kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

Tulu sen hamilesin sanırım. Allah tamamına erdirsin canım. zaten birçok insan öyle diyor. Kendini rahat bıraktığın ay geliyormuş bebişler. Ama insanın da elinde olmuyor işte rahat olmak.
Geçmiş olsun Denizciğim. İnşallah bebektendir. Hamilelikte tansiyon düşüyor genelde. Neyse şurda kalmış 2 gün. Bakalım inşallah hamile kalmışsındır, bu liste de sana uğur olmuştur. Ellerine sağlık ayrıca. Süper bir liste. opuyorumnanaktan
Ben 33 yaşındayım. Oğlum 12 yaşında. 30 aydan bu yana ikinci bebeği istiyorum. Bir tane düşüğüm var. Ondan sonra da tık yook. :umursamaz:
Adım Serap. Son adet tarihim 4 Temmuz. Adetim 23 gün geçti ama bende gebelik yok. Son yıllarda hep böyle adet düzensizliği yaşıyorum. Pazartesi doktora gidip tedaviye başlayacam hayırlısıyla. Ve artık daha fazla beklemek istemiyorum. Çünkü hemen akabinde Allahım izin verirse 3. bebeği istiyoruum.

ne güzel ikinci çocuk için çalışmalara başlanmış. Ben arada fazla yaş olmasın, rahata alışmadan ikinci olsun diyorum eşim yanaşmıyor. Beni hangi listeye eklersiniz bu halimle:tomato:

ne güzel ikinci çocuk için çalışmalara başlanmış. Ben arada fazla yaş olmasın, rahata alışmadan ikinci olsun diyorum eşim yanaşmıyor. Beni hangi listeye eklersiniz bu halimle:tomato:

Hoşgeldin canım aramıza. Sanırım senin bebeğin daha küçük. Ne kadar oldu. Elbette ki ara verme. süper bir düşünce. Şimdi bak benim oğlan kocaman adam oldu, bir de olmaması var bu işin. boshayallersmile

Arkadaşlar ilk konuyu açan bayan giriyormu..
Eyer girmiyorsa porta..
Aynı isimde yeni açayım
bence

Söliycem ama gülmeyeceksiniz bana tamam mı???
Kızım 1 yaşını yeni doldurdu.
Biz karar verip çalışmalara başlayıp tutturana kadar epey bi zaman geçecek haliyle.
O yüzden şimdiden düşünmeye başladım.

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=14897026#post14897026

ARKADAŞLAR ACILAN PORTLAR KAPATILDI
BEN DURUMU MÜDÜRLERE İLETİLMESİNİ SAĞLADIM
ONLAR BİZE YENİ BİR PORT AÇIP AÇMAYACAĞIMIZI BELİRTECEKLER
BÜYÜK İHTİMALLEDE AÇACAKLAR

SALI GÜNÜ GELDİĞİMDE
TATİLE ÇIKIYORUM BEN 3 GÜN
TEKRAR YENİSİNİ AÇAR KOYARIZ TABLOMUZU opuyorumnanaktan

OZAMANA KADAR BURDAN DEVAM EDELİM. 2-3 GÜN

hanımlar hepinize sağlıklı hamişlikler diliyorum geçen ay spiralimi çıkarttırdım ben de.bizdede 2. bebek için çalışmalar tamgaz anlayacağınız.listeye benide eklemenizi rica edyorum.
herkese kolay gelsinaklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…