- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #3.621
hayırlısı olsun zeliş inş. önümüzdeki ay olur canım:ecrin_bebek:
kaç gün gecikmişti değişik belirtilerin varmıydı benimde 5 gün gecikti merak ediyorum çok
kızlar kusuruma bakmayın konuşmalarınıza katılamıyorum ama hepsini okuyorum...zelişçim bizi mahveden şu sıkıntı stres oluyo... benimde öyle bir zamanlar adetim çok gecikmişti ne zamanki dr um hamile deilsin dedi ve ben o gün adet oldum...kafaya çokta takmamak lazım herşey olacağına varıyo canım...
kızlar bakın kafaya takmak yokkk bizi örnek alın zeynep 22 ben 16. ayımda hamile kaldım numuneyiz yane:)
ama ben şu yara olayına takıldım dr.a yaklaşık 11. ay gibi gittim. ve yarayı söledi. 11 ay boşa kürek salladık yane.
11.ay yaram yakıldı 1 ay ilişki yasaktı bir ay daha olmadı ve yakmadan sonraki 3. ayda geldi meeğim.
yani benim gibi dr.a görünmeden uzun zamandır açabalayn arkadaşlara tavsiyemdir. bir muayeneden geçmek.....
selam kızlar bugün doktordaydım doktorum kan verdirdi malesef 0 çıktı strestengecikme olduğunu sggöyledi farlutal adet söktürücü verdi ve adetimin 3. günü hormonlarıma baktırmak için çağırdı kızlar hastaneden çıktım arabada hemen bir farlutal ilaç aldım sonra moralim bozulunca eşim haydi gezelim dedi biraz gezdikten sonra eve geldimki adet olmuşum kızlar bu stres denen şey hormonlarımızıda alt üst ediyo mevlam sonumuzu hayır etsin zeynepcim canım sana zahmet benim yeni tarihim şayet yine gecikmezse 26 mart eklersen sevinirim....
kızlar yaa ne diycem..benim göğüslerimde hala süt var..sıksam geliyo yani acaba diyorum prolaktin hormonum mu yüksek..bu hamileliğe engel mi?..öptüm canlarıımm..bu arada adetim 14 gün geçti..hala yok..öptüm canlarııımm..
canım sana katılıyorum kesinlikle.iyi bir dr kontrolü şart..bende kızımda tam 4 sene uğraşıp herhalde benim artık çocuğum olmaz derken anne olmuştum..stres gerçekten de çok olumsuz etkiliyor dölleme olayını..bu tıpda da kanıtlanmış yani..
öpüyorum canım oğluşunu ve seni:)
zelişş canımmm3. günü yumurtalarındaki kaliteye bakılacak anladığım..fsh hormonu yani..inşallah sorun yoktur canım..bence de sen stres yaptın ve o yüzden böyle oldu canım benim..rahat ol lütfen..bak gezmeden sonra rahatlayıp regl olmuşsun yani..al sana en güzel örnek..içimden diyene bak diyorum ama valla da bu ay daha iyiyim..:)))) geçen ay delirmiştim stresten bu ay düşünmemeye çalıştım ve hep gezdim bende kızışımla:)
çok öptüm bitanemmm..
sevilcim inşallah pozitif sonucunun mutluluğunu paylaşırız buradan hep beraber..:teytey: elimde mendil bekliyorum ona göree:)
selam kızlar bugün doktordaydım doktorum kan verdirdi malesef 0 çıktı strestengecikme olduğunu sggöyledi farlutal adet söktürücü verdi ve adetimin 3. günü hormonlarıma baktırmak için çağırdı kızlar hastaneden çıktım arabada hemen bir farlutal ilaç aldım sonra moralim bozulunca eşim haydi gezelim dedi biraz gezdikten sonra eve geldimki adet olmuşum kızlar bu stres denen şey hormonlarımızıda alt üst ediyo mevlam sonumuzu hayır etsin zeynepcim canım sana zahmet benim yeni tarihim şayet yine gecikmezse 26 mart eklersen sevinirim....
Zelişimm canım benimmÇOK ÜZÜLDÜm yaa..hep aklımdaydım bugün ama siteye giremedimm.Bugün zelişimm hep aklımdaydıııı..hepppp aklımdaydım Trabzona geldımm ben bugunbenneyaptımkiDedimki içinden inşallah eve gidince neti açınca hamiş haberi alırım olsun canımm.Rabbimin bir bildiği vardır..Hakkında hayırlıı olanı versinn herzamannn.canım benımm inşallahh önümüzdekii ayy bebeğinn sana süprizzz yaparr.Rabbim yüzünü güldürsün inşallahh..Benden hamiş kalayım :) ikimizde aynı ayın annesi olurz inşallahkaydirigubbakcemile2 ohhhhh kaydirigubbakcemile2 Şeniz
ikincı bebek ıcın ugrasıyordum bugun ogrendım hamıleyımmmmm
Labaysegül' cüümm aynı durumdayız tatlım benim de 2,5 yaşında bi oğlum var korunmayı bırakalı bu ay 3 ay oldu, bekliyorum bakalım hayırlısı neyse o olsun diyorum:teselli: Bakalım hangimiz önce haber verebileceğiz, hayırlı haberler alırız bu ay inşallah öpüyorum
:CüvCüv:ikincı bebek ıcın ugrasıyordum bugun ogrendım hamıleyımmmmm
Asucum çok sevindim allah tamamına erdirsin, bizim için de bol bol dua et, hamişlerin duaları kabul olurmuş:))
Ya kızlar bu arada bi sorunumuz var. Fikir almak istiyorum, oğluşum son iki haftadır her gece kurulmuş saat gibi 3,5 ta bi öksürük nöbetine yakalanıyo ve bi saat falan sürüyo, hangi öksürük şurubunu kullandıysam işe yaramadı. Sonunda bi internet sitesinde " kara turpu oyup içine bal doldurun bi gece beklesin onu içirin " gibi bişeyler okudum onu da yaptım ama nafile. Bi fikri olan varmı bu kronik öksürüğe iyi gelecek olan bişey bilen varsa lütfen yardımcı olsun. öpüyorum hepinizi canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?