Kınadığım hayatı yaşıyorum, kendimi tanıyamıyorum

Beay

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2021
80
-10
1
33
Merhaba herkese şimdi anlatacaklarımı okurken benden iğreneceksiniz yine de anlatmak istiyorum çünkü ben de kendimden nefret ediyorum. Öncelikle kendimden bahsediyim. 20li yaşlarda eğitimli güzel sayılabilecek bir kızm. Şu zamana kadar ne sigara ictim ne alkol kullandım ağzımdan küfür dahi çıkmaz. Kimseyi incitmem bana hep sert ol derler kırmaktana kırılmayı tercih ederim. Hep hayatta her şeyin ahlaki boyutunu hesap ederek yaşadım. En kötü kalpli insan için bile en iyisini diledim çoj kişiye yardım ettim bunları neden mi anlatıyorum? Çünkü ben şimdi anlatacağım seyi yapacak biri değildim. İşe girdim iş yeri sahibiyle yakınlaştık ve kendisi evli hatta cocukları var. Birlikte olmadık ama beraber uyuduk ıpusme vs oldu.. Pişmanlıktan ölmek üzereyim 3, 4 kere gorustuk asla bi beklentim yok neden yaptım geçrketen bilmiyorum paraya falan ihtiyacım yok gozumde yok, yuva yıkmak asla aklımın ucundan gecmez öyle bir se5 istemem zstenn evli biri boşansn benm icin evlensn falan işim olmaz. Çok çekti beni kendisine kapıldım gittim neden yaptım bilmiyorm her gorusme de bu son dedim gorusme olsun dedim o da zaten oylesine gorusuyorz böyle gezelim sadece el ele bile tutsmadan ben mutlu hissediyorm zaten yuvaöı yıkmam arkadas oluruz diyo yani cinsellikte olmadı asla olmazda ben karşıyım evlenmeden 7 senelik iliskim vardı cinsellik yaşamadık dusunun. Onunla şuan ayrıyız ama barısmak icin yazıyor yine de ona ihanet ettiğimi dusunuyorum neyin kafasını yaşadım bilmiyorm Allah belamı verir zaten yakında. Şimdi işten cıkamam cok dikkat çeker ailem cunku bi seyleeden supheleniyor olay kapansın gitsin istiyorm kendimi çok kötğ hissediyorm bi daha asla yapmam ama unutamam bu olayı kirlendm sanki kendimi çöp gibi hissediyorum neden yaptım bilmiyorum amacım neydi? Ben evli biriyle ilişki yaşayacak kız degildim. Hep kınardım. Karmaya inanıyorum kesinlikle evlennce yaşayacağım ben de ama hakettim diyeceğim. İlişki icinde oldugum kişi bi sürü kisiyle aldatıyımus zaten onun umrunda bile değil tmam daha gorusmeyelim sen cok kötü hissediyorsun ama işten cıkmanı kabul etmiyorum cok iyi yapıyosun işi dedi ama ben kendimi çok kötü hissediyorum. O kişiye aynu yaştayız bu arada. İçim daralıyor cok kötüyüm

Bence ne yapın edin işten ayrılın. Ne demek işten çıkmanı kabul etmiyorum, kim ki o? İşten çıkmazsanız o görüşmelerin devamı gelir ve daha da çirkinleşir her şey.
Evet işten ayrılmak istiyorum ama bu yaptığım bana çok ağır geldi yataktan çıkasım yok depresyona girdim. Ailem supheleniyor iş yerinde bi sey mi oldu gelcez oraya diyorlar simdi bi de çıkarsam iyice suphelendiriceö 1 ay sonra cıkayım diyorum ama bu olayı nasıl unutcam neden yaptım bunu ben bi amacım yok yani. Hani para için olsa ya da onları ayırıp evlenme planu yapmadım kesnkikle neden yaptım kafayı yicem

İşten ayrıl , adam bakire olduğun içim yavaştan alıyor bir kere yapınca sürekli ister hatta tehdit eder. Cinsellik olmaması masum bir aşk yapmaz yaşadıklarını. Ayrıl işten adamı da her yerden engelle, gidebiliyorsan psikoloğa git başka ne yaparsan yap bu adamın etkisinden çıkamazsın

Öncelikle bu yaptığınız şeyin alkol sigara ile alakası yok. O dipnota gerek yoktu.

Yani onları kullanmamak sizi iyi bir insan yapmadığı gibi kullananları da kötü insan yapmıyor.

Aklı başında insansınız ne yaptığınızı neden yaptığınızı da gayet iyi biliyorsunuzdur.

Bunun savunulacak veya hoş karşılanacak bir yanı yok maalesef.

Eğer gerçekten üzgün ve pişmansanız ki öyle görüyorum burdan, işten ayrılın ve önünüze bakın..

Yok masum der miyiö hiç iğrenc bi şey yaşadık. Allah kahretsin gerçekten ya neden oldu bilmiyorum psikoloğa gidiyim haklısınız. işten cıkıcam. Çok kötüyüm neden yaptım ya anlam veremiyorum insan sebepsiz neden yapar bunu ben böyyle ahlaksız biri miydim ya inanamıyorum

Her insan hata yapabilir hataysa öyle düşünüyorsanız işten çıkacaksınız....
Ya ben nasıl iş yeri sahibiyle yakınlaşılıyor anlamıyorum iş yapan iş veren ilişkisi var....

adamın her şeyden önce evli olduğunu biliyorsunuz..
Siz ailenize yaşıyorsunuz adam evli ne zaman yalnız kalıp aynı yatağa girip uyudunuz? Nasıl oldu

ya çok saçma

Gerçekten neden yaptığımı bilmiyorum asla savunulacak yanı yok tam tersi çok iğrenç bir durum. Çok pişmanım zamanı geri almayı isterdim. Çok uzgunum ben böyle biri değildim. Dipnot gecmemin sebebi sigara bişe bana dunyanun en kötü seyğ gibi gelirdi gerçekten böyle biri değildim

Kendini paralayıp suçlamanın bir faydası yok.

Şimdi makul adımlar atma zamanı.

Eve hep gitmiyor başka şehğrde ki iş yerindeyim ben. Evli olduguju biliyordum ya çok uzgunum gerçekten çok pişmanım bi beklentim yoktu kendimi kullandırttım duurduk yere

Ayrıca işten çıkmanızı kabul etse ne olur etmese ne olur
Bu kadar pişmansanız yapılcak herşey çok net zaten

Sigara alkol içmem kimseyle cinsellik yaşamadım bu detayları neden verdiniz
Sigara içen, kimseye zarar vermeden alkol içen, bekar olarak cinsellik yaşayan insanlardan daha üstünüm daha temizim mi demekti bu
Hayır onu demek istemedim bunlar bile bama kötü gelirdi bırakın evli adamla gezip tozmayı anlamında dedim saçma oldu bşraz tam ifade edemedim

Eve hep gitmiyor başka şehğrde ki iş yerindeyim ben. Evli olduguju biliyordum ya çok uzgunum gerçekten çok pişmanım bi beklentim yoktu kendimi kullandırttım duurduk yere
Yani öpüşme olayı tek taraflı zevk veren bir şey değil hani de
Başka çalışan varsa ikinizde ortalıktan aynı anda kaybolduysanız dikkat çeker

daha yeni üye olmuşsunuz ve böyle bir konu biraz daha koklayayım

Şu yaşımda öğrendim ki insanların söyledikleri ve yaptıkları o kadar farklı ki, insan kendi ile yüzleşmek yerine inkar ediyor çünkü.
Bırak kendini kandırmayı aynaya bak ve ne yapacağına karar ver, sigara alkol ve cinsellik seni kötü bir insan yapmaz, ama evli bir adamı dinleyip hala onunla olmak senin kötülüğü tercih ettiğini gösterir.

Sigara icmem alkol kullanmam bakireyim melek gibi kalbim var ama evli patronumla ayni yatakta yatarim(dusun yani birde bu melek kalp olmasa demek eve dusen yıldırım)..Aman ben yemem bunlari ikiniz de ayni karaktersiz
Evet karaktersizlik yaptım cok uzgunum

Evet maalesef kötülüğü tercih ettim ve ben de kendimden anladım ki gerçekten şu hayatta kimseye güven yokmuş

Aileniz 3 4 görüşmeyle, yanlış anlamadıysam başka şehirde 3 4 görüşmeyle hatta neyden şüpheleniyor ki
Bazı yerlerde mantık hatası var bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…