kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

kızlar farkındamısınız bu ay herkes ikinci bebeklerine kavuşuyo inşallah bu ay bizde ikinci bebişlerimize kavuşuruzda bu ay bizim ayımız olur....

canım benim aslında bu 4 hamileliğim..ilk ikisini kaybettim..şuan allah bağışlarsa 7 yaşında bir oğlum var..işte yine hamileyim..rabbim bağışlarsa da bu olacak ikinci yavrum...
ben ilk aydan hamile kaldım..aslında bu kadar kolay kalacağımı hiç düşünmemiştim..
kafamada hiç takmadım çünki benden çok eşim ve sülalem istiyordu...
canım ..biraz ara ver diyeceğim..rabbim gönlüne göre versin...dilerim allahtan en kısa zamanda hamile kalırsın...
ve dileyen herkes...

canım benim bende adetime 2gün kala test yapmıştım onda maalesef çıkmadı..adetten bir gün sonra yaptım ikinci çizği vardı va çok net değildi..eşim hala inanamıyor..ama ben şimdiden aş eriyorum a.s

zeyneppp canım inşallah günümüze az kaldı bu ay bizde hamiş oluruz inşallah.Bana bak nasıl sırıtıyor torpilliler arasında deli gibi:roflol::roflol:

canımcım ben adetimi bekliyorum dün test yaptım çıkmadı....zaten belirtimde yok olacağıda yok....her ay beklemekten usadım artık....

sizce olabilirmiyim ?ama dün başım ağrıyordu ilaç içebilmek için test yapmıştım tek çizgi çıktı erken diye çıkmama olasılığı varmı[/QUOTE]

canım bir sürü belirtin varmış bak ne güzel....bu belirtilerden biri bile yok bende.....6 gün varmış henüz çıkmaz testte ...biraz daha bekle gününde yaparsın testi canım...inşallah sende vardır....

canım bir sürü belirtin varmış bak ne güzel....bu belirtilerden biri bile yok bende.....6 gün varmış henüz çıkmaz testte ...biraz daha bekle gününde yaparsın testi canım...inşallah sende vardır....
[/QUOTE]

inşallah tşk ederim bana cevap verip moral verdiğiniz için iyiki varsınız:1hug:

inşallah canım anne adayı biri olarak bizler için dua et ne olur bende çok istiyorum ama pekte umutlu değilim açıkcası:çok üzgünüm:

ETMEZMİYİM CANIM..HER DUA EDİŞİMDE SİZLERİDE UNUTMUYORUM..
İSTEYEN HERKESE NASİP ET RABBİM DİYE YALVARIYORUM...
İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA HAMİLE HABERİNİ ALIRIM VE BENDE ÇOK SEVİNİRİM SENİN ADINA...:1hug:a.s.

hoppidi..........................5 Haziran
Dermanz.......................8 Haziran
Armağanım...................12 Haziran
Hürrem.........................12 Haziran
morboncuk....................14 Haziran
zynp.ZEYNEP...............15 Haziran
Handafe........................16 Haziran
Apexnasip.....................17 Haziran
Beren35........................17 Haziran
Zeliş 82.........................17 Haziran
Balsurat........................19 Haziran (TORPİLLİ)
WANNABABY...............25 Haziran
xnazanx........................20 Haziran
Menekşe69...................28 Haziran
Gülen yüz....................30 Haziran
Başak35......................30 Haziran
heja..............................4 Temmuz
bayb nurse
seleney
SAHRE
Mira
Esra34

HAMİŞLER

Giznur
TATOŞ
BALLIM53
FUNDA 72

canım artık testinde çıkar büyük ihtimalle yapsana bir tane....benimde bugün 30. güüm hala adet olmadım...ama testlerim negatif çıkıyo....ne yapalım kısmet deilmiş...inşallah sende vardır....yap bir test

ama daha 2 günüm var ya çıkmazsa üzülürüm o zaman bence 17 sine kadar bekleyeyim nasıl olsa benim düzenli gününde gelir şaşmaz olmazsa 17sinde direk kan testine giderim şimdi idrar yapsam çıkma olasılığı ne kadar bilmiyorum ki

rüyamda bir çete kovalıyormuşum insanları kobay gibi kullanan benim polis olduğumu anlıyorlar ben onlardan kaçarken biri beni dükkana çekiyor ve bana sen 6 haftalık hamilesin diyor şok oluyorum ve uyanıyorum rüyadan sence bu ne olabilir?
malummu oldu dersin çünkü kızı kaybettiğimin bir gün öncesi küvvette yıkanıyormuşum ama kanlar içinde rüya tabirlerine baktım düşüğe delaletti ve ertesi gün kızımı kaybettim ne kadar ilginç değil mi

valla canım rüyalardan pek anlamam....ama hayra yoralım hayır olsun...inşallah hamilesindirde doğru çıkar rüyan....bugün adetinin kaçıncı günündesin sen....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…