'beğen' butonu çok kullanılıyor ve seviliyor.
acaba yanına bir de 'beğenmeme'yi ifade eden bir buton eklense.
ben 'kınama' yazdım ama sert oldu. bu anlamda bişey.
konu içindeki gereksiz atışmaları, konunun dağılmasını ve uzamasını önleyebilir.
beğenmeyen, beğenmediği yoruma cevap yetiştireceğine basar butona geçer, diye düşünüyorum.
'beğen' butonu çok kullanılıyor ve seviliyor.
acaba yanına bir de 'beğenmeme'yi ifade eden bir buton eklense.
ben 'kınama' yazdım ama sert oldu. bu anlamda bişey.
konu içindeki gereksiz atışmaları, konunun dağılmasını ve uzamasını önleyebilir.
beğenmeyen, beğenmediği yoruma cevap yetiştireceğine basar butona geçer, diye düşünüyorum.
vardı daha önce ama emin olun böylesi çook daha iyi ......
Yanlış hatırlamıyorsam çok kısa bir dönem beğenmedim butonu konmuştu ve ne olaylara gebe olmuştuArkadaşlarını toplayıp karşı taarruza geçenler mi dersiniz, sen neyini beğenmedin diye parlayanlar mı dersiniz O nedenle o butonun ömrü kısa oldu zaten.
ne kınama -ne beğenmeme "?" işareti konsa. demin bir konu okudum , yanlış yere açılmış ama 3 gündür bu şekilde belkiyor. bölüm editörü sanırım yoğunki bu konu dikkatini çekmemiş. bunun için pek çok ad geldi aklıma; uygunsuz konu, sorunlu konu, kötü içerik , vesaire ama hepsi kısır ifadeler şeklinde kalıyor. bence "?" işaretinin pek çok anlamı olabilir. bu şekilde editörleri , açılcak sayfaya konu ile ilgli yorumumuzu yazarak , konudan haberdar edebilirz. bunu kötüye kullannalrda ceza alırlar.
ben kötü ocerik butonunu göremiyorum,yada bakan kör oldum :26:
: )
Mesajların sol altındaki üçgen buton..
3 gündür o şekilde bekliyorsa kötü içerik butonunu kullanarak ve konu yanlış yerde diye belirterek editörünü bilgilendirebilirsiniz.. Bakın burada bile belirtmemişsiniz hangi konu. Kötü içerik butonu bizlerin yetişemediği veya atladığı yerde sizlerin uyarısı ile forumu düzene sokmak için var.
Yanlış hatırlamıyorsam çok kısa bir dönem beğenmedim butonu konmuştu ve ne olaylara gebe olmuştuArkadaşlarını toplayıp karşı taarruza geçenler mi dersiniz, sen neyini beğenmedin diye parlayanlar mı dersiniz O nedenle o butonun ömrü kısa oldu zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?