Kınadığım hayatı yaşıyorum, kendimi tanıyamıyorum

Bunu anlatmak için üye oldum

Aileniz 3 4 görüşmeyle, yanlış anlamadıysam başka şehirde 3 4 görüşmeyle hatta neyden şüpheleniyor ki
Bazı yerlerde mantık hatası var bence
Ailem bu durumdan suphelenmiypr neden böyle içine kapandın işe basladıgından beri orda seni rahatsız mı ettiler diye supheleniyor bi de suan işten cıkarsam babam iş yerine gider diye endise ediyorum

Ailenize iş yerinde mutsuz olduğunuzu, iş arkadaşlarınız ile problem yaşadığınızı söyleyin. İş yerinize niye geleceklermiş?

Bulunmaz hint kumaşı değilsiniz, bugun işten çıksanız yerinize sizden daha iyi 10 kişi bulur işveren, işinde iyisin falan boş konuşuyor.
Hazır sizin gibi ahlaki değerleri hiçe sayabilen birini bulmuş, elbet yatmaya da ikna ederim diye düşünüyor.

Bu suçluluk duygusu da iyidir. Ama dikkat edin, bu kadar abartılı kendime hayret ediyorum tepkileri verenlere, genelde tabuları bir kere yıkılınca, aynı suçluluk duygusu,
bir kere oldu artık, senden iyi insan olmaz, diye fısıldar.

siz uzaklaşın o ortamdan. İşten ayrılmıyor olmanız da pişmanlığınızda samimi değilmişsiniz gibi gösteriyor.

Ailem bu durumdan suphelenmiypr neden böyle içine kapandın işe basladıgından beri orda seni rahatsız mı ettiler diye supheleniyor bi de suan işten cıkarsam babam iş yerine gider diye endise ediyorum
Evet burayı sevmedim kimseyle anlaşamadım diyebilirsiniz, babanız niye gitsin ilkokul mu orası

Gerçekten çok pişmanım herhalde psikolojik olarak ailem öğrenir sanıyorum. Yarın veririm istifa dilekcemi

Evet burayı sevmedim kimseyle anlaşamadım diyebilirsiniz, babanız niye gitsin ilkokul mu orası
Çok değiştim cunku cok icime kapandım psikolojim bozuldu 7 kilo verdim tukendim ailem endise ediyor iş yerinde goruntulu arıyolar dusunun artık yarın vercem istifa dilekçemi

Gerçekten çok pişmanım herhalde psikolojik olarak ailem öğrenir sanıyorum. Yarın veririm istifa dilekcemi
Ben maddiyat kısmını bilemem, belki çok ihtiyacınız var vs
Onun haricinde, başka işler bulabilceksem, evli sapık bi adamın beni yatağa atmaya çalıştığı yerde , orda çalışmam elzemse engelleyip konuşmadan çalışırdım yada ayrılırdım

Yok tövbe ettim bi daha asla yapmam göz ucuyla dahi bakmam cıkcam zaten b işten

Evet maalesef kötülüğü tercih ettim ve ben de kendimden anladım ki gerçekten şu hayatta kimseye güven yokmuş
Tam mesajı şimdi okudum, gerçekleri gör adam kötü niyetli, benim arkadaşım bekarken biri ile oldu dedim ki yapma hissetmediğin bir şeyi yapma, cinsellik kötü ya da ayıp değil ama pişman olarak yaptığın cinsellik sadece sen de tramvaya bırakır, şimdi evlenecek o arkadaşım diktirecek ne gerek var. Ya yap arkasında dur ya da yapma. Dinle kalbini, beynini bedenini.
Adamın planları olduğu için çıkma diyor, el el tutuşma sevgi olmadan cinsellik yaşama lütfen
senin bedenin de kalbin de çok kıymetli

Çok teşekkür ederim bi daha asla yapmam gerçekten çok duygulandım bi daha tövbw ettim ama ben coı ahlaklı gururlu biriydim bu 3 gorusmenin acısı nasıl geçecdk

Duygusal bosluktan olabilir mi? Bence kendinize bekar arkadas edinin. Karsi tarafin manipulatif davranislari varsa bunu da ancak siz , kararli durusunuzla engelleyebilirsiniz. Duygulariniza bu asamada sahip olun. Mantiginizi calistirin.

Bu tarz adamları çok duydum.Kullan at mantığı ile hareket ederler.Burda size düşen aklı selim hareket edip yolunuzu değiştirmeniz.Nefsinize uyup bir hata yapmışsınız.Tovbe edip bunu bir daha yapmamanız gereken tecrübe olarak görün.Basiniza gelmesini istemediğiniz şeyi başkasına yapmayın hele ki hem cinsininize .Kendinize küsmek yerine sevin ona göre hareket edin.

Yaptığınız ahlaksızlık. Yok alkol kullanmadım yok sigara içmedim ne mana ne alaka ? Ayrıca kınamakla alakası yok yediğiniz haltın.
Ben de onu diyorum işte ahlaksızlık yaptım ama ben böyle değildim. Ya çok saçma örnek oldu o şunu demek istedim sigara alkol bile bana aşırı kötğ günah gelirdi anlamında dedim. Bırakın evli biriyle gezmeyi anlamında çok saçma oldu. Gerçekten çok pişmanım yarın istifa dilekcemi vereceğim. Benim uzuldugm konu ben bu yaptıgım ahlaksızlığı nasıl unutcam ben kendime yakıstıramıyırum

Bir daha tekrarlanmasın. Unutmayın zaten. Başka verecek tavsiye bulamadım.

Asla yapmam tövbe ettim. Bi daha asla eşi de asla haketmiyor bunu. Çoj uzgunum bi daha yapar mıy7m aklım basıma geldi de geç oldu..

Bir daha tekrarlanmasın. Unutmayın zaten. Başka verecek tavsiye bulamadım.
Yok bi daha yapar mıyım hiç asla yani tövbe ettim evli bi erkeğe merhaba bile demem artk o derece soğudum

Tövbe edin madem
O adamla asla itribat kurmayın hislerinizde çok samimiyseniz, yarın işe gitseniz bile, iş dışında konuşmamak üzere kabul edersiniz
Başka yapacak birşey yok zaten

Çok yanlış bir önermeyle başlamışsınız konuya; sigara içmedim ama alkol aldım, barlara gittim. Bir sürü sevgilim oldu, gençliğimi kendimce dolu dolu yaşadım. Ama hiç evli, sevgilisi olan biriyle işim olmadı. Bunu yapabilecek potansiyel sigara, alkolden geçmiyor

Bence sizin zayıf bir noktanızı keşfetti, oradan sızmaya çalışıyor bu adam. Kesinlikle işi bırakmalısınız, çünkü istediğini alana kadar peşinizi bırakmaz. Yatakta öpüştük sadece diyorsunuz bence adam devamının peşinde.

Terapi almaya başlayın bu kadar kötü hissediyorsanız. Bunu düzeltmenin yolu kendini aşağılamaktan değil o zayıflığı bulup güçlendirmekten geçer. Ailenizede iş değil sorun, pandemi dipte bir depresyonu tetikledi galiba işten ayrılıp tedavi olmak istiyorum deyin.

Cok pismansan tövbe edersin

Unutmak istiyorum demissin. Bundan gerekli dersi al sonra unut.

O iş dedigin yerden ayril. Ayni yastasin o adamla ama cocukca davranışlar ve cevaplar veriyorsun.

Terapi mi alirsin tedavi mi olursun bunu da düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…