kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

herkese günaydıınn ..el-muallim canım aramıza hoşgeldin..oğlun baya büyümüş,bak eşinde ne güzel istiyomuş..valla yerinde olsam vakit kaybetmezdim..hakkında hayırlısı olsun..ne zaman istiyorsanız Rabbim o zaman nasip etsin haırlısıyla..ama ben vazgeçtim gibi..içimde hiç heves kalmadı kızlaar..akşam kızdım sana çocuk falan doğurmuycam korunacağım dedim..çok içerledi..valla ne yapacağımı şaşırdım..

öptüm canlarııımm..

a.s.canım sanada günaydın evet hevesin kırılmış ama bukadar canını sıkma herşeyi oluruna bırak ya bak eşinde istiyomuşta duygularını dışa vurmuyomuş içerledigine göre erkekler genelde öyle oluyorlar demekki napacan senin benim ve tüm isteyenlerin hakkımızda hayırlısı olsun .....

günaydin kizlar,

evet kizlar bencede onlar bizim kadar duygusalliklarini disa vurmuyorlar. aslinda oda istiyormus bak. yoksa umurunda olmazdi sen korunacam deyince
benikide yola geldi ama iste biraz gec...

günaydınnn arkadaşlar benim eşimde benimle birlikte istedi çabaladı..... adamcağız spermiogramı bile gıkı çıkmadan verdi.... hatta bu ay adetini görde artık aşılamaya gidelim demişti. adetin ilk günü gidelimde ne zaman çağırcak diyodu kiiii o ay gelmedi benim beklenen kırmızılarrrr. demekki herkes farklı düşünüyo bence genellemeyelimmm. 16 ay boyunca hiç bıkmadı adet günlerimi yumurtlama günlerimi takip etti. birkez bile dr. a onsuz gitmedim. yaram yakıldı, hsg çekildi hepsinde yanımdaydı allah razı olsun canım kocişim benim. allahım mucizemizi gönderdi.....çok şükürrrr

günaydın kızlar
ooo baya kocişler çekiştirilmiş valla alın bendende okadar hepsinin köküne kibrit suyu diyecem ama adamlar bize lazım onlar olmazsa nasıl bebek yapacaz ben şahsen amacıma ulaştıktan sonra accuk cezalandıracam onu çünkü bana tripler yapıyor bende ona yapacam önce bebişimi alayım sonra
:roflol:

vallahi benim eşimde öyle benimle birlikte mücadele ediyor zaten en başından beri korunmayı bırakmama o sebep oldu çok istiyordu ikinci bebeği ama şimdi olmayınca benim üzülüp kahrolduğumu görünce istemiyo havasına yatıyo olsun sen üzülme diyor nasıl olsa bitane yavrumuz var diyor.. benide doktorlarda hiç yalnız bırakmadı hep yanımdaydı ben bazen doktora gitmiyelim okadar parayı vermeye gerek yok dediğimde benden habersiz randevu aldığı oluyo spermiyogram testini oda verdi aynı yok bile demedi ben ozaman köydeydim kendisi hastaneye gidip testi verdi ama işte bazı erkeklerde içine kapanık oluyo ama yinede rabbim onları başımızdan eksik etmesin....:Saruboceq:

yok kızlar dün canım sıkkındı ondan eşimi çekiştirdim..aslında o benden çok istiyo..yani hani ben psikolojik olarak kafaya takmayım diye üstüme gelmiyo zaten testleride belirti olmadan almak istemiyo ben umutlanıyorum sonra üzülüyorum diye..aslında eşim melek gibidir,o benim bitanem..kızımda tedavi görürken,hamileliğimde,doğumumda ve doğumdan sonra hep yanıbaşımdaydı.kızımın altını değiştirir,sütünü ısıtır..yani nasıl söylesem dörtdörtlük bir eş ve baba..sanırım yine ben üzülüyorum stres yapıyorum diye ısrar etmiyo..dün hiç belirtin var mı dedi ben de yok deyince istersen yapma sonra üzülüyosun dedi..o beni düşünüyo ama ben bir anlık sinirle dün onu kırdım sanırım..hepinizi öpüyorum canlarıımm..amiin Zelişcim Allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin..amiiinn:Saruboceq:

bu arada kızlar ara ara göğüslerim sızlıyosanki ağırlaştılar gibi..sanırım adet teşrife hazırlanıyo.ama bişey soracam kızlar,benim göğsümde hala süt var demiştim bir ara bugünlerde artık beyaz süt değil yağ gibi içinde tane tane süt geliyo sıkınca..acaba kesilecek mi? hani hamilelikte süt yeni yeni gelirde yaplı olur sonradan süte dönüşür ya,benim bugünlerde öyle..hiç böyle olan var mı canlarıım..? bakalım hepimizin hakkında hayırlısı olsun..öptüm canlarıımm..

ebrucum bende de bir ara olmuştu prolaktin yüksek olduğunda olur demişti dr.ama benim normal çıkmıştı..... ve geçti şimdi

raebzeh canım belki kafasında bişii vardı ve o yüzden unuttu, hemen asıpğ kesme canım, vardır bunda da bir hayır..hem bak sonraki yazdıklarını da okudum, bence tamemen ilgisiz bi koca değil yani seninki..kızınla nasıl ilgilenmiş baksana doğduktan sonra..asla yanaşmayan babalar var canım..bence o anlamıştır ve yakın bir zamanda belli edecektir sana, ahada yazdım şuraya:)

ali_ye canım gözün aydın, umarım fazla uğraşmadan gelir bebişkon:)

handefe ben de sana katılıyorum canım..aşılama yaptırdığıma en büyük korkum aşimin spermiogram vermeye itiraz etmesiydi ama sağolsun gık demedi..hatta sen bi sürü işleme maruz kalacaksın benimki bişey değil onların yanında falan dedi..oysa çok strese girdiğinden de eminim yani canım..bence de bütün erkekler aynı diye genellememek gerek..ebrununkide maaşallah ilgili yani canım çocuğuna falan..

kızlar bişiy sorcam benim adetim 28 şubatta olması gerekiyordu ve ben hala olmadım sizce hamilemiyimmmm.....

kızlar dün akşam geldi benim kırmızılar bu ay hiç belirti olmadan geldiler yani hala şaşırıyorum..günlerdir en ufak bir belirtim yoktu ve tam 1 hafta gecikmeli olarak yine belirtisiz geldi kırmızılar..
ben size demiştim yok diyee zeynepcim canım hesaplarıma göre bir dahaki aya 7 nisan olarak yazabilirsin beni..olaki erken olursa zaten söölerim..olmazsa da kendi bilir artık:))
8. aya girdik tedavide, dr um 2. aşılama için start verelim dedi..inanın hormon ilaçları almak strese sokuyor beni başka birşey değil..Allah hayırlısını versin yani..

cerotcum doğru söylemişsin canımeşim razı oldu dr a götürmeye,belki hafta sonu gidebiliriz dedi..inşallah canım hayırlısı..hepimizin hakkında hayırlısı olsun ..amiinn.öptüm canlarıımm..

@ birsu cum sende test yapsana.... ayyy nasil duruyorsunuz bu kadar zaman yaaa. helal olsun valla. ben bekliyemezdim. hemen ilk günden yapardim test kaydirigubbakcemile2

pelin003.....................................9 Mart
funda72....................................12 Mart
Hatice alpaslan.........................13 Mart
heja.........................................13 Mart
gülücük....................................15 Mart
Dilşahım ..................................16 Mart
krispi........................................16 Mart
pınar77.................................. ..17 Mart
BTRKLC...................................17 Mart
Balsurat....................................21 Mart (torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
ŞEKERPEMBE.........................21 Mart
xnazox.....................................22 Mart
diorisimo...................................24 Mart
yağmur20.................................24 Mart
güleser1983..............................25 Mart
zeliş82 ....................................26 Mart
DİLARA1..................................28 Mart
mawili.......................................2 Nisan
ali -ye ......................................5 Nisan
cerot.........................................7 Nisan
sencerderen
Batuhanım
asu1984
crazybaby
raebzeh
sevil35
lolo
kaymaklım
enteresan
NazLı
tugbamurat
arzus
derinlik

HAMİŞLER

beratefe
WANNABABY
ggezgin
interhat
zynp.ZEYNEP
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx

sahre .... sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

gelmeyen arkadaşlar lütfen durumunuzu bildirin.....

kızlar listede tarihleri belli olmayan ve uzun süredir uğramayan bazı arkadaşlarımızı sildim..tekrar listeye girmek isterlerse tarihlerini bildirirlerse tekrar yazarım...

batuhanım sen neden stres oldun hayırdır canım..bu arada kaçırmış olabilirim adet oldunmu sen canım..

yok olmadim canim malesef ilac kullaniyorum ayin 5 de doktor randevum vardi ve hamile olmadigim kesinlesti
adet olursam yeni tarihimi bildiririm canim
ilgin icin sagol
senin hamilelik nasil gidiyor bakim
internetimde sorun oldugu icin giremiyorum fazla
cevabim gec oluyor kusura kalmayin

Benim hiç bebem yok 27 aydır bekliyorum oyy oyymirmirmirmir

canim insallah en yakin zamanda seninde güzel haberlerini aliriz
kendini sykma fazla
ilk bebegimi tam 6 sene bekledim
seni cok iyi anliyorum ama nasip kismet isi

insallah en yakin zamanda gelir melegin
dualarim sizinle valla

benide katın aranıza resim falan beceremem ama
seconder infertildim hemde 1. denemede tuttu . allah hepimize saglıklı gebelik yaşatsın.

hosgeldin aramiza canim
resim mesim önemli degil canim benimde resmim cikmiyor becerebildigim halde
canin sagolsun
ayrica tebrik ederim seni

raebzeh canim üzme kendini erkekler bizim gibi degil iste
ama esinle arani düzeltigine sevindim
en yakin zamanda doktora git ve bizi habersiz birakma

arkadaslar isim saymak istemiyorum arada unuttugum olabiliyor ama
hepinizi tek tek öpyüorum

herkeze ıyı aksamlar nasılsınız bakalım ınsallah herkez ıyıdır hadı martta guzel haberler alalım calısın bos durmak yok hepınızı opuyorum sevgıler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…