kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

günaydıııınn..herkese hayırlı cumalar canlarıııımm..nassunuuuzz bakeeeemm..iyisinizdir gariii..öptüm hepünüzü..

selam kızlar hala beklemedeyim bugun kan verecektim sabah işe geç kaldım veremedim akşama artık..
bu arada adetim 7 gün geçti:)))

kızlar herkesin cuması mubarek olsun şimdi doktoordan geldim hormon testlerimi yazıyorum doktorun dediğine göre güzel çıkmış bide siz yorumlarmısınız TSH 2,16 ESTRADİOL 80,63 LH 8,91 FSH 5,41 PROLAKTİN 26,79 bide dehidroepiandrosteron sulfat diye bişey var oda 504,4

canım bu seneye has virütik bi öksürük bu..birkaç gün önce bende yazdım kızım için farketmişsindir belki..gece 3-4 arası mutlaka bizde uyanıyorduk öksürerek ama çok şükür 2 gecedir yok canım..göğsüne viks sürüp yatırabilirsin canımm, rahatlatıyor derler.ben biraz daha sürse yapacaktım..geçmiş olsun canımm...

canım lütfen negatif düşünme sen yine de..hep söylüyorum ben kızımı doğurana kadar regl oldum resmen.her ay yaşadım kaybetme korkusunu ama yiyeceği ekmek varsa ve hayırlıysa geliyorlar canım hiç merak etme..3 tane kaybettin diye hep kaybedeceksin diye bişii mi var canım yapma...çok öpüyorumm.

başakcım hoşgeldin canımm..demek 5 aya girdin ha..zaman nasıl geçip gidiyor..ne güzel kilo almamışsın..darısı bizee:)) önce bebiş ve sonra zayıf hamilelik hayırlısıyla..:)))dr una danışmadan dişçiye gitme canım..benim kuzenim gebeyken diş çektirdi ama antibiyotik içmeden çektirdiği için günlerce ağrı yaşadı..çok geçmiş olsun.. annem her bebek 1 diş der hep.öyleymiş..gebelikteki kalsiyum ihtiyacı fazlalığından ve bunu sağlayamayışımızdan dolayı oluyormuş canım..bol bol süt iç, yoğurt ve peynir ye...brokoli de çok iyi oluyormuş..öptümmm

selam kızlar hala beklemedeyim bugun kan verecektim sabah işe geç kaldım veremedim akşama artık..
bu arada adetim 7 gün geçti:)))

canım sen bizi kalpten öldürecek misin..aaa...hadi koş bi çırpıda yaptır şu testini lütfeeen..hafta sonuna moralli girelim senden pozitif haberi alıp..

gülücüüüük ödüm çıtladı benim adımı unutup yazmadın diyeee:)))) canım arkadaşım iyiyiz ve burdayız ama bugün nedense hep sorun yaşadım kk ya girebilmek için..yoğundu sanırım..mucuxx

canım eğer bir saat sonra çıktıysa üzgünüm ama testin geçerliliği yok.15 dak sonra okuman lazım.hayırlısı olsun canım hakkında.üzülme lütfen:1hug::1hug:

CANIM İNŞALLAH HAMİŞSİNDİR AMA BENCE YARRIN BİR KAN TESTİ YAPTIR HEM HAFTA SONU GİRİYO ARAYA ............süprizzzzz

canlarım, kan tahlili yaptırmak kolayda beklenen adet tarihim 1 mart zaten. hem insan iyi kötü hissediyor hamile olunca. ben hiçbirşey hissetmiyorum. sadece hayırlısı neyse o olsun. bu akşam bir daha idrar testi yaptırıp ondan sonra paşa paşa pazarı bekliyeyim diyorum.

canım, doktorunda demiş zaten. test sonuçların çok iyi görünüyor. hele fsh değerin çok iyi maşallah.

canım, negatif düşünme değilde içimde hep kaybetme korkusu var. negatif sonuç tabiki üzüyor ama ya yine birşey olursa diye insan düşünmeden edemiyor. hayırlısı artık.

canım eğer bir saat sonra çıktıysa üzgünüm ama testin geçerliliği yok.15 dak sonra okuman lazım.hayırlısı olsun canım hakkında.üzülme lütfen:1hug::1hug:

evet canım, yaklaşık bir saat sonra çıktı çok hafif bir çizgi. inan üzülmüyorum. herşey Allah'tan. Rabbime hep hakkımızda hayırlısını nasip eyle diye dua ediyorum. bunun sonucuda ne olursa olsun hakkımızda hayırlsıdır eminim.a.s.

krispi aramıza hoşgeldin,

wannababy inşallah hamilesindir canım,

benim oğlum var, kız ya da erkek olsun diye hiç düşünmüyorum, derler ya eli ayağı düzgün sağlıklı olsun bende öyle diyorum, benim için cinsiyet önemli değil, olsun da kız ya da erkek farketmez,

selam kizlar
hayirli cumalar kizlar
bayadir giremiyorum
internetimde sorun var arkadasimdan giriyorum
benim adetim daha gelmedi ama herzaman geciktigi icin bu ayda olmadi diyorum #
5 martda doktor randevum var bakalim ne olacak
hepinizi öpüyorum
yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz aramiza
hamile olan arkadaslarida kutluyorum
allah sag saglim kurtarsin insallah
gülücügüm senide neseli ve burda görmek ne güzel canim
haydin öptüm sizi

selam kizlar
hayirli cumalar kizlar
bayadir giremiyorum
internetimde sorun var arkadasimdan giriyorum
benim adetim daha gelmedi ama herzaman geciktigi icin bu ayda olmadi diyorum #
5 martda doktor randevum var bakalim ne olacak
hepinizi öpüyorum
yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz aramiza
hamile olan arkadaslarida kutluyorum
allah sag saglim kurtarsin insallah
gülücügüm senide neseli ve burda görmek ne güzel canim
haydin öptüm sizi

kızlaaar herkese iyi ve güzel bir hafta sonu diliyorummm
öptüm hepinizi canlarımmmm...hayırlı haberlerle gelin p.tesiye olurmuu...

testi tekrarladım. ne çok geç, nede silik ikinci bir çizgi belirmedi. iki gündür hafif hafif lekelenmem vardı, bugün hiç gelmedi. nerdeyse bir senedir anlayamaz oldum bu adetimi zaten. kesinlikle üzülmedim. hep hayırlısı demiyormuyuz. demek ki hayırlısı bu. İnşallah Rabbim en yakın zamanda günahsızımın, oğluşumun dualarını kabul edip oğluşuma bir kardeş nasip eder.yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…