- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #9.721
Tulu sen hamilesin sanırım. Allah tamamına erdirsin canım. zaten birçok insan öyle diyor. Kendini rahat bıraktığın ay geliyormuş bebişler. Ama insanın da elinde olmuyor işte rahat olmak.duruşah ve diğer arkadaşlar ben kendimi aşılama olyına öyle kaptırdım ki geçen ay zaten eylülde aşılama yapılacak diye ilişki esnasında acaba bu ay çocuk olur mu?acaba şimdikiyle tutar mı?yada ayağımı diksem mi havaya?vs....vs....vs....bunların hiçbirini düşünmeden sadece eşimi sevdiğim için onunla birlikte oldum...ben sırf buna bağlıyorum bide gün aşırı yapalım diye reçete uygulamadım gerektiğinde 4 gün boyunca :kedi: hepinize sağlıklı ve bebişli günler olumunekankayizsmile
Geçmiş olsun Denizciğim. İnşallah bebektendir. Hamilelikte tansiyon düşüyor genelde. Neyse şurda kalmış 2 gün. Bakalım inşallah hamile kalmışsındır, bu liste de sana uğur olmuştur. Ellerine sağlık ayrıca. Süper bir liste. opuyorumnanaktanHerkeze günaydınnn....
Dün tansiyonum 4 e indiği için serum takılması gerekti.
Ama ben taktıramadım o yüzden hala tansiyonum 5 lerde
Çünkü serum takılırken ya gebeysem dedim doktor takmadı...
Hala çok kötüyüm... Oruç yasaklandı canlarım ama kafam hala dönüyooor
Adet dönemimede 2 gün var....eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
ne güzel ikinci çocuk için çalışmalara başlanmış. Ben arada fazla yaş olmasın, rahata alışmadan ikinci olsun diyorum eşim yanaşmıyor. Beni hangi listeye eklersiniz bu halimle:tomato:
Hoşgeldin canım aramıza. Sanırım senin bebeğin daha küçük. Ne kadar oldu. Elbette ki ara verme. süper bir düşünce. Şimdi bak benim oğlan kocaman adam oldu, bir de olmaması var bu işin. boshayallersmile
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=14897026#post14897026
EVET ARTIK BURADAYIZ BUYRUN GELİN
selam forum dan girmek istediğim zaman hangi sırayı takip edeceğim. Gebelik bölümünde mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?