- 22 Aralık 2020
- 3.999
- 12.380
- 158
Yukarıda destan yazmıssınız hatanız uzerine ve 3-4 kere görüstük diyorsunuz.3, 4 kere gorustuk
Evet tövbe ettim bi daha asla yapmam gerçekten çok pişmanım. Pişmanlıktan yataktan. Kalkacsk gucu kendimde bulamıyorum ayrılcam iş yerinden yaeın vercem dilekcemi. Ama bu yaptıgım sey aklımdan cıkmıyorCok pismansan tövbe edersin
Unutmak istiyorum demissin. Bundan gerekli dersi al sonra unut.
O iş dedigin yerden ayril. Ayni yastasin o adamla ama cocukca davranışlar ve cevaplar veriyorsun.
Terapi mi alirsin tedavi mi olursun bunu da düşün
Çıkmasın zaten bir süre.Evet tövbe ettim bi daha asla yapmam gerçekten çok pişmanım. Pişmanlıktan yataktan. Kalkacsk gucu kendimde bulamıyorum ayrılcam iş yerinden yaeın vercem dilekcemi. Ama bu yaptıgım sey aklımdan cıkmıyor
4 kere gorusmeden sonra pişmanlık yaşadım ben ne yapıyorum dedimYukarıda destan yazmıssınız hatanız uzerine ve 3-4 kere görüstük diyorsunuz.
O isyerinden cıkmadiginiz sürece hataniza yürümeye devam eder o 7 yilda yasamadiginiz cinselligi de yasarsiniz.
Acı ama gercek
Çok ama çok teşekkür ederim bu yazı bana çok ı iyi geldiÇok yanlış bir önermeyle başlamışsınız konuya; sigara içmedim ama alkol aldım, barlara gittim. Bir sürü sevgilim oldu, gençliğimi kendimce dolu dolu yaşadım. Ama hiç evli, sevgilisi olan biriyle işim olmadı. Bunu yapabilecek potansiyel sigara, alkolden geçmiyor
Bence sizin zayıf bir noktanızı keşfetti, oradan sızmaya çalışıyor bu adam. Kesinlikle işi bırakmalısınız, çünkü istediğini alana kadar peşinizi bırakmaz. Yatakta öpüştük sadece diyorsunuz bence adam devamının peşinde.
Terapi almaya başlayın bu kadar kötü hissediyorsanız. Bunu düzeltmenin yolu kendini aşağılamaktan değil o zayıflığı bulup güçlendirmekten geçer. Ailenizede iş değil sorun, pandemi dipte bir depresyonu tetikledi galiba işten ayrılıp tedavi olmak istiyorum deyin.
Ne yapcam ben çok uzgunum böyle sert konuşmanız bana çok iyi geldi yardım edinÇıkmasın zaten bir süre.
Ben de onu diyorum işte ahlaksızlık yaptım ama ben böyle değildim. Ya çok saçma örnek oldu o şunu demek istedim sigara alkol bile bana aşırı kötğ günah gelirdi anlamında dedim. Bırakın evli biriyle gezmeyi anlamında çok saçma oldu. Gerçekten çok pişmanım yarın istifa dilekcemi vereceğim. Benim uzuldugm konu ben bu yaptıgım ahlaksızlığı nasıl unutcam ben kendime yakıstıramıyırum
Bence normalde iradeli bir insanım demeye calısıyor olmalıSigara alkol içmem kimseyle cinsellik yaşamadım bu detayları neden verdiniz
Sigara içen, kimseye zarar vermeden alkol içen, bekar olarak cinsellik yaşayan insanlardan daha üstünüm daha temizim mi demekti bu
Evet haklısınız bastırmak değil benim ailem içer kullanır bana o bile kötü gelirdi anlamında dedim, hanı bırakın evli erkelle gezmeyi bu bile benm icin çok uç şeylerdi anlamında. Ama verdiğim örnek çoı yanlıs oldu benim arkadaslarım da içer kullanır siödi hepsi evli mutlu namuslu, benim gibi ahlaksızlık yapmadılsr. Yanlıs ifsde ettim kusura bakmayın. Cinsellik kısmım eksik değil olan bu doğru soyluyorum her seui anlattım size. Evet kötü bir sey basıma geldi çok büyük konuştum asla yapmam dedigim seyleri yaptım bana uzulunmez zaten ancak iğrenilir bu duruma. Yorumunuz için teşekkür ederimPfff...işte kendini bu kadar bastırmanın sonu budur.alkol sigara aşırı kötü günah geliyomuş, niye?lisedeyken az biraz gösterişli kızların arkasından “bu da kaşarmış, sevgilisiyle öpüşmüş evine gitmiş ... diye dedikodu yapan, erkek kafalı, pek bi dindar namuslu geçinen tayfa vardı gözümde böyle bi tip canlandı.
İnsan kendi doğasını bu kadar inkar edip bastırır, başkalarını da kınarsa evren ona böyle dersler gönderiyor işte.
Konu gerçekse şahsi fikrim karmik borçlar ödüyorsunuz, üzülmedim.
Ayrıca cinsellik kısmında eksik anlattığınızı düşünüyorum.
Ben evli erkeklerle konusan kişileri kınadım çok. Farkındayım gerçekten çok pişmanım çıkıcam iştenBirincisi 'kınadığını yaşamadan ölmezsin' lafı böyle bir şey değil yaaa. Yanlışa yanlış demek kınamak değil. Yani siz kınadığınız için değil, duygusal bir boşlukta olduğunuz için bunları yaşıyorsunuz. Madem hatanızın farkındasınız ne pahasına olursa olsun işten ayrılıp bir daha da görüşmeyin. Belli ki adam şerefsiz. Kullandırmayın kendinizi. Ailenizin ne diyeceğinden çok yaşadığınız yanlıştan çekinip, ona göre hareket edin .
İşte bu . Bu olur olmadık yerde sırf kendini haklı çıkarmak için kınadığını yaşamadan ölmezsin diyenlere sinir oluyorum. Ve bunu hep evli adamlarla ilişki yaşayanlar, ilgi duyanlar kullanıyor. Ama sizin dediğiniz çok doğru. Evli adamlarla ilişki yaiayanlar yaşattığını yaşamadan ölmesin.Madem kınadığını yaşamadan ölmedin,
Mübarek ayda tek duam yaşattığını da yaşamadan ölmezsin umarım
Evlilik hayatında başarılar tatlım
Kendin gibi vicdanlı, ahlaki normlara göre yaşayan ve kırılmaktan çok korkan bir metres belki seni de bulur.
Ne dersin?
İşte bu . Bu olur olmadık yerde sırf kendini haklı çıkarmak için kınadığını yaşamadan ölmezsin diyenlere sinir oluyorum. Ve bunu hep evli adamlarla ilişki yaşayanlar, ilgi duyanlar kullanıyor. Ama sizin dediğiniz çok doğru. Evli adamlarla ilişki yaiayanlar yaşattığını yaşamadan ölmesin.
Ay size ne milletin hayatından ya. Kadın bir hata yapmış olabilir. Yargılamak size mi düşüyor! Öyle bi beddua etmişsiniz ki sanki kadın sizin kocanızla/sevgilinizle takılmış!? Ki bence yüzde 100 siz de aldatılan bir kadınsınız.Madem kınadığını yaşamadan ölmedin,
Mübarek ayda tek duam yaşattığını da yaşamadan ölmezsin umarım
Evlilik hayatında başarılar tatlım
Kendin gibi vicdanlı, ahlaki normlara göre yaşayan ve kırılmaktan çok korkan bir metres belki seni de bulur.
Ne dersin?
20 li yaşlar cokta aklı başında olan yaşlar değil benim gözümde bi cahillik etmişsin pismansin çok belli kesinlikle işten ayril ailem anlamasin dıyosun dedigin gibi sonra ayrıl ama ayril numaranı değiştir. Aklın gönlün kaymış belliki oda senin cahilliginden faydalanmis kendini sakın dahada ezdirmeMerhaba herkese şimdi anlatacaklarımı okurken benden iğreneceksiniz yine de anlatmak istiyorum çünkü ben de kendimden nefret ediyorum. Öncelikle kendimden bahsediyim. 20li yaşlarda eğitimli güzel sayılabilecek bir kızm. Şu zamana kadar ne sigara ictim ne alkol kullandım ağzımdan küfür dahi çıkmaz. Kimseyi incitmem bana hep sert ol derler kırmaktana kırılmayı tercih ederim. Hep hayatta her şeyin ahlaki boyutunu hesap ederek yaşadım. En kötü kalpli insan için bile en iyisini diledim çoj kişiye yardım ettim bunları neden mi anlatıyorum? Çünkü ben şimdi anlatacağım seyi yapacak biri değildim. İşe girdim iş yeri sahibiyle yakınlaştık ve kendisi evli hatta cocukları var. Birlikte olmadık ama beraber uyuduk ıpusme vs oldu.. Pişmanlıktan ölmek üzereyim 3, 4 kere gorustuk asla bi beklentim yok neden yaptım geçrketen bilmiyorum paraya falan ihtiyacım yok gozumde yok, yuva yıkmak asla aklımın ucundan gecmez öyle bir se5 istemem zstenn evli biri boşansn benm icin evlensn falan işim olmaz. Çok çekti beni kendisine kapıldım gittim neden yaptım bilmiyorm her gorusme de bu son dedim gorusme olsun dedim o da zaten oylesine gorusuyorz böyle gezelim sadece el ele bile tutsmadan ben mutlu hissediyorm zaten yuvaöı yıkmam arkadas oluruz diyo yani cinsellikte olmadı asla olmazda ben karşıyım evlenmeden 7 senelik iliskim vardı cinsellik yaşamadık dusunun. Onunla şuan ayrıyız ama barısmak icin yazıyor yine de ona ihanet ettiğimi dusunuyorum neyin kafasını yaşadım bilmiyorm Allah belamı verir zaten yakında. Şimdi işten cıkamam cok dikkat çeker ailem cunku bi seyleeden supheleniyor olay kapansın gitsin istiyorm kendimi çok kötğ hissediyorm bi daha asla yapmam ama unutamam bu olayı kirlendm sanki kendimi çöp gibi hissediyorum neden yaptım bilmiyorum amacım neydi? Ben evli biriyle ilişki yaşayacak kız degildim. Hep kınardım. Karmaya inanıyorum kesinlikle evlennce yaşayacağım ben de ama hakettim diyeceğim. İlişki icinde oldugum kişi bi sürü kisiyle aldatıyımus zaten onun umrunda bile değil tmam daha gorusmeyelim sen cok kötü hissediyorsun ama işten cıkmanı kabul etmiyorum cok iyi yapıyosun işi dedi ama ben kendimi çok kötü hissediyorum. O kişiye aynu yaştayız bu arada. İçim daralıyor cok kötüyüm
Öpüştünüz beraber uyudunuz ama ilişki olmadı?? Bu söylediğine sen bile inanmıyorsun belli de... neyse devam etmicem . Sonu iyiye gitmiyor çünküMerhaba herkese şimdi anlatacaklarımı okurken benden iğreneceksiniz yine de anlatmak istiyorum çünkü ben de kendimden nefret ediyorum. Öncelikle kendimden bahsediyim. 20li yaşlarda eğitimli güzel sayılabilecek bir kızm. Şu zamana kadar ne sigara ictim ne alkol kullandım ağzımdan küfür dahi çıkmaz. Kimseyi incitmem bana hep sert ol derler kırmaktana kırılmayı tercih ederim. Hep hayatta her şeyin ahlaki boyutunu hesap ederek yaşadım. En kötü kalpli insan için bile en iyisini diledim çoj kişiye yardım ettim bunları neden mi anlatıyorum? Çünkü ben şimdi anlatacağım seyi yapacak biri değildim. İşe girdim iş yeri sahibiyle yakınlaştık ve kendisi evli hatta cocukları var. Birlikte olmadık ama beraber uyuduk ıpusme vs oldu.. Pişmanlıktan ölmek üzereyim 3, 4 kere gorustuk asla bi beklentim yok neden yaptım geçrketen bilmiyorum paraya falan ihtiyacım yok gozumde yok, yuva yıkmak asla aklımın ucundan gecmez öyle bir se5 istemem zstenn evli biri boşansn benm icin evlensn falan işim olmaz. Çok çekti beni kendisine kapıldım gittim neden yaptım bilmiyorm her gorusme de bu son dedim gorusme olsun dedim o da zaten oylesine gorusuyorz böyle gezelim sadece el ele bile tutsmadan ben mutlu hissediyorm zaten yuvaöı yıkmam arkadas oluruz diyo yani cinsellikte olmadı asla olmazda ben karşıyım evlenmeden 7 senelik iliskim vardı cinsellik yaşamadık dusunun. Onunla şuan ayrıyız ama barısmak icin yazıyor yine de ona ihanet ettiğimi dusunuyorum neyin kafasını yaşadım bilmiyorm Allah belamı verir zaten yakında. Şimdi işten cıkamam cok dikkat çeker ailem cunku bi seyleeden supheleniyor olay kapansın gitsin istiyorm kendimi çok kötğ hissediyorm bi daha asla yapmam ama unutamam bu olayı kirlendm sanki kendimi çöp gibi hissediyorum neden yaptım bilmiyorum amacım neydi? Ben evli biriyle ilişki yaşayacak kız degildim. Hep kınardım. Karmaya inanıyorum kesinlikle evlennce yaşayacağım ben de ama hakettim diyeceğim. İlişki icinde oldugum kişi bi sürü kisiyle aldatıyımus zaten onun umrunda bile değil tmam daha gorusmeyelim sen cok kötü hissediyorsun ama işten cıkmanı kabul etmiyorum cok iyi yapıyosun işi dedi ama ben kendimi çok kötü hissediyorum. O kişiye aynu yaştayız bu arada. İçim daralıyor cok kötüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?