- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #4.041
cerotcum yani hepimiz gibi ilk çocuğu normal olup.iknci için tırmalayanlarkaydirigubbakcemile3
kızlar biraz önce kasıklarım ağrıdı ahaa dedim geliyo benimkii ..ama nerdee..eşim testi getirecek biraz sonra..sonuç negatif içime doğuyo ama yinede azcık umutluyum bu yüzden sonuç (-) sıkarsa nasıl toparlanırım bilemiyorum...o kadar psikolojim bozuldu ki inanın şu anda başım ağrıyo..neyse öptüm canlarıımm..
kızlar biraz önce kasıklarım ağrıdı ahaa dedim geliyo benimkii ..ama nerdee..eşim testi getirecek biraz sonra..sonuç negatif içime doğuyo ama yinede azcık umutluyum bu yüzden sonuç (-) sıkarsa nasıl toparlanırım bilemiyorum...o kadar psikolojim bozuldu ki inanın şu anda başım ağrıyo..neyse öptüm canlarıımm..
canım hakında hayırlısı neyse mevlam onu nasip etsin kendini strese sokma inş. gönlünün muradı olur canım olmasada inş. bir gün olur hayırlısına dua edelim canım sonuc ne olursa olsun bildirmeni bekliyoruzkızlar biraz önce kasıklarım ağrıdı ahaa dedim geliyo benimkii ..ama nerdee..eşim testi getirecek biraz sonra..sonuç negatif içime doğuyo ama yinede azcık umutluyum bu yüzden sonuç (-) sıkarsa nasıl toparlanırım bilemiyorum...o kadar psikolojim bozuldu ki inanın şu anda başım ağrıyo..neyse öptüm canlarıımm..
valla kızlar kistte varsa ne varsa var..canım çok sıkkın..artık ona hiçbirzaman bbek lafı etmiycem..ben tek başıma savaşıyormuşum da haberim yokmuş...kızlar hepinizden özür dilerim..sizleri beklettim hakkınızı helal edin nolur..hepinizi öpüyorum..
kızlar iyiakşamlar ben bugun doktora gittim kan testinde hiç bır sorun yok yumurta yumurtalarda sorun yok cok sukur yumurta guclendırıcı hap verdı serophone isimli adetımın 5gunu kullancm sonr yumurta takıbı ypcak gerekırse yumurta catlatmak ıcın ıgne vurulcam sonrası içinde progestan verdı eger hamıle kalırsm düşük olmsın adetım gelmesın dıye hayırlısı artık doktorumudn cok memnunum sogolsuna.s.
kızlar iyiakşamlar ben bugun doktora gittim kan testinde hiç bır sorun yok yumurta yumurtalarda sorun yok cok sukur yumurta guclendırıcı hap verdı serophone isimli adetımın 5gunu kullancm sonr yumurta takıbı ypcak gerekırse yumurta catlatmak ıcın ıgne vurulcam sonrası içinde progestan verdı eger hamıle kalırsm düşük olmsın adetım gelmesın dıye hayırlısı artık doktorumudn cok memnunum sogolsuna.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?