Kınadığım hayatı yaşıyorum, kendimi tanıyamıyorum

Evet tövbe ettim bi daha asla yapmam gerçekten çok pişmanım. Pişmanlıktan yataktan. Kalkacsk gucu kendimde bulamıyorum ayrılcam iş yerinden yaeın vercem dilekcemi. Ama bu yaptıgım sey aklımdan cıkmıyor

Evet tövbe ettim bi daha asla yapmam gerçekten çok pişmanım. Pişmanlıktan yataktan. Kalkacsk gucu kendimde bulamıyorum ayrılcam iş yerinden yaeın vercem dilekcemi. Ama bu yaptıgım sey aklımdan cıkmıyor
Çıkmasın zaten bir süre.

Yukarıda destan yazmıssınız hatanız uzerine ve 3-4 kere görüstük diyorsunuz.
O isyerinden cıkmadiginiz sürece hataniza yürümeye devam eder o 7 yilda yasamadiginiz cinselligi de yasarsiniz.
Acı ama gercek
4 kere gorusmeden sonra pişmanlık yaşadım ben ne yapıyorum dedim
Çok ama çok teşekkür ederim bu yazı bana çok ı iyi geldi

Pfff...işte kendini bu kadar bastırmanın sonu budur.alkol sigara aşırı kötü günah geliyomuş, niye?lisedeyken az biraz gösterişli kızların arkasından “bu da kaşarmış, sevgilisiyle öpüşmüş evine gitmiş ... diye dedikodu yapan, erkek kafalı, pek bi dindar namuslu geçinen tayfa vardı gözümde böyle bi tip canlandı.
İnsan kendi doğasını bu kadar inkar edip bastırır, başkalarını da kınarsa evren ona böyle dersler gönderiyor işte.
Konu gerçekse şahsi fikrim karmik borçlar ödüyorsunuz, üzülmedim.
Ayrıca cinsellik kısmında eksik anlattığınızı düşünüyorum.

Birincisi 'kınadığını yaşamadan ölmezsin' lafı böyle bir şey değil yaaa. Yanlışa yanlış demek kınamak değil. Yani siz kınadığınız için değil, duygusal bir boşlukta olduğunuz için bunları yaşıyorsunuz. Madem hatanızın farkındasınız ne pahasına olursa olsun işten ayrılıp bir daha da görüşmeyin. Belli ki adam şerefsiz. Kullandırmayın kendinizi. Ailenizin ne diyeceğinden çok yaşadığınız yanlıştan çekinip, ona göre hareket edin .

Evet haklısınız bastırmak değil benim ailem içer kullanır bana o bile kötü gelirdi anlamında dedim, hanı bırakın evli erkelle gezmeyi bu bile benm icin çok uç şeylerdi anlamında. Ama verdiğim örnek çoı yanlıs oldu benim arkadaslarım da içer kullanır siödi hepsi evli mutlu namuslu, benim gibi ahlaksızlık yapmadılsr. Yanlıs ifsde ettim kusura bakmayın. Cinsellik kısmım eksik değil olan bu doğru soyluyorum her seui anlattım size. Evet kötü bir sey basıma geldi çok büyük konuştum asla yapmam dedigim seyleri yaptım bana uzulunmez zaten ancak iğrenilir bu duruma. Yorumunuz için teşekkür ederim

Ben evli erkeklerle konusan kişileri kınadım çok. Farkındayım gerçekten çok pişmanım çıkıcam işten

Madem kınadığını yaşamadan ölmedin,
Mübarek ayda tek duam yaşattığını da yaşamadan ölmezsin umarım
Evlilik hayatında başarılar tatlım
Kendin gibi vicdanlı, ahlaki normlara göre yaşayan ve kırılmaktan çok korkan bir metres belki seni de bulur.
Ne dersin?

İşte bu . Bu olur olmadık yerde sırf kendini haklı çıkarmak için kınadığını yaşamadan ölmezsin diyenlere sinir oluyorum. Ve bunu hep evli adamlarla ilişki yaşayanlar, ilgi duyanlar kullanıyor. Ama sizin dediğiniz çok doğru. Evli adamlarla ilişki yaiayanlar yaşattığını yaşamadan ölmesin.

Hayır demek istiyor ki
Ben çok ahlaklı bir insanım
Ama kınadığım için ulvi güçler tarafından başıma bu olay getirildi
Yoksa ben yapmadım

Yersen

Kardeş sende cinselliği de yaşayıp, nasıl oldu bilmiyorum ben sigara bile içmezdim hiç sevişecek insan değildim nasıl yaptım çok pişmanım diyecek irade zayıflığı var. Sen acilen işten çık hattâ o şehirden de koşarak uzaklaş, çünkü böyle çok pişmanmış gibi buraya ağlayanlar 1 ay geçmeden birbirimizden kopamadık zaten onun evliliği de formalite çocuklar için boşanmıyormuş vs. diye konu açıyor.

Ay size ne milletin hayatından ya. Kadın bir hata yapmış olabilir. Yargılamak size mi düşüyor! Öyle bi beddua etmişsiniz ki sanki kadın sizin kocanızla/sevgilinizle takılmış!? Ki bence yüzde 100 siz de aldatılan bir kadınsınız.

20 li yaşlar cokta aklı başında olan yaşlar değil benim gözümde bi cahillik etmişsin pismansin çok belli kesinlikle işten ayril ailem anlamasin dıyosun dedigin gibi sonra ayrıl ama ayril numaranı değiştir. Aklın gönlün kaymış belliki oda senin cahilliginden faydalanmis kendini sakın dahada ezdirme

Hata yapmış olabilirsin ama şunu bil bu adam bekarda olsa seni sevmiyor. Tavlayabildigi herhangi bir kadınsın onun için. Evli olup olmaması değil bu bile ondan uzak durman icin sebep.

Öpüştünüz beraber uyudunuz ama ilişki olmadı?? Bu söylediğine sen bile inanmıyorsun belli de... neyse devam etmicem . Sonu iyiye gitmiyor çünkü

Hata yaptığınızn farkındasınız ve hala o hataya devam ettiğiniz için artık hata olmaktan çıkıyor o .

İşten ayrilin başınıza bir iş gelmeden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…