- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
Bu kadar belirti foss oldu demek.inşallah sizin dediğiniz gibi çıkmamıştırr teste beklemekten başka elimden birşey gelmiyorrsenağlamasenağlama
Bu kadar belirti foss oldu demek.inşallah sizin dediğiniz gibi çıkmamıştırr teste beklemekten başka elimden birşey gelmiyorrsenağlamasenağlama
:çok üzgünüm::1no2zeynepcim beni listeden çıkart adet oldum artık yeni tarihde vermek istemiyorum napıyım demekki bana daha sıra gelmedi hayırlısı mevlamdan umarım fazla bekletmez...
bak benim adet günüm bugün dün yaptım negatif çıktı ve bana dr sakın o sonuça güvenip ilaç içme dedi çünkü bende migren var zaten doğru çıkma olasılığı çok düşük dedi idrar testi kan testi gibi değilmiş bende dün ümitsizliğe kapılmıştım ama sonra bundan önceki gebeliğim aklıma geldi onda da 5 gün gecikmeden sonra bile 2.çizgi silik çıkmıştı düşün 5 gün geçikmede
zeynepcim beni temmuz listesine geçirebilirsin regli oldum temmyz 12 eklersen sevinirim
hanımlar ben aranıza yani katıldım. bende ikinici çocuk için uğraşanlardanım. ilk bebeğim de hiç adet görmeden hamile kaldım ama ikinci daha 3 ay geçmesine rağmen olmadı. sağlık olsun inşallah. sağlık olduktan sonra zaten er geç gelecektir:)
selam Kizlar.. Zeynepcim Benide Listeden Sil Canim.. Taildeydim Regl Oldum.. Artik Ouruna Birakmaya Karar Verdim.. Yoruldum. Olucaksa Olur.. Tarih Marih Hesap Kitap Yapmiyorum Artik Canim.benide Listeden Alabilrisin.. Eğer Birgün Hamiş Olursam Yazdiririm Listeye Kenmdim.. Nasip Artik.. Arkadaşlar Sizde Sikmayin Caninizi Ya.. Zamani Gelmmemiş Demekki.. Elbet Olur.. Nasip Herşey.. Ben Brikatim Valla.. Ne Ouckasa Olsun Artik.. No Stres Arttik..:))
al bendede o kadar armağancım..artık yoruldum uğraşmak istemiyorum...herkes hamiş kalacak diye bir kaide yok...belkide ben kalamıycam...allahım oğluşuma hayırlı ömürler versin ne yapalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?