• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi kınada hediye

ilke84

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
191
0
96
Kocaeli
arkadaşlar biri bana kına gecesi kızın arkadaşlarına hediye verilir tepsi tutana falan dedi ben hayatımda ilk defa duydumki okadar kına gecesine gittim kuzenlerimde dahil gerçekten böyle birşey varmı?

cnm illede hediye vereceksin diye bir olay yok. benim gittiğim bazı kınalarda verildi,kimisi zaten hiç kimseye hediye vermedi(kına hariç) hediye verenlerde genelde kızların koluna şal bağladı.son gittiğimde ise kızlara üzerinde gül olan kırmızı yüzük takıldı(buda hoş bir detaydı bence)

ben kınamda özellikle kına yakılırken yanımda olan arkadaşlarıma bir hediye hazırlamadım. sadece başlarına takılan kına taçları kızların oldu. birde kına gülleri dağıtıldı kızlara

kına tepsinini tutan kız ise bütün masaları dolaştı ve misafirlere kına yaktı.misafirler de bahşiş verdi. ayriyetten de kına tepsisini tutan kıza kayın validem de bahşiş verdi.

bende kına detaylarımı paylaştım istersen bi bak fikir edinirsin belki
http://www.kadinlarkulubu.com/kina-...anta-keselerikiyafetlermekanorganizasyon.html

hepsi çok güzel ama herkez bir lavanta kesesi diyor o nedir ne alaka?

hepsi çok güzel ama herkez bir lavanta kesesi diyor o nedir ne alaka?

cnm içinde lavanta olan küçük yuvarlak yastıklar

örnek vermem gerekirse kendi kınamda dağıttığım keseler gibi
$lavanta keselerim.webp

Back
X