kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

zeliş canım başın sağolsun..Allah sabırlar versin canım ailesine ve sizlere...sözün bittiği nokta canım ya..inan nefret ediyorum terör olayından(

canım bende ilk kez duyuyorum gebelikte tsh bakıldığını..yani dr lara anlam vermek zor canım bazen..dediğin gibi işin maddi kısmı da var tabi..içini rahat tut derim ben.bi anormallik yok canım şu ana kadar zaten..kalp atışı da 10. haftada duyulan duymuştum ben...
sevgiler canım

inşallah zeynebim inşallahhhhh:Saruboceq:

zelişcim başınız sağ olsun canım benim..Rabbim ailesine ve eşine bol bol sabırlar versin..oğlunada hayırlı ömürler versin..amiinn..

kızlar nasılsınız canlarıımm..öptüm hepinizi..

zelişcim başınız sağolsun bende sabah radyoda haberlerde duymuştum bende şehit geliniyim. allahım mekanlarını cennet eylesin...

zelişcim duydum canım sizin akrabı canım benim başınız sağolsun.:çok üzgünüm:

başınız saolsun canım benim çok üzüldüm.Yüce rabbim sizlere sabır versin.İnan çok çok ama çok üzüldüm...........

ahh canım basınız sagolsun allah rahmet eylesinsenağlama

zelişcim başınız sağolsun canım çok üzüldüm.. allah sabırlar versin.

canım benim başınız saolsun..Allah sabırlar versin..Şehidimizinde şehadeti kabul olsun inşallah..senağlama

zelişcim başınız sağ olsun canım benim..Rabbim ailesine ve eşine bol bol sabırlar versin..oğlunada hayırlı ömürler versin..amiinn..

kızlar nasılsınız canlarıımm..öptüm hepinizi..

zelişcim başınız sağolsun bende sabah radyoda haberlerde duymuştum bende şehit geliniyim. allahım mekanlarını cennet eylesin...

kızlar hepinizden rabbim razı olsun allahım mekanını cennet eylesin inşallah:çok üzgünüm:

canım hayırlısıyla o kalp atışları bir göreyim bak nasıl atıyorum hopidik hapidik.yerimseniben

canımmmm nasıl üzüldüm anlatamam. bu aralar sürekli herşeye gözlerim doluyor, okurken yine çok kötü oldum. Allah rahmet eylesin, Rabbim geride kalanlara sabır versin.senağlama

canım burda kaç kişi en ümitsiz anında hamile kaldı. kimlere senin bebeğin olmaz dendi ama onlar yinede kaldı. bu Rabbimin işi, Rabbim ne derse o olur. sen elinden geleni yap, tabiki bol bol da dua et. dualarımdasın canım.

canım, inan beni hiç kırmadın. sadece seninde kayıpların olduğu için neden bu kadar diken üstünde olduğumu anlarsın diye yazdım. benim sadece biri düşüktü. diğerleri başka sebeplerdi. Rabbim inşallah bu sefer yüzümüzü güldürür. sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleri de gösterir inşallah.

Rabbim en kısa zamanda hepinize nasip etsin inşallah.

selam kizlar nasilsiniz bakim ????

zelisim canim basin sagolsun mekani cennet olur insallah
nur icinde yatsin
valla bu durumda baska birsey gelmiyor insanin elinden

wannacim sende icini ferah tut canim insallah hersey yolundan gidecek

zeynepcigim yeni adet tarihim 18 nisan :)))
öpüyorum hepinizi

zelişcim başınız sagolsun allah geride kalanlarına sabır versin...

kızlar ben kaç gündür giremiyom 15-20 gündür biraz oturayım hemen kasıklarıma agrı saplanıyo bende anlamıyom bazen bi giriyo çıkmak bilmiyo valla şu adetim bi olsun güzel bir kadın doguma gitmeliyim hepinizi öpüyorum......:1hug:

Amin canım inşallah.a.s.

herkese günayddııııınnn canlarııııııııııııımmm...nasılsınız bakalım..
öptüm canlarıııııımmmm...a.s.

hepinize merhaba hayırlı cumalarrrr....
bugün benim 6 da kontrolüm var miniğimi görecem inşallahhhhh.... çok heyecanlıyım hemde çokkkkk

mrb kızlar bi süredir giremedim...bi süre daha giremicem...k.pederim hasta oyüzden istanbula gidiyoruzz...ben gelene kadar güzel haberlerle doldurun haburalarıı:enbuyukkk:

zeliş başınız sağolsun şok oldum okuyunca bende polis eşiyim allah geride kalanlarına sabır versin şehitimizinde mekanı cennet olsun.

hepinize merhaba hayırlı cumalarrrr....
bugün benim 6 da kontrolüm var miniğimi görecem inşallahhhhh.... çok heyecanlıyım hemde çokkkkk

handefe canım selam söyle meleğine bizden de:))))bende ilk 12 haftalıkken görmüştüm kızımı..el, ayak belliydi baya...inşallah hayırlı haberlerle dön canım...

amniyo sonucum temiz çıktı kızlar derin bir oh çekebildim sonunda.
handefe güzel haberlerle gel canım
zynp wanna nasılsınız güzel hamişler
zynp ikili zamanın gelmiş maşallah.
wanna sende duyucan o güzel kalbin pıt pıt atışını canım.

zeliş başınız sağolsun şok oldum okuyunca bende polis eşiyim allah geride kalanlarına sabır versin şehitimizinde mekanı cennet olsun.

[sıze="2"]sağolun kızlar hepinizden allah razı olsun............[/sıze]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…