kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

ya ben napayim bilinen bes düsük var bi kizim var alti bucuk yasinda belki simdi yine düsük yapiyom süphelerim vardi cünki belkide bilinenden daha fasla düsük yaptim
benim durum sizden daha zor gibidüsüklerin sebebi genetik kromozon anomalisi isim allaha kalmis kan pihtilasmasi gibi olsaydi sadece bilmiyom okadar büyütmezdim sorunu yasim 34 kizim kardes istiyo ya devam ya tübbebek pgt yöntemiyle eger istersem tabii oda hem stresli hemde kesin degil bide allahin verdigine karisiyomusum gibi geliyo ortak calisiyomusum gibi geliyo hasa ortak kosma gibi
bilmiyom bilmiyom karma karisik duygulardayim dualariniza ihtiyacim var tanimiyom sizi ama

kızlar ben adet oldum listeden silebilirsiniz birdahaki adetim sanırım dört temmuz ama inşallah olmam hadi bari sizlerden mutlu haberler alalımda bizlerede umut olsun bu arada funda arkadaşımızıda tebrik ederim allahım kucağına almayıda nasip etsin darısı bizlerin başına

esraaa ne oldu adet olmadın daha değilmi canım..umarım olmazsında...hadi esraciğim hamiş haberini alalım...

birdahaki sefere diyelim tatlım..ümidini hiç kaybetme...rabbim ne verirse hayırlısını versin..tez zamannda bebeğine kavuşman dileğiyle...:1hug:a.s.

birdahaki sefere diyelim tatlım..ümidini hiç kaybetme...rabbim ne verirse hayırlısını versin..tez zamannda bebeğine kavuşman dileğiyle...:1hug:a.s.

çok sağol canım allah hepimize hayırlı evlatlar versin çocuklarımızı kardeşsiz bırakmasın aminnnnnna.s.

Esra34..........................2 Haziran
hoppidi..........................5 Haziran
TATOŞ..........................6 haziran
Dermanz.......................8 Haziran
Armağanım...................12 Haziran
Hürrem.........................12 Haziran
Giznur..........................13 Haziran
morboncuk....................14 Haziran
zynp.ZEYNEP...............15 Haziran
Handafe........................16 Haziran
Beren35........................17 Haziran
Zeliş 82.........................17 Haziran
Balsurat........................19 Haziran (TORPİLLİ)
WANNABABY...............25 Haziran
xnazanx........................20 Haziran
Menekşe69...................28 Haziran
Gülen yüz....................30 Haziran
Başak35......................30 Haziran
heja..............................4 Temmuz
seleney
SAHRE
Mira

HAMİŞLER

BALLIM53
FUNDA 72

selam kızlar benide yazabilirsiniz 17 haziran tarihim
bir oğlum var 2.sini 23 haftalıkken erken doğumla kaybettim ve bir tane kimyasal gebelik yaşadım
37 yaşındayım oğlum dün 14üne girdi ve 18 aydır uğraşıyorum hala allah büyük diyorum ve...
allah en kısa zamanda inşallah hepimize ve olmayanlara bebişlerini verir

Son düzenleme:
Esra34..........................2 Haziran
hoppidi..........................5 Haziran
TATOŞ..........................6 haziran
Dermanz.......................8 Haziran
Armağanım...................12 Haziran
Hürrem.........................12 Haziran
Giznur..........................13 Haziran
morboncuk....................14 Haziran
zynp.ZEYNEP...............15 Haziran
Handafe........................16 Haziran
Apexnasip.....................17 Haziran
Beren35........................17 Haziran
Zeliş 82.........................17 Haziran
Balsurat........................19 Haziran (TORPİLLİ)
WANNABABY...............25 Haziran
xnazanx........................20 Haziran
Menekşe69...................28 Haziran
Gülen yüz....................30 Haziran
Başak35......................30 Haziran
heja..............................4 Temmuz
seleney
SAHRE
Mira

HAMİŞLER

BALLIM53
FUNDA 72

merhaba inşallah en kısa zamanda hamile kalıp bebeğini kucağına alırsın

hejam darısı başına tatlım..tez zamanda sende meleğini kollarına alman dileğiyle....

ben bu gun doktor kontrolune gittim kizlar kurtaj sonrasi ilk kontroldu her sey yolunda sorun yok 2 ay korunmani istiyorum dedi doktor kondom mu hapmi dedi ben hap dedim hapa basladim 1 ay sonra kontrole gidicem bakalim neler degisecek . Ben listeye giremiyorum cunki regl zamanim ne oldu bilemiyorum ilk reglimi olayim listeye yazdiririm zaten korunuyorum sacmaladim :)
Kurtajdan sonra hamiel kalan varmi yada hap kullanip hamile kalmasi zorlasan fikri olan varmi acaba haptan ilk basta vazgecip kondomami doneyim su an kararsizim bebek konusunda ama 2 ay sonra doktor tamam dediginde olacak diye bi sart yok ya uzar giderse cok kafam karisik bugun

Meltemciğim kürtaj ın ehli ellerde yapılmışsa hamile kalmak üzerinde hiç bir olumsuz etkisi yok hatta ve hatta eskilerde çocuğu olmayan kadınlara kürtaj yaparlarmış rahmi temizlerlermiş hamile kalmayı kolaylaştırdığı bile söylenir.Bakmayın eskilerde kazıma yöntemiyle yaparlarmış kürtajı bunlar zarar verir verse şimdilerde zaten öyle değil.Canım bence doğum kontrol hapına başlama bırak kondomla korun çünkü zaten kısa bir süre korunacaksın doğum kontrol hapı birde zorlaştırır hamile kalmanı neyine lazım riske atma kendini derim ben.

canım benim bir akrabam kürtajdan 1 ay sonra tekrar hamile kaldı...bencede hapı bırak...hamile kalmanı geciktirir..ne olacak yani 2 ay kondom kullansan eşine bişey olmaz ya...biraz da onlar çeksin bu işin ceremesini dimi ya.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…