Kınamda halamın kayınvalideme 'çay servisimiz yok' demesi?

Yoo nezih bir cemiyettensen eğer çevrene karsı bir agirligin olur. Bu yüzden de evde yemek verilmesinden utanabilirsin. Bunu kastettim.
Kına zaten dışarıda olacak orada da yiyecek içecek şeyler olacak öncesinde evde ağırlıyoruz.30 misafirin nerede ağırlanacağını babama sipariş vermesi nezihlikten değil.Ama bu konuda seninle aynı düşüneceğimizi düşünmüyorum o yüzden kapatalım.

Kimileri boyle zamanlarda kocaman semaverle çay yaparlar isteyenler alır. Kadin alti ustu bir çay sormuş ne densizligi var bunda??? Konuda bir tane densiz var o da direk insani tersleyen hala.

yoldan geldiysem, yanımda misafirlerim de varsa yemeğin üstüne çayı var mı diye sorarım? ha illa çay olacak demem ama çay var mı derim. sonuçta benim de misafirim var. hala cevabı vermiş alınıp alınmama durmu hala ile kv arasında bence, sizlik bi durum olduğunu düşünmüyorum. asıl zor olan bence yemek. çayda ne var ki.

Bütün konuyu okudum çay içmiş kadar oldum 😄😄Yorumlara çok güldüm ayrıca eğlenceli bı konu olmuş yani bende halanizi biraz patavatsız buldum yemeğin arkasından samimiyetle sorulabilir sonuçta artık bı akrabalık girmiş araya nolcak yoksada kalp kırmadan söylenebilirdi ama olan olmuş artık 😄😄 milletimizin çay aşkı ya nelere kadirsin😂

Bu hayatta günah almaktan korkmayan insanlar var..aynı senin gibi.

Kayınvalinizi gömen yorumlara kikir kikir gülen sizsiniz. "Bk içsin" mesajını bile beğenmişsiniz.
Kayınvalidenin sorusunu normal bulana "hayırdır kayınvalide misin yoksa misafirlikte çay isteyen tiplerden misin" dediniz.

Halanız bu olayı anlattığında göbeğinizi tuta tuta güldüğünüzden başka ne düşünebilirim?

Babanızın ailesi olan "erkek tarafı" eşinizin ailesi olan "erkek tarafıyla" eğlenmiş işte. Sizin de hoşunuza gitmiş ki konu açmışsınız.
Neyin niye yapıldığını fark edebildiğinizde bize değil halanıza yapın atarınızı.

+1
Ayrica, insana zorla "bu da dert mi simdi" dedirtiyorsunuz :işsiz: "Okumak zorunda değilsiniz, yorum yapmayın o zaman" laflarini da geçelim en başından..
O gunden baslayip hâlen süren bi kavga olsa ortada, anlarim konu acilmasini.. Can sıkıntısına, kayinvalideye sövdürmek icin açılmış bir konu..
Bir de konuya ekleme yapip "konuyu fazla ciddiye alanlar olmus" denmis.. Gereksiz bi seyi ciddiye alan bir kisi görüyorum ben şu an bu konuda.. Bilin bakalım kim?
Güncel bir mesele olmadıgı halde konu acılıyor. Sure gelen bır kavga degıl. Konu sahıbı bızlere aayy bu da dert mı yeaaa dıye kucumserken kendısının 'sohbet' adı altında actıgı konuları, kendıne ooo evet kaynananız hatalı halanıza +10puan nasılda yapıstırmıs lafı dememızı bekleyıp, demeyenlerı de tabırı caızse kışkışlıyor
Bir de evet sohbet için açtım diyor
Burası BDV yani SOHBET TOPİĞİ değil :işsiz: :KK66:

Bana göre cevabı yanlis. Ne olursa olsun misafir onlar ve şehir dışından gelmişler.

Misafir adabiniz yoksa bu yorumu unutun

Telasimiz çok olduğu için çay yapmadık demek yeterli. Hatta canın çok istediyse senin için poşet çayla hemen yapsın gençler denilse , gönül alırdı.

Konu kayınvalide olduğu için mi halanizin verdiği cevap hoşunuza gitti . Annenize yapılsa böyle bir şey hoslanmazdiniz.

Ha anladım tamam anneniz çok anlayışlı biri, asla yapmaz değil mi öyle bir şey .

Iyi de ben anlamadim Mune abla olayi. Konu sahibi dert edinmedigini, amacinin sohbet oldugunu belirtmis. Yazdigi derdini(!) Ciddiye alip yorum yapanlara da gulmus. Yani bu muamele sirf konu sahibini artik tanidigin ve neye ne tepki verecegini bildigin icin mi ? Site kurallari kisisine gore sekil mi aliyor? Gecen hafta sirf bana paragoz diyen beni hic tanimayan insana haddini bil dedim diye beni banladiniz. Ondan once actigim konu bdv'lik degil deyip hic uyarmadan yine konumu tasiyip beni banladiniz. Ki ben goruyorum burada ilk kez yanlis yere konu acanlar sadece uyarilirken beni ilk yanlisimda banladiniz..
Konu sahibi arkadas yanlis anlamasin. Tepkim ona has degil. Sadece bunu merak ediyorum artik. Simdi beni sirf bunlari sordum diye banlamak isterseniz banlayabilirsiniz. Ancak lutfen once beni aydinlatin,bu konuda bir konusalim. Sonra banlanayim.
Bu sekilde bircok olaya sahit oldum sitede. Ayan beyan polemige giren ,surekli her firsatta girdigi polemigi baska konularda bile defalarca dile getiren arkadaslar takip ettigim kadariyla banlanmadi. Ben bana paragoz diyen kisiye haddini bil dedim diye polemikten banlandim. Bu sitede moderatorler gercekten tarafsiz mi?
Amma cok dolmusum bu konuda. Cidden cok merak ediyorum bunu. Bu da benim derdim su an. Lutfen beni aydinlatir misin Mune Mune Abla?
Merhaba Casper25,
bu üyenin konusu bir dert mi evet dert ama 1 ve 2. sayfadaki yorumları okumalısınız lütfen, o yorumlar sonrası üye savunmaya geçip dert etmedim demiş ve ilk sayfadaki konu içeriğine de sohbet amaçlı açtım diye ilave yapmış sonradan, konunun ilk metninde sohbet amaçlı açtım vs gibi bir cümle yok oysa, etki-tepki durumu yaşanmış bir nevi ama bu konusunun bdvlik olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Sizin nezdinizde objektif bir eleştiride bulunayım mı? Burada özellikle bu bölümde bazı üyeler diğer bazı üyelerle yıldızı barışmadığından üye ne konu açarsa açsın tiye alıyorlar, mutlaka polemik çıkıyor ve konuyu mutlaka kapanma noktasına getiriyorlar, o hoşlanmadıkları üyeler yine konu açınca aynı kısırdöngü yaşanıyor ve yine banlanma, konu kapatma oluyor, gittikleri her topikte o hoşlanılmayan üyelerin yorumlarına iğnelemeler yapılıyor, bunları da takip ettiniz mi hiç? Ben raporlar sayesinde takip imkanı buluyorum.

Buna belki üyenin kendisi sebep oluyordur, belki de sebepsizdir lakin ben de şunu anlamıyorum mesela x üyeden ve konularından hoşlanılmadıysa neden yorum yazılıp sayfalar dolusu tartışılır?
Madem konuları gereksiz o vakit yazmazlar ve üyede bir süre sonra cevap alamadığından konu açmak istemez, ki yöneticiler ister üyelere saçma gelsin ister konu açan üyelerden hoşlanılmasın kimseye konu açma sınırlaması getiremez, içeriği bu bölüme uygunsa üye isterse hergün birkaç konu açar, bizden böyle bir kısıtlamaya gitmemiz isteniyor, olmayan bir şeyi sırf üyeden hoşlanılmıyor diye yapmamız makul mü?

Yalnızca bu üyeyi değil, forumda aktif olan, sürekli bdvde konuları ya da yorumlarıyla yer alan bütün üyelerin ne zaman, hangi konuda, hangi üyeye nasıl tepki vereceğini bilirim, sizlerin davranışlarınızı biliyor olmam banlanmanıza engel değil, velhasıl isterseniz sizi yüzyüze de tanıyor olayım banlanmanız gerekiyorsa banlanırsınız kurallar kişiye özel değildir.

Polemikten banladınız demişsiniz, banlandığınız yorum bu:Haksızsam söyleyin. Siz ne yapardınız?

Üye size paragöz demişse ona cevap vermeden direkt rapor etmeliydiniz, yalnızca haddini bil dememişsiniz bir sürü şey sıralamışsınız ve evet bu bir polemiktir polemiğe girenler kimlerse hepsine polemikten banlanma işlemi yapılır, siz de o üye de banlandı doğal olarak.

Bir konunuzu BDV'ye açtınız diye konu dışından banlanmışsınız, içeriği BDV'ye uygun olmayan konular taşınır ve konu dışından banlanır, bunun için önceden uyarı verilmez, başkalarının konuları taşınırkende aynısı yapılıyor, yalnızca yeni üye olmuş, ilk konusunu bilmeden BDV'ye açmış üyelerin konuları taşınır ama işlem yapılmaz zira o üyeler henüz yenidir, kuralları bilmedikleri varsayılır ve üye duruma göre özelden bilgilendirilir ama sizin gibi hatta bu konuyu açan üye gibi üyelerin konuları taşınır ve banlanır, Aneksenamunnn'un da bu bölüme uygun olmayan konuları taşındı defalarca, konu dışından banlandı da, demek ki üyelerin her konusu bu bölümde yer almıyor.

Başka üyeler polemikten banlanmadı demişsiniz, rapor edilmediyse biz bilemeyiz, ki şunu da söylemekte yarar görüyorum, burada herkes için demiyorum bazı birbirini tutan üyeler asla birbirinin yorumunu rapor etmiyor, hoşlanmadıkları üyelerin yorum ve konularını rapor ediyor, mesela dün site kurallarına aykırı açılmaması gereken bir konu açılmış, eminim o konuda 20 yorum varsa en az 15'i yasak konu içeriklidir ama yalnızca 3 yorum rapor edilmiş neden?

Moderatörler tarafsız değil mi diye sorarken rica ediyorum üyeler rapor ederken ne kadar tarafsız bir de bunu düşünün, rapor edilmesi şart konu ve yorumları rapor edip, rapor edilmemesi gereken konu ve yorumları defalarca rapor edenler var sırf üye banlansın da gitsin diye, bazı üyeler var ki kan davalısı gibi davranıp üyelerin her yorumunu rapor ediyor, özür dilerim lakin bir kere tartıştılar mı o tartışmayı unutmayıp üyelerin peşini bırakmayan kişiler var, biz onların amacına mı hizmet etmeliyiz yoksa kurallara mı? İşlem yapmayınca da tarafsız olmadığımız iddia ediliyor bu lafım size değil genel yazıyorum, haksız yere rapor edilmiş, kurallara aykırı olmayan konu ya da yorum yüzünden üyeleri neden banlayalım ki?

Biz site kurallarını mı baz alacağız üyelerin başka üyelere kişisel duygularını mı? Elbette ki bizim kriterimiz kurallar, üyelerin duygularına göre siteden üye uzaklaştıramayız, içim rahat zira rapor edilmiş ve içeriği site kurallarına uygun olmayan her yoruma işlem yapıyorum, o konuda benim içim rahat, üye isterse kardeşim olsun, isterse 40 yıldır tanıyor olayım, Aneksenamunnn'la sohbetim dahi yoktur ama sohbetim olan yıllardır tanıyıp bildiğim üyeler banlanma rekortmenidir, isterseniz özelden isimlerini veririm banlanmalarını kendileri teyit eder veya profilime girin bu profil sahibiyle samimi olup da banlanmayan var mı diye sorun cevap belli de, size de söylesinler.

Mune Mune gerçekten bu üye bu konuyu açarak neyi amaçladı ?

Dur bir konu açayım da arada Sohbet edeyim milletle
İşime gelmeyen cevapları verenlere de Biraz giydireyim. Çünkü bugün canım çok sıkkındı :işsiz:

ulasimiz üyenin site kurallarına uymayan yorumları varsa rapor edersiniz, ki siteye henüz girdim raporlara bakmadım sizlere bu konu hakkında açıklamalar yazmaya çalışıyorum, lütfen ilk sayfaya bir göz atınız, konunun açılış saati: 09:39, konu açılırken içerikteki son 2 cümle yokmuş, içerik metnine o son cümleler 11:34'de ekleniyor, sizce neden? Lütfen en azından ilk 4-5 sayfayı okuyunuz olur mu?

Bu arada Aneksenamunnn sizler gibi eşit haklara sahip bir üye, defalarca konuları taşınıp konu dışından banlanmış, defalarca üslup ve polemik uyarısı almış.
Burada mevzu üyenin kendisi değil, üyenin konusunun ısrarla bu bölümden taşınması için baskı yapılması.

Bölüme uymayan konu açsın, taşınacak ve banlanacak, affı da yok torpili de, bu bu kadar net.

Artık rica etsem konuya yorum yazılsa lütfen.

Son düzenleme:
Merhaba Casper25,
bu üyenin konusu bir dert mi evet dert ama 1 ve 2. sayfadaki yorumları okumalısınız lütfen, o yorumlar sonrası üye savunmaya geçip dert etmedim demiş ve ilk sayfadaki konu içeriğine de sohbet amaçlı açtım diye ilave yapmış sonradan, konunun ilk metninde sohbet amaçlı açtım vs gibi bir cümle yok oysa, etki-tepki durumu yaşanmış bir nevi ama bu konusunun bdvlik olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Sizin nezdinizde objektif bir eleştiride bulunayım mı? Burada özellikle bu bölümde bazı üyeler diğer bazı üyelerle yıldızı barışmadığından üye ne konu açarsa açsın tiye alıyorlar, mutlaka polemik çıkıyor ve konuyu mutlaka kapanma noktasına getiriyorlar, o hoşlanmadıkları üyeler yine konu açınca aynı kısırdöngü yaşanıyor ve yine banlanma, konu kapatma oluyor, gittikleri her topikte o hoşlanılmayan üyelerin yorumlarına iğnelemeler yapılıyor, bunları da takip ettiniz mi hiç? Ben raporlar sayesinde takip imkanı buluyorum.

Buna belki üyenin kendisi sebep oluyordur, belki de sebepsizdir lakin ben de şunu anlamıyorum mesela x üyeden ve konularından hoşlanılmadıysa neden yorum yazılıp sayfalar dolusu tartışılır?
Madem konuları gereksiz o vakit yazmazlar ve üyede bir süre sonra cevap alamadığından konu açmak istemez, ki yöneticiler ister üyelere saçma gelsin ister konu açan üyelerden hoşlanılmasın kimseye konu açma sınırlaması getiremez, içeriği bu bölüme uygunsa üye isterse gergin birkaç konu açar, bizden böyle bir kısıtlamaya gitmemiz isteniyor, olmayan bir şeyi sırf üyeden hoşlanılmıyor diye yapmamız makul mü?

Yalnızca bu üyeyi değil, forumda aktif olan, sürekli bdvde konuları ya da yorumlarıyla yer alan bütün üyelerin ne zaman, hangi konuda, hangi üyeye nasıl tepki vereceğini bilirim, sizlerin davranışlarınızı biliyor olmam banlanmanıza engel değil, velhasıl isterseniz sizi yüzyüze de tanıyor olayım banlanmanız gerekiyorsa banlanırsınız kurallar kişiye özel değildir.

Polemikten banladınız demişsiniz, banlandığınız yorum bu:Haksızsam söyleyin. Siz ne yapardınız?

Üye size paragöz demişse ona cevap vermeden direkt rapor etmeliydiniz, yalnızca haddini bil dememişsiniz bir sürü şey sıralamışsınız ve evet bu bir polemiktir polemiğe girenler kimlerse hepsine polemikten banlanma işlemi yapılır, siz de o üye de banlandı doğal olarak.

Bir konunuzu BDV'ye açtınız diye konu dışından banlanmışsınız, içeriği BDV'ye uygun olmayan konular taşınır ve konu dışından banlanır, bunun için önceden uyarı verilmez, başkalarının konuları taşınırkende aynısı yapılıyor, yalnızca yeni üye olmuş, ilk konusunu bilmeden BDV'ye açmış üyelerin konuları taşınır ama işlem yapılmaz zira o üyeler henüz yenidir, kuralları bilmedikleri varsayılır ve üye duruma göre özelden bilgilendirilir ama sizin gibi hatta bu konuyu açan üye gibi üyelerin konuları taşınır ve banlanır, Aneksenamunnn'un da bu bölüme uygun olmayan konuları taşındı defalarca, konu dışından banlandı da, demek ki üyelerin her konusu bu bölümde yer almıyor.

Başka üyeler polemikten banlanmadı demişsiniz, rapor edilmediyse biz bilemeyiz, ki şunu da söylemekte yarar görüyorum, burada herkes için demiyorum bazı birbirini tutan üyeler asla birbirinin yorumunu rapor etmiyor, hoşlanmadıkları üyelerin yorum ve konularını rapor ediyor, mesela dün site kurallarına aykırı açılmaması gereken bir konu açılmış, eminim o konuda 20 yorum varsa en az 15'i yasak konu içeriklidir ama yalnızca 3 yorum rapor edilmiş neden?

Moderatörler tarafsız değil mi diye sorarken rica ediyorum üyeler rapor ederken ne kadar tarafsız bir de bunu düşünün, rapor edilmesi şart konu ve yorumları rapor edip, rapor edilmemesi gereken konu ve yorumları defalarca rapor edenler var sırf üye banlansın da gitsin diye, bazı üyeler var ki kan davalısı gibi davranıp üyelerin her yorumunu rapor ediyor, özür dilerim lakin bir kere tartıştılar mı o tartışmayı unutmayıp üyelerin peşini bırakmayan kişiler var, biz onların amacına mı hizmet etmeliyiz yoksa kurallara mı? İşlem yapmayınca da tarafsız olmadığımız iddia ediliyor bu lafım size değil genel yazıyorum, haksız yere rapor edilmiş, kurallara aykırı olmayan konu ya da yorum yüzünden üyeleri neden banlayalım ki?

Biz site kurallarını mı baz alacağız üyelerin başka üyelere kişisel duygularını mı? Elbette ki bizim kriterimiz kurallar, üyelerin duygularına göre siteden üye uzaklaştıramayız, içim rahat zira rapor edilmiş ve içeriği site kurallarına uygun olmayan her yoruma işlem yapıyorum, o konuda benim içim rahat, üye isterse kardeşim olsun, isterse 40 yıldır tanıyor olayım, Aneksenamunnn'la sohbetim dahi yoktur ama sohbetim olan yıllardır tanıyıp bildiğim üyeler banlanma rekortmenidir, isterseniz özelden isimlerini veririm banlanmalarını kendileri teyit eder veya profilime girin bu profil sahibiyle samimi olup da banlanmayan var mı diye sorun cevap belli de, size de söylesinler.

ulasimiz üyenin site kurallarına uymayan yorumları varsa rapor edersiniz, ki siteye henüz girdim raporlara bakmadım sizlere bu konu hakkında açıklamalar yazmaya çalışıyorum, lütfen ilk sayfaya bir göz atınız, konunun açılış saati: 09:39, konu açılırken içerikteki son 2 cümle yokmuş, içerik metnine o son cümleler 11:34'de ekleniyor, sizce neden? Lütfen en azından ilk 4-5 sayfayı okuyunuz olur mu?

Bu arada Aneksenamunnn sizler gibi eşit haklara sahip bir üye, defalarca konuları taşınıp konu dışından banlanmış, defalarca üslup ve polemik uyarısı almış.
Burada mevzu üyenin kendisi değil, üyenin konusunun ısrarla bu bölümden taşınması için baskı yapılması.

Bölüme uymayan konu açsın, taşınacak ve banlanacak, affı da yok torpili de, bu bu kadar net.

o ılerıkı yorumlarda buda dert mı dıyen uyelerın konu sahıbı sureklı konulara buda dert mı dıye yazdıgı ıcın yazdılar ama. herkese buda dert mı deyıp kucumsuyorsunuz aca aca ustunden yıllar gecmıs konuyu mu dert gorup actınız oyleyse dedıler

kural bellı degıl mıdır kurallar esneyebılıyor muydu okadar kısı konuyu yanlıs yere actı dıye banlandı onlara haksızlık degıl mı ?

bırde konu akısını degıstırmıs oluyor gelen yorumlara gore sohbet ıcın actım dıyerek konuya sadık da kalmıyor ,bızde cıddı yorum yapınca sız fazla cıddıye aldınız dıyor e konu cıddı degıl dert degıl sohbet yanı ? gercekten sohbet amacıyla actıgını dogruluyor sorun ne ozaman

bana etrafınızdakılerı sıkıyorsunuz sureklı egıtıcı moduyla gezerek dıyerek polemık cıkarmaya calıstı bana saldırdın dedı kısılestırerek , kendısıne halasının haksız oldugunu yazan herkese ters konustu ve banlanmadı hem konuyu yanlıs yere actı hem polemıge gırdı ama banlanmadı... kendısıne boyle yorumlar geldı dıyerek ınsıyatıf kullandıgınız ıcın mı

ozaman banlanan dıger arkadaslara haksızlık sahsen ben bu yuzden banlanmadım ama bu sebeple banlanan arkadaslara haksızlık yapıldıgını dusunuyorum onlara da ınsıyatıf kullansaydınız ozaman burda bazen cok agır yorumlar gelıyor sırf onlara cevap verdıgımız ıcın banlanıyoruz cevap vermeyın kıbleyın cevap verdıgınızde polemık oluyor dıyorsunuz e bıze de ınsıyatıf tanıyın ozaman derler ınsana degıl mı ama

mune abla lutfen tekrar bır dusunun bu kadar ınsan bu konuya degınıyorsa yanılıyor olamaz hepımız mı cephe alıyoruz yanı durduk yere ?

Son düzenleme:
o ılerıkı yorumlarda buda dert mı dıyen uyelerın konu sahıbı sureklı konulara buda dert mı dıye yazdıgı ıcın yazdılar ama. sız herkese buda dert mı deyıp kucumsuyorsunuz aca aca ustunden yıllar gecmıs konuyu mu dert gorup actınız oyleyse dedıler

kural bellı degıl mıdır kurallar esneyebılıyor muydu okadar kısı konuyu yanlıs yere actı dıye banlandı onlara haksızlık degıl mı ?

bırde konu akısını degıstırmıs oluyor gelen yorumlara gore aslında sohbet ıcın actım dıyerek konuya sadık da kalmıyor bızde cıddı cıddı yorum yapınca sız fazla cıddıye aldınız dıyor e konu cıddı degıl dert degıl sohbet yanı ? gercekten sohbet amacıyla actıgını dogruluyor sorun ne ozaman

burda bana etrafınızdakılerı sıkıyorsunuz sureklı egıtıcı moduyla gezerek dıyerek polemık cıkarmaya calıstı kendısıne halasının haksız oldugunu yazan herkese ters konustu ve banlanmadı hem konuyu yanlıs yere actı hem pılemıge gırdı ama banlanmadı bu sırf ama kendısıne boyle yorumlar geldı dıyerek ınsıyatıf kullandıgınız ıcın mı

ozaman banlanan dıger arkadaslara haksızlık sahsen ben bu yuzden banlanmadım ama bu sebeole banlanan arkadaslara haksızlık yapıldıgını dusunuyorum onlara da ınsıyatıf kullansaydınız ozaman burda bazen cok agır yorumlar gelıyor sırf onlara cevap verdıgımız ıcın banlanıyoruz cevap vermeyın kıbleyın cevap verdıgınızde polemık oluyor dıyorsunuz e bıze de ınsıyatıf tanıyın ozaman derler ınsana degıl mı ama

mune abla lutfen tekrar bır dusunun bu kadar ınsan bu konuya degınıyorsa yanılıyor olamaz hepımız mı cephe alıyoruz yanı durduk yere ?
Üye bu da dert mi diyorsa misilleme yapmak yerine rapor etmek gerekir bunun ama'sı olmaz, rapor edildiğinde de kurallara uymamışsa banlandı bu üye, polemiğe girdiyse polemik tek taraflı mı? Polemiğin karşı tarafı da banlanmadı o zaman, o banlanmayan karşı taraftakiler içinde bir yorumunuz vardır illa ki ve bu topikte misilleme yapanlar da rapor edilmiştir sanırım, rapor edilmemişler ama sanki.

Diğer yazdıklarınıza cevap vermeyeceğim, cevabı olmadığından değil, konuyu başkalaştırıyoruz şu anda, topik asıl şimdi topik olmaktan çıkıyor, bunların hepsini özelden yazabileceğinizi sorabileceğinizi biliyorsunuz, özellere cevap gelmiyor eleştirisi olacak şimdi, cevap veriyorum gecikmeli de olsa yazıyorum, özeller aksıyor evet ama önceliğim forum ve raporlar.

Üye bu da dert mi diyorsa misilleme yapmak yerine rapor etmek gerekir bunun ama'sı olmaz, rapor edildiğinde de kurallara uymamışsa banlandı bu üye, polemiğe girdiyse polemik tek taraflı mı? Polemiğin karşı tarafı da banlanmadı o zaman, o banlanmayan karşı taraftakiler içinde bir yorumunuz vardır illa ki.

Diğer yazdıklarınıza cevap vermeyeceğim, cevabı olmadığından değil, konuyu başkalaştırıyoruz şu anda, topik asıl şimdi topik olmaktan çıkıyor, bunların hepsini özelden yazabileceğinizi sorabileceğinizi biliyorsunuz, özellere cevap gelmiyor eleştirisi olacak şimdi, cevap veriyorum gecikmeli de olsa yazıyorum, özeller aksıyor evet ama önceliğim forum ve raporlar.
hah tamam ne guzel konustunuz buda dert mı dıyen uyelerı kıblesın sızde banlarsınız ozaman, sırf oyle yazılan yorumlar var dıye ınsıyatıf kullanmazsınız ,bu uyeye yapıyorsanız baska uyelere de aynı ınsıyatıfı kullanmanız gerek ozaman ortada kural falan kalmıyor.

bazen polemıge gıren ıkı taraf aynı anda banlanmayabılıyor hatta sasırıyoruz ben banlandım o nıye banlanmadı dıye benımle aynı fıkırde olan arkadaslar emınım vardır

ozelden de yazınca ama kural bu dıyorsunuz ne dıyecegınızı bılıyoruz burdan yazmamızın nedenı ap acık ınsıyatıf kullanmanızdan bunu bızzat yazmanızdan dolayı uyelere bu hak dogdu.

ısınız zor kabul edıyorum ama bazen terazının dengesı sasıyor sızın bunu kabul etmemenızı kabul edemıyoruz desenız kı arkadaslar bızde ınsanız bazen tam hakım degılız konuya sız kıbleyın bız elımızden gelenı yaparız desenız sorun yok. ısrarla adaletlıyız kural bu dedıgınız ıcın bu sesler cıkıyor zaten

kolay gelsın sıze ıyı forumlar :)

hah tamam ne guzel konustunuz buda dert mı dıyen uyelerı kıblesın sızde banlarsınız ozaman, sırf oyle yazılan yorumlar var dıye ınsıyatıf kullanmazsınız ,bu uyeye yapıyorsanız baska uyelere de aynı ınsıyatıfı kullanmanız gerek ozaman ortada kural falan kalmıyor.

bazen polemıge gıren ıkı taraf aynı anda banlanmayabılıyor hatta sasırıyoruz ben banlandım o nıye banlanmadı dıye benımle aynı fıkırde olan arkadaslar emınım vardır

ozelden de yazınca ama kural bu dıyorsunuz ne dıyecegınızı bılıyoruz burdan yazmamızın nedenı ap acık ınsıyatıf kullanmanızdan bunu bızzat yazmanızdan dolayı uyelere bu hak dogdu.

ısınız zor kabul edıyorum ama bazen terazının dengesı sasıyor sızın bunu kabul etmemenızı kabul edemıyoruz desenız kı arkadaslar bızde ınsanız bazen tam hakım degılız konuya sız kıbleyın bız elımızden gelenı yaparız desenız sorun yok. ısrarla adaletlıyız kural bu dedıgınız ıcın bu sesler cıkıyor zaten

kolay gelsın sıze ıyı forumlar :)
Boldladığım yerler için cevaptır, eğer bir üye polemikten banlanmışsa ama diğeri daha sonra banlanmışsa raporları alt alta olmadığından olabilir mi acaba? Zira siz bir konuda rapor yaparken aynı anda kaç topikte kaç rapor yapılıyor bilmiyorsunuz ya da polemikten banlandığını düşündüğünüz kişi belki de çok başka bir topikte çok başka bir konudan banlanmış oluyor, iç yüzünü bilmediğiniz şeyler için sadece fikir yürütüyorsunuz.
Birçok konuda denk geliyorum, x üyenin o topikte yorumu oluyor belki biriyle tartışmış oluyor üye banlanıyor, sonra aaa üye banlandı diye yazılıyor topikte, o konudaki yorumu yüzünden sanılıyor oysa başka bir topikte içerik silmekten banlanmış olabiliyor.

Adalet? Ben asla biz adiliz demedim bu zamana kadar, biz kuralları uygularız derim adalet bizim işimiz değil.
İnsiyatif? Bu üye için insiyatif kullandığımı sizler düşünüyorsunuz, insiyatif yok oysa, üyenin neden tepki olarak sadece sohbet etmek istedim dediğini anlamam insiyatif değildir, aynı bir üyenin kötü içerik diye rapor edilen yorumunun aslında ironi olduğunu anlamam gibi veya bir üyenin samimi olduğu başka bir üyeyle şakalaşmasının kötü içerik diye rapor edildiğinde üyeler şakalaşıyor onlar samimi demem gibi, aynı bir yorum yanlış okunduğunda yanlış okumuşsunuz yeniden okuyun üye size dememiş dediğim gibi.

Hepinize iyi günler raporlara bakmak üzere ayrılıyorum.

Çay konusu açılmışken , Lütfen gelen misafirleriniz bir bardak çay içtikten sonra ikinci bardakta " içer misiniz tekrar" diye sormayın.
Insan Evet diyemiyor. :) Herkes mutfağına gidilmesinden hoşlanmadığı için kalkamıyor da insan.

Dolduruver, icmezse kalır ne olacak ki :)

Merhaba Casper25,

Madem konuları gereksiz o vakit yazmazlar ve üyede bir süre sonra cevap alamadığından konu açmak istemez, ki yöneticiler ister üyelere saçma gelsin ister konu açan üyelerden hoşlanılmasın kimseye konu açma sınırlaması getiremez, içeriği bu bölüme uygunsa üye isterse gergin birkaç konu açar, bizden böyle bir kısıtlamaya gitmemiz isteniyor, olmayan bir şeyi sırf üyeden hoşlanılmıyor diye yapmamız makul mü?

Ben sana ozelden de yazdim mune abla zaten. O konuda yazdigim yorumun arkasindayim hala. Saydirmissin demissin ama ben sadece haddini bil dedim gerisi kendimi ifade etmemdi. Olani aciklamakti. Gercek hayatta da bana paragoz diyen birine karsi susmam. Forumda da susmadim. Hakaret etmeden gayet normal bir uslupla acikladim ben kendimi o yorumda. Inan ki bu forumda daha nice saygisiz yorumlar gordum ben. Muhatabbi rapor etmemistir gormemissinizdir. Onu anlayabilirim. Ancak ben kendini ifade etmenin de yasak oldugunu bilmiyordum yani.
Bu forumda bende sayisiz kez banlandim. Ancak ya yanlis konudan ya uslup sorunumdan falan oldu bunlar. Ben bunlari hakettim. Sonucta kurallar belli. O banlanmalarim hakkinda seni hic sorgulamadim ve rahatsiz etmedim. Ama bu sefer ki banlanma sebebimi anlamakta cook zorlandim. Karsimdaki bana paragoz derken kaldi ki buna hakki yok, ben nasil susabilirim? Neden kendimi ifade etmeyim ben? Para onemli degil diyen insana sizin icin olmayabilir ama benim icin onemli demek mi saydirmak? Haddini bil demek mi ? Ben bu seferki ban sebebime gercekten sasirdim ve bozuldum acikcasi. Sitemim biraz da onaydi.
Adaletiniz nasil,teraziniz esit mi falan ben arrik bu konuda yorum yapmayacagim. Seni seviyor ve gercekten saygi duyuyorum. Bu sebepten uzatmayacagim. Iyi forumlar abla 🙋‍♀️

Back
X