kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

kızlar kusuruma bakmayın konuşmalarınıza katılamıyorum ama hepsini okuyorum...zelişçim bizi mahveden şu sıkıntı stres oluyo... benimde öyle bir zamanlar adetim çok gecikmişti ne zamanki dr um hamile deilsin dedi ve ben o gün adet oldum...kafaya çokta takmamak lazım herşey olacağına varıyo canım...

arkadaslar selam

bende zeynep gibi okuyorum atlamadan tum yazıları ama herzaman yanıt yazamıyorum. zaten surekli aynıseyleride demek istemiyorum. umut edin den baska denecek bisey yok ne yazıkkı
bende 16, aydaa mutlu sona ulastım. elden birsey gelmiyor. umudunuzu kaybetmeyin lutfen

hayırlısı olsun zeliş inş. önümüzdeki ay olur canım:ecrin_bebek:
kaç gün gecikmişti değişik belirtilerin varmıydı benimde 5 gün gecikti merak ediyorum çok

[kızlar artık bende anladımki bu stres belası bizi mahvediyo umarım daha fazla beklemem sevilcim ben psikolojik olarak bütün hamilelik belirtilerini yaşıyodum midem bulanıyodu akıntım artmıştı ateşim yüksekti ama hepsi yalancı belirti ama umarım sen hamişsindir/B]

canım sana katılıyorum kesinlikle.iyi bir dr kontrolü şart..bende kızımda tam 4 sene uğraşıp herhalde benim artık çocuğum olmaz derken anne olmuştum..stres gerçekten de çok olumsuz etkiliyor dölleme olayını..bu tıpda da kanıtlanmış yani..
öpüyorum canım oğluşunu ve seni:)

zelişş canımmm3. günü yumurtalarındaki kaliteye bakılacak anladığım..fsh hormonu yani..inşallah sorun yoktur canım..bence de sen stres yaptın ve o yüzden böyle oldu canım benim..rahat ol lütfen..bak gezmeden sonra rahatlayıp regl olmuşsun yani..al sana en güzel örnek..içimden diyene bak diyorum ama valla da bu ay daha iyiyim..:)))) geçen ay delirmiştim stresten bu ay düşünmemeye çalıştım ve hep gezdim bende kızışımla:)
çok öptüm bitanemmm..

sevilcim inşallah pozitif sonucunun mutluluğunu paylaşırız buradan hep beraber..:teytey: elimde mendil bekliyorum ona göree:)

hayatım gogusten sut gelmesı prolaktın hormonun yuksek oldugunu gosterır cogu zaman eger sendede boyle ıse bu bebege engel cunkı bu hormon sut veren annelerde yukselıyor eskı kadınlar sut korur falan dıyolar ya ıste bu hormandan dolayı ınsallah sende boyle degıldır bence gıt baktır kendı kendıne dusmez ılac kullanmak lazım benım yengem cok cektı de ondan bılıyorum canım saglıkla kal a.s.

cerot canım evet ben yazın bikere daha ölçtürmüştüm hormonlarımı ozaman gayet güzeldi değerlerim bakalım bu sefer nasıl çıkacaklar inşallah yine beni üzecek sonuç çıkmaz

ya kızlar bende ikinci çocuk için uğraşıyorum ama 4 aydır tık yok halbuki ilk seferde çok kolay olmuştu sadece bir kez korunmadık ve tutmuştu şimdi niye böyle oluyor anlamıyorum.önümüzdeki ay klomen' e başlıyacam bakalım bu kez olacakmı hayırlısı diyelim.

hayırlısı ne ıse oyle olsun canım aramıza hosgeldın burda pek cogumuz ılklerı kendılıgınden ve sorunsuz olmus tabı tedavı ıle olanlarda var ama ben son 1,5 senedır sunu ogrendım stres bu ısın zehırı kafaya takarsan hırs yaparsan olmuyo sen kovalıyosun o kacıyo onun ıcın sakın ve sabırlı olucan ve beklemıcen sonucu ...sana dr. verdı klomenı

Zelişimm canım benimm ÇOK ÜZÜLDÜm yaa..hep aklımdaydım bugün ama siteye giremedimm.Bugün zelişimm hep aklımdaydıııı..hepppp aklımdaydım Trabzona geldımm ben bugunbenneyaptımkiDedimki içinden inşallah eve gidince neti açınca hamiş haberi alırım olsun canımm.Rabbimin bir bildiği vardır..Hakkında hayırlıı olanı versinn herzamannn.canım benımm inşallahh önümüzdekii ayy bebeğinn sana süprizzz yaparr.Rabbim yüzünü güldürsün inşallahh..Benden hamiş kalayım :) ikimizde aynı ayın annesi olurz inşallahkaydirigubbakcemile2 ohhhhh kaydirigubbakcemile2 Şeniz

balım çok sağol canım inan bana bende seninle beraber üzülüyor seninle beraber seviniyorum dediğin gibi canım inşallah beraber hamiş kalırız ne güzel olurdu dimi rabbim inşallah nasip eder balım benim..............Şeniz

mrb arkadaşım.benimde bakalım şubat 4 de olmuştum enson.bekliyorum.ben laborantım ve günde enaz 10 tane gebelik testi yapıyorum kızlar.bizim durumda olan hatta ilk çocuğu için yıllarca bekleyen okadar inasan varki.bence çok kafanıza takmayın hepimizin allaha şükür bir evladı var.allah onlara sağlık versin.hakkımızdahayırlısı olsun.

ikincı bebek ıcın ugrasıyordum bugun ogrendım hamıleyımmmmm

Asucum çok sevindim allah tamamına erdirsin, bizim için de bol bol dua et, hamişlerin duaları kabul olurmuş:))

Ya kızlar bu arada bi sorunumuz var. Fikir almak istiyorum, oğluşum son iki haftadır her gece kurulmuş saat gibi 3,5 ta bi öksürük nöbetine yakalanıyo ve bi saat falan sürüyo, hangi öksürük şurubunu kullandıysam işe yaramadı. Sonunda bi internet sitesinde " kara turpu oyup içine bal doldurun bi gece beklesin onu içirin " gibi bişeyler okudum onu da yaptım ama nafile. Bi fikri olan varmı bu kronik öksürüğe iyi gelecek olan bişey bilen varsa lütfen yardımcı olsun. öpüyorum hepinizi canlarım

Son düzenleme:
şişşşşttt...........kızlarr ne habersiniz bakalımmm..ben iyiyim ..
zelişimmmm cicişim üzülmek yok demi canım benim..demekki hakkında hayırlısı buymuşşş...öptüm seni canım benimmm..
raebzehcik sende durum nasıl hala gelen giden yok sanırım..hayırlısı olsun be gülüm elden başka ne gelirki senide öptümm..
zeynepcimmm tatlı hamişim benim sen nasılsın..
sevil inşallah pozitif çıkar sonucun tabi en başta hayırlısıyla inşallah
balcımmmm delüm benimmm bu ayki resmin çokkkkk ciciydii Allah iyiliğini versin emi seninn delüm benim öptüm senide...
yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz aramıza...
ay amann hepinizi yazdımmı cerot.wanna,esrako,mavili batuşummm daha ismini unuttuğum varsa kızlarrr öptüm hepinizi

canım oğluşun kaç yaşında. aynı sorunu bizde yaklaşık 1 yıl önce yaşadık dediğin gibi eşim eczacı denemedik şurup kalmadı en sonr dr. umuz alerji olabileceğini söyledi ki o birkaç hafta öncesi kreşe başlamıştı. ve kan tahlilleri yapıldı ev tozu akarı alerjisi çıktı şu an için ilaç kullanıyoruz. ama yazın bir ara vereceğiz deneyeceğiz tepkimesini. yataklarına kılıflar aldık taktık elbette senin oğlunda alerjiktir demiyorum ama belli saatlerde gelen öksürüklerde özellile bizim dr.umuz olabilir demişti. bir şurup var antihistaminik istersen adını yazabilirim özelden ama önce dr.una bu şikayetlerden bahset...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…