Kınaya gitmek ya da gitmemek

caca_88

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2019
476
660
23
37
merhaba kızlar
Çok kararsız kaldığım bir konu çevremdeki herkese sordum tam bir cevap alamadım :(
Konu şu ki ben boşanalı 5 ay oldu,evliyken eski eşimin çocukluk arkadaşıyla (kız) ben çok yakın arkadaş olduk eşlerle falan görüşüyoduk ama bizim ayrı bi samimiyetimiz oluştu zamanla, ben boşanma evresindeyken hep yanımdaydı, arkadaşımın ailesiyle eski eşimin ailesi de yakınlar

şimdi arkadaşımın kardeşi evleniyor doğal olarak onlar da gelecek benimde gitmem şart kınaya gideyim diyorum ama onlarla karşılaşıcam yanlarında otursam kesinlikle istemiyorum oturmasam olmaz kına da oynasam olmaz oynamasam olmaz ne yapacağımı şaşırmış durumdayım :( fikirlerinize ihtiyacım var.

Buarada boşanma evresinde aramızda hiç sorun olmadı onlarla sadece görümce arkadamdan konuştuğunu duydum gitmeseydi boşanmasaydı gibilerinden Allah'a havale ettim onu karşılıklı tartışma konuşma olmadı onlar benim evime geldiler çocukları görmek için ben zaten yolluyorum çocukları babalarıyla birlikte gidiyolar ama birbir ben kimseyle konuşmuyorum sadece çocuklar üzerinden konuşuyoruz.

Bence takmayı bukadar kendiniz olun yeter Artık hayatınızdan çıkmış insanlar ne düşünür ne yapar diye düşünmeyin . Ozgursunuz :)

merhaba kızlar
Çok kararsız kaldığım bir konu çevremdeki herkese sordum tam bir cevap alamadım :(
Konu şu ki ben boşanalı 5 ay oldu,evliyken eski eşimin çocukluk arkadaşıyla (kız) ben çok yakın arkadaş olduk eşlerle falan görüşüyoduk ama bizim ayrı bi samimiyetimiz oluştu zamanla, ben boşanma evresindeyken hep yanımdaydı, arkadaşımın ailesiyle eski eşimin ailesi de yakınlar

şimdi arkadaşımın kardeşi evleniyor doğal olarak onlar da gelecek benimde gitmem şart kınaya gideyim diyorum ama onlarla karşılaşıcam yanlarında otursam kesinlikle istemiyorum oturmasam olmaz kına da oynasam olmaz oynamasam olmaz ne yapacağımı şaşırmış durumdayım :( fikirlerinize ihtiyacım var.

Buarada boşanma evresinde aramızda hiç sorun olmadı onlarla sadece görümce arkadamdan konuştuğunu duydum gitmeseydi boşanmasaydı gibilerinden Allah'a havale ettim onu karşılıklı tartışma konuşma olmadı onlar benim evime geldiler çocukları görmek için ben zaten yolluyorum çocukları babalarıyla birlikte gidiyolar ama birbir ben kimseyle konuşmuyorum sadece çocuklar üzerinden konuşuyoruz.
Bu şartlarda giderdim ama fazla durmazdim gibime geliyo.

Maden medeni insanlar gibi ayrıldınız, kavga, saygısızlık filan olmadı, sorun ne? Selam verip geçer, istediğiniz yere oturursunuz. Muhabbet etmek zorunda değilsiniz. Ayrıca niye kınada oynasanız olmazmış? Yeni boşandığınız için mi? Birkaç sene siyahlara bürünüp, matem mi tutmanız gerekiyor? =) Bu kadar kasmayın kendinizi. Arkadaşınızın yanında olmak, onunla eğlenmekten doğal ne olabilir? Sıkıntılı günlerinizde yanınızda olmuş bir insanın kınasına gitmezseniz ayıp edersiniz asıl.

insanız hayatta her şey olabilır aman amanda bir ayrılma olmamış.
senin kadar düşünmüyorlardır böyle emin ol.
Allah ın selamını ver keyfıne bak.
ağıt yakılacak bir şey yok.

neden gitmeyeceksiniz
gidin çocuklarınızla ayrı biryere oturun selam verirsiniz sadece
kalkın oynayın güzel güzel onlar bir yerde siz bir yerde

Artık o insanlar size bir yabancıdan daha yabancı.
Ben olsam gitmezdim ama. Sırf onları görmekten dolayı değil , rahat olamayacak olduğumdan.
Arkadaşınız da zaten size anlayış gösterir bu konuda.
Boşanınca ben tüm eşli arkadaşları sildim. Hiç biriyle görüşmedim , çünkü mutlaka arada konusu açılacaktı.
İyi ki silmişim.

merhaba kızlar
Çok kararsız kaldığım bir konu çevremdeki herkese sordum tam bir cevap alamadım :KK43:

şimdi arkadaşımın kardeşi evleniyor doğal olarak onlar da gelecek benimde gitmem şart kınaya gideyim diyorum ama onlarla karşılaşıcam yanlarında otursam kesinlikle istemiyorum oturmasam olmaz kına da oynasam olmaz oynamasam olmaz ne yapacağımı şaşırmış durumdayım :KK43: fikirlerinize ihtiyacım var.

Niye yanlarinda oturmasaniz olmaz ki?? Oturmayin baska bir masaya oturun. Tabi ki kalkin oynayin niye oynasaniz olmaz oynamasaniz olmaz bu kismi da anlamadim. Ne alakasi var yanlarina niye oturmasaniz olmuyor. Merhaba deyip baska masaya oturun kalkin oynayin neden bu kadar stres yaptiniz kendinize rahat olun.

gidin az eski eş ailesi ile oturun sonra arkadaşımın yanına gideyim diye kalkın arkadaşınızı da görüp eve dönün derim ben oluru varsa böyle yapın

Yanına da oturmak zorunda değilsiniz. Gidin kınaya gönlünüzce eğlenin. Kimi ne ilgilendirir?

Ben olsam giderim.
Olan olmus giden gitmis.
Kimseye bagli degilsiniz bu sizin hayatınız.
Kaldı ki kötü seyler yaşamamışsinız onlarla. Selam verir geçersiniz.

Bence gidin oynayın :KK49:
Hayatiniz normal akışında devam ediyor ne var bunda.

merhaba kızlar
Çok kararsız kaldığım bir konu çevremdeki herkese sordum tam bir cevap alamadım :KK43:

şimdi arkadaşımın kardeşi evleniyor doğal olarak onlar da gelecek benimde gitmem şart kınaya gideyim diyorum ama onlarla karşılaşıcam yanlarında otursam kesinlikle istemiyorum oturmasam olmaz kına da oynasam olmaz oynamasam olmaz ne yapacağımı şaşırmış durumdayım :KK43: fikirlerinize ihtiyacım var.

gitme gerek yok.. evine hayrılı olsuna tek gidersin.. durumun belli açıklama yapmanı gerektirecek bir şey de yok.. arkadaşın da anlayış göstermeli..

merhaba kızlar

Bence gitmeyin arkadaşınız anlayışla karşılayacaktır. Sonuçta kendi düğünü de değil kardeşinin düğünü gidip ortamı germeye de hiç gerek yok bana kalırsa. Ben babamla (hiç tanımadığım babam) karşılaşmamak için erkek kardeşimin hazirandaki düğününe gitmiycem mesela.. Kendisine de söyledim benim için sakınca yok gelirim giderim hiçbişey yok gibi davranırım ama babamın aynı mesafede kalacağını düşünmüyorum dedim.. Şimdi beni görünce ağlar bilmemne olur,keza diğer akrabalar da aynı şekilde, düğününüzde sizden rol çalmak istemiyorum dedim.. O da anlayışla karşıladı evimize gelirsin dedi.. Suları bulandırmanın anlamı yok gitmeyin.

Aranızda hiçbir sorun yokmuş, bence gidin. Ben olsam giderdim. Onların yanında oturmak zorunda değilsiniz, selam verip başka yerde oturursunuz.

Back
X