kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

Bu kadar belirti foss oldu demek.inşallah sizin dediğiniz gibi çıkmamıştırr teste beklemekten başka elimden birşey gelmiyorrsenağlamasenağlama

bak benim adet günüm bugün dün yaptım negatif çıktı ve bana dr sakın o sonuça güvenip ilaç içme dedi çünkü bende migren var zaten doğru çıkma olasılığı çok düşük dedi idrar testi kan testi gibi değilmiş bende dün ümitsizliğe kapılmıştım ama sonra bundan önceki gebeliğim aklıma geldi onda da 5 gün gecikmeden sonra bile 2.çizgi silik çıkmıştı düşün 5 gün geçikmede

Bu kadar belirti foss oldu demek.inşallah sizin dediğiniz gibi çıkmamıştırr teste beklemekten başka elimden birşey gelmiyorrsenağlamasenağlama

canım inşallah olmazsın ne diyeyim ne söyleyeyim....seni ne kadar iyi anladığımı biliyosun bende aynı durumdayım....olmuyo olmuyo biz ne kadar yırtınsakta....

:çok üzgünüm::1no2zeynepcim beni listeden çıkart adet oldum artık yeni tarihde vermek istemiyorum napıyım demekki bana daha sıra gelmedi hayırlısı mevlamdan umarım fazla bekletmez...

canım aslına bakarsan bende artık ne liste yapmak nede listelere adımı yazdırmak istiyorum...eğer bu listeyi devralmak isteyen biri olursa seve seve veririm...bende kendimi gelmeyecek bir tarihi bekliyor gibi hissediyorum

Son düzenleme:

canım inşallah yine öyle olur inşallah hamilesindir......a.s.

ballllllllllllllllllllllllllllllllllllll
ağlamak yok gelmiyeyim orayaaklava:
canım benim adetten bir iki gün sonra yap bakalım inşallah çizgiler çıkar bu sefer...

selam Kizlar.. Zeynepcim Benide Listeden Sil Canim.. Taildeydim Regl Oldum.. Artik Ouruna Birakmaya Karar Verdim.. Yoruldum. Olucaksa Olur.. Tarih Marih Hesap Kitap Yapmiyorum Artik Canim.benide Listeden Alabilrisin.. Eğer Birgün Hamiş Olursam Yazdiririm Listeye Kenmdim.. Nasip Artik.. Arkadaşlar Sizde Sikmayin Caninizi Ya.. Zamani Gelmmemiş Demekki.. Elbet Olur.. Nasip Herşey.. Ben Brikatim Valla.. Ne Ouckasa Olsun Artik.. No Stres Arttik..:))

hanımlar ben aranıza yani katıldım. bende ikinici çocuk için uğraşanlardanım. ilk bebeğim de hiç adet görmeden hamile kaldım ama ikinci daha 3 ay geçmesine rağmen olmadı. sağlık olsun inşallah. sağlık olduktan sonra zaten er geç gelecektir:)

zeynepcim beni temmuz listesine geçirebilirsin regli oldum temmyz 12 eklersen sevinirim

canım listeyi sen tutmak istermisin ben artık devretmek istiyorm...aranızda gönüllü biri varsa sevinirim...

canım hoşgeldin aramıza....daha çok yeniymiş senin benim 11 ay oldu ...artık umut kalmadı bende hayırlısı allahtan...

al bendede o kadar armağancım..artık yoruldum uğraşmak istemiyorum...herkes hamiş kalacak diye bir kaide yok...belkide ben kalamıycam...allahım oğluşuma hayırlı ömürler versin ne yapalım...

hoppidi..........................5 Haziran
Apexnasip.....................17 Haziran
Beren35........................17 Haziran
Balsurat........................19 Haziran (TORPİLLİ)
WANNABABY...............25 Haziran
xnazanx........................20 Haziran
Menekşe69...................28 Haziran
Gülen yüz....................30 Haziran
Başak35......................30 Haziran
heja..............................4 Temmuz
zynp.ZEYNEP...............11 Temmuz
morboncuk....................12 Temmuz
Handafe
bayb nurse
seleney
SAHRE
Mira
Esra34
Giznur

HAMİŞLER

TATOŞ
BALLIM53
FUNDA 72

al bendede o kadar armağancım..artık yoruldum uğraşmak istemiyorum...herkes hamiş kalacak diye bir kaide yok...belkide ben kalamıycam...allahım oğluşuma hayırlı ömürler versin ne yapalım...

öyle canım. bende öyle diyorum.. belkide bizim için hayılrı diil Allah'ım ondan vermiyordur diyorum .. elimden geleni yaptım.. olmuyorsa vardır bir hikmeti ne yapayım..sende üzülme canım..ne yapalım kader kısmet bu işler..en azından bir evladımız var.. ona da şükür..

arkadaşlar aslında ben o gün çok kısa geçtim ben bu aydan itibaren takip edeceğim kızım 2 yaşında bir daha ki adetim temmuzun 4 ü ilk deneme nasıl olacak bakalım kızımda 26 ay hamile kalamamıştım bu inşallah öyle olmaz herkeze bol şans diliyorum

hoppidi..........................5 Haziran
Apexnasip.....................17 Haziran
Beren35........................17 Haziran
Balsurat........................19 Haziran (TORPİLLİ)
WANNABABY...............25 Haziran
xnazanx........................20 Haziran
Menekşe69...................28 Haziran
Gülen yüz....................30 Haziran
Başak35......................30 Haziran
baby nurse....................4 Temmuz
heja..............................4 Temmuz
zynp.ZEYNEP...............11 Temmuz
morboncuk....................12 Temmuz
Handafe
seleney
SAHRE
Mira
Esra34
Giznur

HAMİŞLER

TATOŞ
BALLIM53
FUNDA 72

zeynep sanırım yanlış topige yazdım birazönce heyecandan...hamileyim ...test yapmıştım çıkmamıştı listeden sil demiştim geçen ay hamileymişim meğer yeni öğrendim... her zaman gecikme oluyodu bende 15 ,20 gün yine öyledir sandım 2 kerede test yapmıştım çıkmamıştı ...her zamanki gecikme diye bi dahada hiç yapmadım...az önce yaptım ve iki çizgiyi gördüm çok mutluyum...allah isteyen herkese nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…