- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
zeynep sanırım yanlış topige yazdım birazönce heyecandan...hamileyim ...test yapmıştım çıkmamıştı listeden sil demiştim geçen ay hamileymişim meğer yeni öğrendim... her zaman gecikme oluyodu bende 15 ,20 gün yine öyledir sandım 2 kerede test yapmıştım çıkmamıştı ...her zamanki gecikme diye bi dahada hiç yapmadım...az önce yaptım ve iki çizgiyi gördüm çok mutluyum...allah isteyen herkese nasip etsin...
tebrikler canım aramızdan birinin hamiş olmasına sevindim allah analı babalı büyütsün kendine dikkat et canım.
zeynep sanırım yanlış topige yazdım birazönce heyecandan...hamileyim ...test yapmıştım çıkmamıştı listeden sil demiştim geçen ay hamileymişim meğer yeni öğrendim... her zaman gecikme oluyodu bende 15 ,20 gün yine öyledir sandım 2 kerede test yapmıştım çıkmamıştı ...her zamanki gecikme diye bi dahada hiç yapmadım...az önce yaptım ve iki çizgiyi gördüm çok mutluyum...allah isteyen herkese nasip etsin...
apex sen hala yapmadın mı test sende sonuç nedir?
Tebrikler Sahrecim....allah Bizlerede Nasip Eder Inşallah...
tebrik ederima.s. allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
darısı bizlerin başına:sm_cool:[/QUOTE
sağol canım...inşallah darısı sizin başınıza...inşallah en kısa zamanda sizde bu mutluluğu yaşarsınız...
selam kızlar
tatoş ben hala olmadım ama bugün idrar testi yaptım negatif çıktı gerçi 17sinde regl olacaktım ama:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?