Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar biri bana kına gecesi kızın arkadaşlarına hediye verilir tepsi tutana falan dedi ben hayatımda ilk defa duydumki okadar kına gecesine gittim kuzenlerimde dahil gerçekten böyle birşey varmı?
cnm illede hediye vereceksin diye bir olay yok. benim gittiğim bazı kınalarda verildi,kimisi zaten hiç kimseye hediye vermedi(kına hariç) hediye verenlerde genelde kızların koluna şal bağladı.son gittiğimde ise kızlara üzerinde gül olan kırmızı yüzük takıldı(buda hoş bir detaydı bence)
ben kınamda özellikle kına yakılırken yanımda olan arkadaşlarıma bir hediye hazırlamadım. sadece başlarına takılan kına taçları kızların oldu. birde kına gülleri dağıtıldı kızlara
kına tepsinini tutan kız ise bütün masaları dolaştı ve misafirlere kına yaktı.misafirler de bahşiş verdi. ayriyetten de kına tepsisini tutan kıza kayın validem de bahşiş verdi.