Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O kadar basit değil ya , tabiki birine bi kötülük yapsan yoluna geliyor, Allah bi yerden çıkarıyor ama ayrılman gerekiyorsa ayrılmışsındır, bilerek kötülük olarak yapmadın ya yoluna gelsin, hayır kandırıp hisleriyle oynayıp ortada bırakmışsan o ayrıevet bu sözü çok kez duymuşuzdur peki size bu neyi anlatıyor. 2 senelik ilişkim bittikten 1 ay sonra eski erkek arkadaşım başkasıyla başladı ve ben önceden hep bu durumu yaşayanları gördükçe içten içe acırdım ne kötü bişey diye. sonra benim başıma geldi .. bunu düşündükçe mesela kendimi suçluyorum ben bunu kınadığım için benim başıma geldi diye..
ya da mesela daha önceki ilişkimde ben ayrılmıştım ve ayrıldığım insanın mesajlarına vs cevap vermiyodum bittiğini söylüyodum ama o kaç senedir hala bir yerlerden ulaşmaya çalışıyor. ondan sonraki sevgilimde tıpkı benim ötekinden ayrıldığım gibi benden ayrıldı. Burda da ettiğimi bulduğumu düşünüyorum.
mesela biriyle konuşacak olsam kendimi engelliyorum ben bununla konuşursam sevgilim de şununla konuşur başıma şu gelir vs diye.
ayrıca aşırı derecede okb var sanırım mesela içimden bir ses sürekli diyor ki işte dua etmezsen şöyle kötü şeyler olacak böyle kötü şeyler olacak dua et. ya da o suyu al ve yere dök yoksa istediğin şeyler gerçekleşmicek vs . bunlara çoğu zaman karşı koyamıyorum. evet ciddi bir hastalık farkındayım. doktora da gitmeyi düşünüyorum . bunu yaşayıp atlatanlar var mı ? biraz destek bekliyorum sevgiler...
Bende şu topikte konuyu geyiğe çevirenleri banlasam mı nemapusta bol bol kınarlar
![]()
Anoreksiya falan olma da :) 55 kilo olanlar sizi kınıyorum de meselaZayıflar sizi kınıyorum içten kınıyorum. Başıma gelsin istiyorum
Cevap yazamayacağımAnoreksiya falan olma da :) 55 kilo olanlar sizi kınıyorum de mesela![]()
Bende 55 kilolu lari kınıyorum darısı başımaAnoreksiya falan olma da :) 55 kilo olanlar sizi kınıyorum de mesela![]()
ay demet akalalın demet şener ikilisi aklıma geldi
Yarına Kalsa Da Yanına Kalmaz Acı
Döner Gelir Karması Var
en azından aldatılmamışsın, sanırım yaşın oldukça genç, bir ay beklemiş en azından
Demet Akalın'la Demet Şener'e ne olmuş ki?
Bence de herkes büyük konuştuğunu yaşar, bir insanı üzerse kendi de üzülür, kınadığı başına gelir, kesinlikle yapmam dediğini yapmak zorunda kalır bunlar takıntı değil gerçek. Ayrıca dua etmezsen başına kötü bir şey gelecek düşüncesi de takıntı değil inanç meselesi ben de dualarım azalınca Allah'dan uzaklaşınca, dünya derdine düşünce beni bir silkeler Rabbim, başıma bir iş gelir. Her konuda dua etmeye çabalarım. İnançlı birisi isen bunları düşünmen normal ben çok büyük takıntı görmedim. Bunlara dikkat etmek için, bu tür şeyler yapmamak için ara sıra bunları düşün bence de, kınama, arkadan konuşma, büyük konuşma, böbürlenme ve dua et. Haaa sürekli bunları kafana takma ama aklından da çıkarma...
demet şenerle ibrahim kutluay boşanıyor, konuyla alakası şu, demet akalınla ibrahim kutluay evlenmek üzereyken hatta demet akalın gelinlik diktiriyorken demet şenerde bunu biliyorken ibrahim kutluayla beraber olamaya başladı ve onunla evlendi, şimdi ibrahim kutluay demet şeneri aldattığı için ayrılıyorlar, yuva yıkanın yuvası yine yok, geyik değil yani konuyla ilgili, ilgili mavişlere duyurlur, saygılar :)
Kız ağzımdan aldın Allah'tan okunuşumda yorum piştisi olmadıkay demet akalalın demet şener ikilisi aklıma geldi
Döner Gelir Karması Var
en azından aldatılmamışsın, sanırım yaşın oldukça genç, bir ay beklemiş en azından
Kız ağzımdan aldın Allah'tan okunuşumda yorum piştisi olmadıkay demet akalalın demet şener ikilisi aklıma geldi
Döner Gelir Karması Var
Ben Akalın'ı sevemedim hiç, dinlemem de ama o zaman bu kıza yaptıkları çok dokunmuştu bana... Ohh olsun dedim bugün öğrenince...demet şenerle ibrahim kutluay boşanıyor, konuyla alakası şu, demet akalınla ibrahim kutluay evlenmek üzereyken hatta demet akalın gelinlik diktiriyorken demet şenerde bunu biliyorken ibrahim kutluayla beraber olamaya başladı ve onunla evlendi, şimdi ibrahim kutluay demet şeneri aldattığı için ayrılıyorlar, yuva yıkanın yuvası yine yok, geyik değil yani konuyla ilgili, ilgili mavişlere duyurlur, saygılar :)