Iyi de ben anlamadim Mune abla olayi. Konu sahibi dert edinmedigini, amacinin sohbet oldugunu belirtmis. Yazdigi derdini(!) Ciddiye alip yorum yapanlara da gulmus. Yani bu muamele sirf konu sahibini artik tanidigin ve neye ne tepki verecegini bildigin icin mi ? Site kurallari kisisine gore sekil mi aliyor? Gecen hafta sirf bana paragoz diyen beni hic tanimayan insana haddini bil dedim diye beni banladiniz. Ondan once actigim konu bdv'lik degil deyip hic uyarmadan yine konumu tasiyip beni banladiniz. Ki ben goruyorum burada ilk kez yanlis yere konu acanlar sadece uyarilirken beni ilk yanlisimda banladiniz..
Konu sahibi arkadas yanlis anlamasin. Tepkim ona has degil. Sadece bunu merak ediyorum artik. Simdi beni sirf bunlari sordum diye banlamak isterseniz banlayabilirsiniz. Ancak lutfen once beni aydinlatin,bu konuda bir konusalim. Sonra banlanayim.
Bu sekilde bircok olaya sahit oldum sitede. Ayan beyan polemige giren ,surekli her firsatta girdigi polemigi baska konularda bile defalarca dile getiren arkadaslar takip ettigim kadariyla banlanmadi. Ben bana paragoz diyen kisiye haddini bil dedim diye polemikten banlandim. Bu sitede moderatorler gercekten tarafsiz mi?
Amma cok dolmusum bu konuda. Cidden cok merak ediyorum bunu. Bu da benim derdim su an. Lutfen beni aydinlatir misin
Mune
Abla?