Evet işten ayrılmak istiyorum ama bu yaptığım bana çok ağır geldi yataktan çıkasım yok depresyona girdim. Ailem supheleniyor iş yerinde bi sey mi oldu gelcez oraya diyorlar simdi bi de çıkarsam iyice suphelendiriceö 1 ay sonra cıkayım diyorum ama bu olayı nasıl unutcam neden yaptım bunu ben bi amacım yok yani. Hani para için olsa ya da onları ayırıp evlenme planu yapmadım kesnkikle neden yaptım kafayı yicemBence ne yapın edin işten ayrılın. Ne demek işten çıkmanı kabul etmiyorum, kim ki o? İşten çıkmazsanız o görüşmelerin devamı gelir ve daha da çirkinleşir her şey.
Yok masum der miyiö hiç iğrenc bi şey yaşadık. Allah kahretsin gerçekten ya neden oldu bilmiyorum psikoloğa gidiyim haklısınız. işten cıkıcam. Çok kötüyüm neden yaptım ya anlam veremiyorum insan sebepsiz neden yapar bunu ben böyyle ahlaksız biri miydim ya inanamıyorumİşten ayrıl , adam bakire olduğun içim yavaştan alıyor bir kere yapınca sürekli ister hatta tehdit eder. Cinsellik olmaması masum bir aşk yapmaz yaşadıklarını. Ayrıl işten adamı da her yerden engelle, gidebiliyorsan psikoloğa git başka ne yaparsan yap bu adamın etkisinden çıkamazsın
Gerçekten neden yaptığımı bilmiyorum asla savunulacak yanı yok tam tersi çok iğrenç bir durum. Çok pişmanım zamanı geri almayı isterdim. Çok uzgunum ben böyle biri değildim. Dipnot gecmemin sebebi sigara bişe bana dunyanun en kötü seyğ gibi gelirdi gerçekten böyle biri değildimÖncelikle bu yaptığınız şeyin alkol sigara ile alakası yok. O dipnota gerek yoktu.
Yani onları kullanmamak sizi iyi bir insan yapmadığı gibi kullananları da kötü insan yapmıyor.
Aklı başında insansınız ne yaptığınızı neden yaptığınızı da gayet iyi biliyorsunuzdur.
Bunun savunulacak veya hoş karşılanacak bir yanı yok maalesef.
Eğer gerçekten üzgün ve pişmansanız ki öyle görüyorum burdan, işten ayrılın ve önünüze bakın..
Kendini paralayıp suçlamanın bir faydası yok.Gerçekten neden yaptığımı bilmiyorum asla savunulacak yanı yok tam tersi çok iğrenç bir durum. Çok pişmanım zamanı geri almayı isterdim. Çok uzgunum ben böyle biri değildim. Dipnot gecmemin sebebi sigara bişe bana dunyanun en kötü seyğ gibi gelirdi gerçekten böyle biri değildim
Eve hep gitmiyor başka şehğrde ki iş yerindeyim ben. Evli olduguju biliyordum ya çok uzgunum gerçekten çok pişmanım bi beklentim yoktu kendimi kullandırttım duurduk yereHer insan hata yapabilir hataysa öyle düşünüyorsanız işten çıkacaksınız....
Ya ben nasıl iş yeri sahibiyle yakınlaşılıyor anlamıyorum iş yapan iş veren ilişkisi var....
adamın her şeyden önce evli olduğunu biliyorsunuz..
Siz ailenize yaşıyorsunuz adam evli ne zaman yalnız kalıp aynı yatağa girip uyudunuz? Nasıl oldu
ya çok saçma
Hayır onu demek istemedim bunlar bile bama kötü gelirdi bırakın evli adamla gezip tozmayı anlamında dedim saçma oldu bşraz tam ifade edemedimSigara alkol içmem kimseyle cinsellik yaşamadım bu detayları neden verdiniz
Sigara içen, kimseye zarar vermeden alkol içen, bekar olarak cinsellik yaşayan insanlardan daha üstünüm daha temizim mi demekti bu
Yani öpüşme olayı tek taraflı zevk veren bir şey değil hani deEve hep gitmiyor başka şehğrde ki iş yerindeyim ben. Evli olduguju biliyordum ya çok uzgunum gerçekten çok pişmanım bi beklentim yoktu kendimi kullandırttım duurduk yere
Evet karaktersizlik yaptım cok uzgunumSigara icmem alkol kullanmam bakireyim melek gibi kalbim var ama evli patronumla ayni yatakta yatarim(dusun yani birde bu melek kalp olmasa demek eve dusen yıldırım)..Aman ben yemem bunlari ikiniz de ayni karaktersiz
Evet maalesef kötülüğü tercih ettim ve ben de kendimden anladım ki gerçekten şu hayatta kimseye güven yokmuşŞu yaşımda öğrendim ki insanların söyledikleri ve yaptıkları o kadar farklı ki, insan kendi ile yüzleşmek yerine inkar ediyor çünkü.
Bırak kendini kandırmayı aynaya bak ve ne yapacağına karar ver, sigara alkol ve cinsellik seni kötü bir insan yapmaz, ama evli bir adamı dinleyip hala onunla olmak senin kötülüğü tercih ettiğini gösterir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?