kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

zynp.ZEYNEP

KOKOŞ BERRA 'M
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2007
4.981
9
116
44
İstanbul
[/COLOR]haydi ikinci meleklerini bekleyen arkadaşlar bakalım kaç kişiyiz ...kaçımız bu mutluluğu tekrar yaşayabileceza.s.

listeye açılışı yapıyorum

zynp.ZEYNEP.............15 Haziran

banane ben katılamazmıyım bu listeye şimdi benım bebegım hıc yokksenağlama
ŞAKA ŞAKA

Son düzenleyen: Moderatör:
--------------------------------------------------------------------------------

Armağanım..................9 Haziran
zynp.ZEYNEP.............15 Haziran

canım tamma 9 olsun hadi.. benimde hesbım karıştı.. 15 inde leklenmem oldu. dün tam hastalandım10 uda olabilir.. 9 uda.. 9 da kalsın..

bir çocuğun vardır dersinki 2. istediğim zaman doğururum
zamanı gelmiştir ikinci çocuk için .bir ay geçer iki ay geçer sabırlar tükenir ama umutlar tükenmez.yılı devirdiğin an umutta tükenir.19. ay da bitti
benide yaz bakalım
29 mayıs

canım benimde 10 ay oldu...hiç ummazdım bu kadar bekleyeceğimi
hep sanardımki hemen hamile kalırım
meğer ne kadar yanılmışım
umarım daha çok beklemeyiz

şunlara bak ya bir tane yapmışlarda ikinci için liste yapıyorlarlülülülülülü noluyor yaaaa benim bi tane bile yoksenağlamaşükredin bir tane var allah ömürlerini versin inşallah onlarada kardeş gelir :sm_cool:ama listeye almıyonuz bari bizede dua edinsırnaşık şey
allah gönlünüze göre versin amina.s.

canım bak bu söylediklerine gerçekten üzüldüm...evladın ilki nasılsa ikincisinide öyle istersin...inşllah tez zamanda bebek sahibi olursunda ne demek istediğimi anlarsın...bizde sizler gibi her ay oturup ağlıyoruz yıkılıyoruz.....eğer sorun listeyse bak sayfada bir sürü liste var onlardan birine yazılabilrisin...ben sadece burda birbirimiz gibi olanlar biraraya toplanalım diye liste yapıyorum...yoksa listeye giremesende topiğe gelip muhabbet edebilirsin ...burası herkese açık.....lütfen bir daha kimse sizin çocuğunuz var derdiniz ne gibisinden yorumlar yapmasın....bizde biçok şey yaşıyoruz....

merhaba. benimde 2000 doğumlu bir oğlum var. 3 senedir bir yavrumuz daha olsun istiyoruz ama maalesef hala bir sonuç alamadık. gerçi bu süre içinde bir düşük ve bir de boş gebelik yaşadım. bunlar psikolojimi olmamasından daha çok bozdu. sonra kist sorunu yaşadım. şimdi de en son dr. endo gibi görünüyo dedi. önümüzdeki ay bir çok test artı rahim filmi çektiricem. tüplerimde sorun yoksa bol bol Allah'ıma dua etmekten başka yapabileceğim birşey yok. bu arada yaşım 34 yani zaman sürekli aleyhime işliyor. İnşallah rabbim en kısa zamanda bizlerinde yüzünü güldürür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…