- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #4.081
a.s.canım sanada günaydın evet hevesin kırılmış ama bukadar canını sıkma herşeyi oluruna bırak ya bak eşinde istiyomuşta duygularını dışa vurmuyomuş içerledigine göre erkekler genelde öyle oluyorlar demekki napacan senin benim ve tüm isteyenlerin hakkımızda hayırlısı olsun .....herkese günaydıınn ..el-muallim canım aramıza hoşgeldin..oğlun baya büyümüş,bak eşinde ne güzel istiyomuş..valla yerinde olsam vakit kaybetmezdim..hakkında hayırlısı olsun..ne zaman istiyorsanız Rabbim o zaman nasip etsin haırlısıyla..ama ben vazgeçtim gibi..içimde hiç heves kalmadı kızlaar..akşam kızdım sana çocuk falan doğurmuycam korunacağım dedim..çok içerledi..valla ne yapacağımı şaşırdım..
öptüm canlarııımm..
günaydınnn arkadaşlar benim eşimde benimle birlikte istedi çabaladı..... adamcağız spermiogramı bile gıkı çıkmadan verdi.... hatta bu ay adetini görde artık aşılamaya gidelim demişti. adetin ilk günü gidelimde ne zaman çağırcak diyodu kiiii o ay gelmedi benim beklenen kırmızılarrrr. demekki herkes farklı düşünüyo bence genellemeyelimmm. 16 ay boyunca hiç bıkmadı adet günlerimi yumurtlama günlerimi takip etti. birkez bile dr. a onsuz gitmedim. yaram yakıldı, hsg çekildi hepsinde yanımdaydı allah razı olsun canım kocişim benim. allahım mucizemizi gönderdi.....çok şükürrrr
kızlar sormayın eşim testi unutmuş..ben de iki saat idrarı tuttum gelecek diye..çok kızgınım çok kırgınım..ben ikinci bebek fikrinden vazgeçiyorum..adam ne dr götürüyo,ne test alıyo ne de heycan var..en iyisi vazgeçmek..berbat durumdayım kızlar..adam rahat şimdi de mışıl mışıl uyuyo..tmm ben gider alırım falan dedi ben de kızdım..şimdi kırgınım fazla konuşmuyorum küsüm anlıycanız..ooooofffff ooooofffffffffffffffff...........
kızlar iyiakşamlar ben bugun doktora gittim kan testinde hiç bır sorun yok yumurta yumurtalarda sorun yok cok sukur yumurta guclendırıcı hap verdı serophone isimli adetımın 5gunu kullancm sonr yumurta takıbı ypcak gerekırse yumurta catlatmak ıcın ıgne vurulcam sonrası içinde progestan verdı eger hamıle kalırsm düşük olmsın adetım gelmesın dıye hayırlısı artık doktorumudn cok memnunum sogolsuna.s.
günaydınnn arkadaşlar benim eşimde benimle birlikte istedi çabaladı..... adamcağız spermiogramı bile gıkı çıkmadan verdi.... hatta bu ay adetini görde artık aşılamaya gidelim demişti. adetin ilk günü gidelimde ne zaman çağırcak diyodu kiiii o ay gelmedi benim beklenen kırmızılarrrr. demekki herkes farklı düşünüyo bence genellemeyelimmm. 16 ay boyunca hiç bıkmadı adet günlerimi yumurtlama günlerimi takip etti. birkez bile dr. a onsuz gitmedim. yaram yakıldı, hsg çekildi hepsinde yanımdaydı allah razı olsun canım kocişim benim. allahım mucizemizi gönderdi.....çok şükürrrr
batuhanım sen neden stres oldun hayırdır canım..bu arada kaçırmış olabilirim adet oldunmu sen canım..
Benim hiç bebem yok 27 aydır bekliyorum oyy oyymirmirmirmir
Selam arkadaslar,
ben subatta bir ara yazmistim ama sonra bir kac gün arka arkaya baktim kimse yazmayinca dedim pek yazilmiyor herhalde burada. Bugün yine girdim allahh bayagi yazanlar varmis yaaa. Ilgiyle okudum bütün yazilarinizi ve inaninki sevinenler ile sevindim heycananlar lada heycanlandim
Benide ekleyin ne olur topiginize. Ben subatta buraya yazdigimda beklemedeydim ama maalesef bu ayin 1 de geldi. Simdi yine 28.03. tarihim.
ya iyice bunaliyorum artik ya. Etrafimda o kadar cok kisi hamile kaliyorki. Hatta dogurdular bile bazilari. Benimde yasim geciyor...(35 olucam agustos da)... Aslinda bende hamile kalmak sorun degil. asil sonrasi beni korkutuyor. Insallah yine düsük olmaz eger hamile kalirsam...
benide katın aranıza resim falan beceremem ama
seconder infertildim hemde 1. denemede tuttu . allah hepimize saglıklı gebelik yaşatsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?