Kinada düğünde cok oynayan gelin

Valla bir düğüne gitmiştim , inanın gelinin hareketlerinden biz utandık , düğündeki çoğu kişi aynı şeyi söylemişti, dans etme falan değildi o ya , bildiğin içmiş içmiş bara gitmiş de orda dans ediyo gibiydi

Ben kendi dugunumde hatta mekan tutarsam nişanımda nasıl oynayacağım oynayamamm utanırım modundan çıkmaya çalışırken bu konuyu okuduktan baya güldüm açıkçası oynayan da dertli oynamayanda, bırak yahu boşver kimin aklında kalacak millet dün yediği yemeği hatırlamıyor dert etme kendini sıkma bosuna Zaten sadece muhtemelen sende var o görüntülerin tamamı niye dertleniyosun aç videoları geç karşısına oyna

Tabi ki de coşacaksınız. En çok kendi düğününüzde eğleneceksiniz. Elalemden çok siz eğlendiyseniz ne güzel.

Eskidenmiş o kız kısmısı oturaklı olur aglar üzülür oynamaz erkek evi göbek atar vs diye geçti onlar oynamayan yokki
Ben bi davul zurna kapıdan alırken oynamadım :)

Nişan-kına-düğün yaptım.
3 düğünde de gelin damat masasında bir tek kare poz fotoğrafımız yok.
Neden ?
Hiç oturmadık Hala pişman değilim.

Başlığı okuyunca "yok artık 5 sene önce beni gören akraba şimdimi yazma ihtiyacı hissetti" dedim Bende çok oynadım, ne var ki bunda. Hatta inanın 1 aya yakın kaslarımın ağrısı geçmedi, iyikide oynadım, gene olsa gene oynarım.

kendine dert bulamayıp bunumu dert ettin bende kınamda ve düğünümde asla oturmadım hep oynadım hatta o kadar oynadımki düğünden sonra 1 ay topallayarak gezdim ve asla pişman değilim yine olsa yine oynarım

Çok tatlısın konu sahibi :)
Ne güzel işte doyasıya eğlenmişsin kendi düğününün tadını çıkarmışsın kafana bile takma bence :)

Bu arada Kısmet tabi ama 1-2 sene içerisinde düğün yapmak benimde niyetim
Evlenmekten ve düğünden sırf bu oynama olayı yüzünden korkuyorum
Millet içinde oynamayı hiç beceremiyorum ben ya tek yapabildiğim parmak şıklatmak. Kalas gibi duruyorum öyle

Yokmu şöyle cool dansetmemi sağlayacak bir reçeteniz hanımlar

gülen oynayan gelin mutlu gelin demektir. sevindim adınıza. keşke her gelin düğününde dertsiz tasasız olsa da coşsa. boşverin. insan bir kere evleniyor. içinizden gelmiş oynamışsınız:) mutluluklar ...

her davet edildiğiniz düğüne gidip kiyida köşede ortada sagda solda oynicaksiniz. oynadikca alisiyo insan :) bide artık çok fazla kurs var oyun havasi için falan bakabilirsiniz. hatta esinizle iki kişi gösteri gibi bisey de hazırlayabilirsiniz erik dalini cok yaptılar da o tarz bisey bulabilirsiniz :) YouTube daki videolari da deneyebilirsiniz :)

bilen arkadaşlariniz varsa toplanıp evde falan çalışabilirsiniz :)

Ben de hiç bilmem, daha doğrusu kalabalıkta elim ayağım birbirine dolanır. Elti sıfatıyla kaynımın düğününde rezil olmayayım diye youtubedan videolar izleyerek çalışmıştım
Bizde pek halay yoktur, halay çektiğimi gören annemle babam şok olmuştu nerden biliyorsun diye, tavsiye ederim

İnanır mısınız soyumuz kurumak üzere . Yıllardır düğün yüzü görmedim . Sanırım gittiğim son düğünde 11-12 yaşlarındaydım Azcık pratiğim olsa yine kıvırırım bişiler de yalnız oyun havası kursu fikri çok mantıklı geldi . Bulunduğum şehirde araştırayım kursları en yakın zamanda :)

Ayy buda çok iyi fikiiir bol bol oynayan gelin videosu izlemek lazım

hiç bisey yoksa zumba var her yerde. bence bi kere zumba yapınca o heyecan cekince o dumduz durus sorunu kaybolur gider. oyun havasiyla zumba da çok YouTubeda :)

inşallah herşey gönlünce olsun :) çok ama çok eğlen düğününde

Teşekkür ederim güzel fikirlerniz ve iyi dilekleriniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…