinanizda naptiniz çok coşan var mı benim gibi içmeden sarhoş olup döktüren belki Yalnız olmadığımı görüp teselli olurum
Başlığı okuyunca "yok artık 5 sene önce beni gören akraba şimdimi yazma ihtiyacı hissetti" dedimMerhaba arkadaşlar.kafamda bitmek bilmeyen düşüncelerle mücadele ederken buraya yazmak aklıma geldi belki biraz olsun rahatlarım diye.1 yıl önce evlendim ben.kızlar kınamda düğünde öyle çok oynamışim ki o anlar hic farketmedim kimse de uyarmadi beni(izlemeye utanıyorum kendimi.aklıma geldikçe ağlıyorum mutsuz oluyorum.bu mu derdin diyecek olanlar olabilir ama çok daha büyük dertlerim de(sağlık problemi) olmasına rağmen ben bunu kafamdan çıkaramıyorum çok üzgünüm.siz kinanizda naptiniz çok coşan var mı benim gibi içmeden sarhoş olup döktüren belki Yalnız olmadığımı görüp teselli olurum
kendine dert bulamayıp bunumu dert ettin bende kınamda ve düğünümde asla oturmadım hep oynadım hatta o kadar oynadımki düğünden sonra 1 ay topallayarak gezdimMerhaba arkadaşlar.kafamda bitmek bilmeyen düşüncelerle mücadele ederken buraya yazmak aklıma geldi belki biraz olsun rahatlarım diye.1 yıl önce evlendim ben.kızlar kınamda düğünde öyle çok oynamışim ki o anlar hic farketmedim kimse de uyarmadi beni(izlemeye utanıyorum kendimi.aklıma geldikçe ağlıyorum mutsuz oluyorum.bu mu derdin diyecek olanlar olabilir ama çok daha büyük dertlerim de(sağlık problemi) olmasına rağmen ben bunu kafamdan çıkaramıyorum çok üzgünüm.siz kinanizda naptiniz çok coşan var mı benim gibi içmeden sarhoş olup döktüren belki Yalnız olmadığımı görüp teselli olurum
Çok tatlısın konu sahibi :)
Ne güzel işte doyasıya eğlenmişsin kendi düğününün tadını çıkarmışsın kafana bile takma bence :)
Bu arada Kısmet tabi ama 1-2 sene içerisinde düğün yapmak benimde niyetim
Evlenmekten ve düğünden sırf bu oynama olayı yüzünden korkuyorum
Millet içinde oynamayı hiç beceremiyorum ben ya tek yapabildiğim parmak şıklatmak. Kalas gibi duruyorum öyle
Yokmu şöyle cool dansetmemi sağlayacak bir reçeteniz hanımlar
Ben de hiç bilmem, daha doğrusu kalabalıkta elim ayağım birbirine dolanır. Elti sıfatıyla kaynımın düğününde rezil olmayayım diye youtubedan videolar izleyerek çalışmıştımÇok tatlısın konu sahibi :)
Ne güzel işte doyasıya eğlenmişsin kendi düğününün tadını çıkarmışsın kafana bile takma bence :)
Bu arada Kısmet tabi ama 1-2 sene içerisinde düğün yapmak benimde niyetim
Evlenmekten ve düğünden sırf bu oynama olayı yüzünden korkuyorum
Millet içinde oynamayı hiç beceremiyorum ben ya tek yapabildiğim parmak şıklatmak. Kalas gibi duruyorum öyle
Yokmu şöyle cool dansetmemi sağlayacak bir reçeteniz hanımlar
her davet edildiğiniz düğüne gidip kiyida köşede ortada sagda solda oynicaksiniz. oynadikca alisiyo insan :) bide artık çok fazla kurs var oyun havasi için falan bakabilirsiniz. hatta esinizle iki kişi gösteri gibi bisey de hazırlayabilirsiniz erik dalini cok yaptılar da o tarz bisey bulabilirsiniz :) YouTube daki videolari da deneyebilirsiniz :)
bilen arkadaşlariniz varsa toplanıp evde falan çalışabilirsiniz :)
Ayy buda çok iyi fikiiirBen de hiç bilmem, daha doğrusu kalabalıkta elim ayağım birbirine dolanır. Elti sıfatıyla kaynımın düğününde rezil olmayayım diye youtubedan videolar izleyerek çalışmıştım
Bizde pek halay yoktur, halay çektiğimi gören annemle babam şok olmuştu nerden biliyorsun diye, tavsiye ederim
İnanır mısınız soyumuz kurumak üzere . Yıllardır düğün yüzü görmedim . Sanırım gittiğim son düğünde 11-12 yaşlarındaydımAzcık pratiğim olsa yine kıvırırım bişiler de yalnız oyun havası kursu fikri çok mantıklı geldi . Bulunduğum şehirde araştırayım kursları en yakın zamanda :)
Halayı öğreten videolar da var ders gibi anlatıyor.Ayy buda çok iyi fikiiirbol bol oynayan gelin videosu izlemek lazım
Teşekkür ederim güzel fikirlerniz ve iyi dilekleriniz içinhiç bisey yoksa zumba var her yerde. bence bi kere zumba yapınca o heyecan cekince o dumduz durus sorunu kaybolur gider. oyun havasiyla zumba da çok YouTubeda :)
inşallah herşey gönlünce olsun :) çok ama çok eğlen düğününde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?