Yarildimmmm yemnleeeeYa bırak Allasen neyi dert ediyorsun. Kınam ve düğünüm ocak ayındaydı. Kınamda ısıtma sistemi bozulunca milletle ağzımızdan soğuk dumanlar çıkara çıkara bir kına gecesi geçirdik. Kına yakılınca arkadaşlar beni sandalyeyle kaldırınca kostümümün şarlatanı kafama kadar kalktı, eşimden önce misafirler gördü görecekleriniEşimin o an geldiğinde beni aşağı indirmesi gerektiğini bilemediğinden yüzüme mal mal bakması, benim şarlatanla cebelleşirken "yok beceremeyecek bu" deyip kendimi sandalye tepesinden aşağı atmam.. Bu da yetmezmiş gibi düğünde lazer şov eşliğinde arkadaşlarla birlikte resmen apaçi dansı yapmışız videoda gördüm. Hele eşimin ailesinin kendi yerel dansları olan kafkas figürlerini yapmam için beni zorla sahneye çıkarmaları üzerine yaptığım dansın kafkas figürlerinden ziyade kuran yırtmışta çarpılıyormuş figürlerine benzemesine hiç değinmiyorum bile.
Şimdi git, gözyaşlarını sil ve haline şükret
Amann nolcakkk bende okadar cok oynamistim ki dusun parmak uclarim su toplamisti singirdatmaktan bi daha da nerde oynacam dedim ki oyle de oldu yani bosverrÖyle mi dersiniz o an mutluluktan naptimi hiç mi hiç farketmedim sonra izleyince aman Allahım ben şok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?