Kinada düğünde cok oynayan gelin

Böyle oynayanı ayıplamıyorlar merak etme kınasını , dügününü kendi yaptı aferim kıza diyorlar

bende bi an oturmadim dugunde kinada ama su an izleyince daha cok oyanasaydim diye uzuluyorum

Yarildimmmm yemnleeee

sana dügün ve kina videomu izletme şansim olsaydi keşke
topuklu ayakkabilarini rahat oynayamiyorum diye cikarip yalin ayak halay ceken dugunun sonlarinda gelinligin eteklerini mandallayip oynayan ben var
neden kafaya takiyosun ki ne guzel iste
ne yapman gerekiyordu insan kendi dugununde oynamayacaksa nerde oynayacak
bikere daha dugun yapalim deseler ona gelinlik yerine esortmanla gidip rahat rahat daha cok oynarim

Tek dersın bu olsun. Kınan tabi istediğin gibi oynayacaksın. Ben kınamda ve düğünümde hiç oturmadım. Gelin masasının yeri neresi bilmiyodum diyecek kadar dagıttım. Eşimde oynamayı seven birisi

Kendi dugunumde oynamicam da kimin düğünün de oynicam hem kime ne? Takacak başka seylerim varken oturup düğünde ne kadar oynadım diye hesap edemem

Bunun icin neden agliyorsunuz anlamadimki ben tabikide en cok siz mutlu olacaksiniz en cok siz egleneceksiniz o gun sizin gununuz sizin icin oluyor gelenler sadece sizi yanliz birakmamak icin geliyor onlar icin duzenlenmis bisey dgilki sizi oturun onlar oynasin. Ben valla ayakkabimi bile giymedim bi sureden sonra hatta bi ara pistte tek ben vardim kolbasti filan oynadim yine olsa yine oynarim hatta daha fazla oynarim

Michael Jackson dansı yapmadıysanız, yeterince oynamamışsınızdır. Onu da yapsaydınız "ne koca meraklısı kızmış, şu hallere bak" diye kırk sene dedikodunuzu yaparlardı kesin. Şaka bir yana, insan bunu takar mı ya? İçinizden geldiği gibi olmakta fayda var.

Ben iki kere evlendim , ikiniere dugun yaptim , ikisini de kendim icin yaptim , bir dakika oturmadim , deli gibi dans ettim , hatta ikisinde de dugunden sonra gece klubune gidip bide oralarda tepindim
Siz dugunu baskasi icin mi yaptiniz ki kendinize bunu dert ettiniz?

Ben davetiye dağıtırken piste çıkmazsanız geldiginizi görmem demiştim
Öyle de oldu takı için masa masa gezmedik takı sırasında sıkıldığım için biran önce bitsin de şarkıya geçelim modundaydim masa da toplasan 10 dk oturmadik en çok üzüldüğüm takı sırasıydı eşime kutuya atsınlar olsun bitsin dedim ayıp olur dedi bence çok mantıklı on saat beklemiyorsun daha çok oynuyordun bak yaa sinirlendim 40 dk sürse 8 şarkı edermiş bana 2 saat kadar uzun geldi videonun o kısmını atlıyorum hep bilemedim kaç dk m kayıp

Ayrıca gelin az oynar kız tarafı az oynar oynamaz nedir
Zorla mı evleniyor bunlar
Sevenler kavuşmuş ohh herkes oynasın

Ben de kendi kınamda çok oynadım pişman değilim gene olsa daha çok oynarım

Yerim ben seni yaa. Ne tatlı anlatmışsın. Ohhh sefan olsun.

Bu anlamda çok baskıcı bir sülalem var.
Biz hep aman ayıp olur şöyle derler böyle derler denilerek büyütüldük.
Yapı olarak oynamayı seven biri de değilim zaten ama böyle büyütülmeseydim belki kırk yılın başında oynadığımda eğlenebilirdim en azından.
Şimdi sanki herkes bana bakıyor gibi hissediyorum.
Düğününde çılgınca eğlenen gelinlere de bayılıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…