- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
:1shok::1shok:zeynep beni sil bu listeden ya. dün östrojen hormonumun düşük olduğunu, bunun da erken menopoz demek olduğunu öğrendim. benim ikinci bebeğe ait tüm umutlarım bitti.senağlama
zeynep beni sil bu listeden ya. dün östrojen hormonumun düşük olduğunu, bunun da erken menopoz demek olduğunu öğrendim. benim ikinci bebeğe ait tüm umutlarım bitti.senağlama
teşkler canım düzelttiğin için.. gerçi size belki haber veremem.. ben bu hafta sonu tatile gidiyorum.. 15 gün olmıcam.artıkı gelince haber verrim...
bakalım ben bu hamıs olarak yazılabılecekmıyım .zeynepimm canım benım sadece bu listede yazılıyım bakalım ugur getırır ınsallah Şeniz
ah canım inşallah....nasıl geçiyo bu ayın....benim 10 gün kaldı ama tık yok yine tutmadı bu ay...tutacağıda yok galiba ama ne yapalım bir umut uğraşıyoz işte
bakalım ben bu hamıs olarak yazılabılecekmıyım .zeynepimm canım benım sadece bu listede yazılıyım bakalım ugur getırır ınsallah Şeniz
:1shok::1shok:
hemen umutsuzluğa kapılma belki vardır bir çaresiii..CADIARZU
annende erkenden mi menepoza girmişti...
rabbim hayırlısını versin canım..:teselli:üzülme ne olur...:çok üzgünüm:
nedemek listeden sil ...herşey allahtan o isterse hiç bir engel tanımaz...geçen dr gittiğimde bir kadında benim gibi sıra bekliyodu..2 çocuğu var büyükler ama..sen niye bekliyon dedim hamileyim dedi...ama kadın bayağı boylu poslu bir kadındı...doğurmaya korkuyorum çok kiloluyum (120 kiloymuş )riskli geçebilir doğumum o yüzden dr a danışıcam doğur derse doğuracam dedi....peki madem korkuyosun neden korunmadın dedim....bana seneler önce dr lar sen çok kilolu olduğun için yumurtalıkların yağ bağlamış çocuğun olmaz bidaha dediler....bende hiç korunmadım gerçektende senelerce başka çocuğum olmadı...ama bi baktımki hamile kalmışım...zaten adetlerim düzensizdi anlamam çok zor oldu dedi....velhasıl dr diyetiysenle işbirliği içinde devam ederse doğurabilirsin demiş ve kadın doğurmaya karar verdi....demekki dr lar olmaz dese bile herşey allahın takdiri bak kadın o haliyle hamile kalmış neden sen kalmayasın...
ne bilim doktor öyle deyince ve zaten 3 senedir de hüsranla geçince iyice ümidim kesildi. kendimi kötü hissettim.
annem erken girmedi canım menopoza. hatırladığım kadarıyla 45'inden sonraydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?