kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

kızlar bende ööle çıtır falan değilim yani..bende 34 oldum geçen ay((
e ikinci bebeğe uğraışıyoruz yani olacak o kadar...buradaki herkes anne yani artık liseli diil ki..
nasıl ? moral oldu mu:))))

heja.........................................13 Mart
pınar77.................................. ..17 Mart
BTRKLC...................................17 Mart
Balsurat....................................21 Mart (torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
ŞEKERPEMBE.........................21 Mart
xnazox.....................................22 Mart
diorisimo...................................24 Mart
yağmur20.................................24 Mart
güleser1983..............................25 Mart
zeliş82 ....................................26 Mart
ali -ye ......................................5 Nisan
cerot.........................................7 Nisan
Dilşahım ...................................9 Nisan
mawili.......................................10 Nisan
Hatice alpaslan.........................12 Nisan
pelin003....................................12 Nisan
gülücük.....................................15 Nisan
sencerderen
Batuhanım
asu1984
crazybaby
raebzeh
sevil35
lolo
kaymaklım
enteresan
NazLı
tugbamurat
arzus
derinlik
nasip
ahvil
ceremce

HAMıŞLER

krispi
funda72
pirpira
esterya
birsu
ipekirem
beratefe
WANNABABY
ggezgin
interhat
zynp.ZEYNEP
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx

sahre .... sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

gelmeyen arkadaşlar lütfen durumunuzu bildirin.....

amiinn canım benim,ağzına sağlık..bizlerde seni öpüyoruz a.s.

wannacıımm kız nasıl göbek atacan:1shok:sen hamişsin unuttun mu bacıııımm...göbek atamazsııınn delikafadulden:teytey::teytey: ancak sizin yerinize biz atarız sen iste yeterki :teytey::teytey::teytey:inşallah canım hayırlı haberlerle gelirsiniz..:1hug:

handefecim maşallah yaa oğlu pek tatlıymışkaydirigubbakcemile3 Allah nazarlardan saklasın

gııız ben bi çıkıyom kulupten arkamdan sayfalar akıp gidiyoo maşallah...bende çıkmıyom işte çıkmıyooomdelikafadulden :sm_cool:

öptüm canlarııımm...a.s.

benim bu ayda olmıcak galiba ayaklarım donuyo her ay böyle oluyo ama migrenimde tutardı onun sesi çıkmıyo ay artık hamile kalmak istiyom her ay kaynanam durmadan soruyo adet oldunmu adet oldunmu her ayda ona evet demekten yoruldum bide ben beraber oturuyom anlatamam nasıl bi baskı altında oldugumu bu gidişle en kısa zamanda tüp yaptıracam galiba bi aklımdan çıkarsam rahatlıcam da nerde o günler

selam kızlar nasılsınız ben biraz üzgünüm bugün bir haberle yıkıldım teyzemin oğlunun oğlu çok yakından tanıyodum onu bursada polisti teröristlerin açtığı ateşle şehit oldu çok üzgünüm ailece çok kötü durumdayız.......................

aaaaa çok üzüldüm canım allah bilgiği gibi yapsın şu teröristleri yaaaa
hay allah yazık yaaaa
canım başın sağolsun allah mekanını cennet etsin zaten şimdi o cennetlik
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

zelişcim duydum canım sizin akrabı canım benim başınız sağolsun.:çok üzgünüm:

başınız saolsun canım benim çok üzüldüm.Yüce rabbim sizlere sabır versin.İnan çok çok ama çok üzüldüm...........

allah razı olsun kızlar inanın hala inanamıyorum şoktayız o kadar iyi bir insandıki çok yazık oldu 5 yaşında oğlu vardı rabbim rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah...

yok yazacağım yazmazsam uyuyamayacağım.Bugündoktora gittim ovulasyon takibi yapılıyor ya.İki yumurta var biri çatlar ama diğeri küçük çatlamayabilir dedi.ovitrella iğne verdi.Buraya kadar herşey güzel.Ama dışarıda eşime yumurta çatlamayabilir:tomato:,döllenme olmayabilir,ya da rhime yerleşmeyebilir dedikötükedihüso eeeeeee bu nedemek oluyor şimdi.fisfisfis İşte ben o an bittim.ben ümidimi kaybettim.Sanırım bu ay son denemem olur.Artık normal hayatıma dönmeliyimsenağlama Boşuna uğraşmanın faydası yok.Daha fazla yazamayacağım.Ben az yazdım siz çok anlayın.Neyse herşeyin hayırlısı.Ağlamamak için yazmıyorum artık.Kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.Alllah oğluma uzun ömürler versin inşallah.Hepinizide çok öpüyorum

ahh canım basınız sagolsun allah rahmet eylesinsenağlama

kızlar yaaa şu benim tsh tahlilim yüksek çıktı dedi doktorpazartesi gelince bir tahlil daha yapacak
nedir bu iş anlamadım bu doktorlar ne yapmaya çalışıyor neden bizleri bu kadar korkutuyorlar
daha önce hamile kalmadan önce gittiğimdede aynı tahlili yapmıştı onada yüksek çıktı demişti ve başka bir tahlil gerekiyor demişti o temiz çıktı şimdi aynı tahlili neden yaptı yine yüksek çıktı diyo başka bi tahlil gerekiyor dedi nedir buyaaaa bugün arkadaşıma gitmiştim arkadaşım 6 aylık hamile ve şu ana kadar sadece bir kere doktora gitti bana diyor fatoş benden sana tavsiye doktora felan gitme doktorlar insanı korkutuyor o tahlil bu tahlil derken bizlerin psikolojisini bozuyorlar aslında haklıda bende şu kalp atışlarını duysam rahat edecem ondan sonra gerçekten fazla sık sık gitmeyecem kızlar inanın takatim kalmadı tahlil sonuçları kan vermeler moral bozuklukları
eminimki pazartesi gittiğimde kalp atışlarını duyamıycam yine bana 1 hafta sonra gel diyecek ve ben o bir haftayıda stresli geçirecem ben kızıma ilk gidişimde 7 haftaklıktı ve kalp atışlarıda yoktu bide taaa 3 aylık gittim herbişeyi vardı çünkü doktor beni 1.5 ay sonra gel demişti şimdi neden doktorlar böyle haftada bir çağırıyorlar anlamadım para peşindelermi nedersiniz kızlar yanlışmı düşünüyorum bize yazık değilmi

canım üzme kandini neden bukadar kötü tarafından bakıyorsun doktorda yani moral vereceğine daha beter etmiş yuhhh artık
canım bu doktorelar bizde kafa bırakmadı sen moralini bozma iki yumurtan olmuş illaki birisi tutar hiç belli olmaz bakarsın o zayıf dediği yumurta tutar kötü şeyler düşünmöe moralin bozulunca ruhen insan çöküyor buda olumsuzluklar yaratabilir sen rabbime güven kendinede güven bu zor günlerini atlatacaksın canım inşallah yumurtalarından birisi tutar canım doktor en kötü ihtimali söyledi belkide seni fazla heveslendirmek istemedi ama sen dirayetliolman lazım allah yardımcın olsun canım inşallah yumurtalardan birisi çatlrda doktorada kapak olur

içini ferah tut canım.Allah ın izniyle bebişine sağlık içinde kavuşacaksın inşallah.evet bize yazık hemde çok yazık.Ne ümitler bağlıyoruz onların ağzından çıkacak bir kelimeye.Bir sözle bir cümleyle nasılda yıkılıyor ümitlerimiz.Ama sen sadece sadece sağlıkla gelecek bebeğini düşün.Rabbim seninde yüzüne gülsün inşallah

İnşallah dediğin gibi olur be güzelim inşallah oysa sabah ne kadar ümitliydim ama şimdi bittim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…