E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #5.441
:mymeka::mymeka:Belkide kırmızıların devamı gelmicek nerden biliyosun:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
allah iyiliğini versin ,morelim bozuktu düzelttin vallahi bir anda,sabah benim kırmızılardanda birazcık uğradı ve bugün bir dahada gelmediler,hiç böyle erkenden uğramazlardı bana ama,bir garip oldum yani bir hafta daha hiç uğramamaları gerekiyordu,inşallah uğramazlarda bi daha,psikolojik sanırım benim kasık sancıları,korktuğum başıma geldi iştebebiş kaldı sanırım önümüzdeki aya, benim adam çaymazsa iyidir,artık cayarsa onu oyuna getireceğim artık yaaa naniknanik
selamlar ben geldim kasığımda batmalar devam ediyo
aramıza hoşgeldin canım.a.s..benim kızımda 2,5 yaşında..benim tedaviyle olduğu için erken düşündüm..inşallah hemen hamile kalırsın canım..:Saruboceq:şöyle söyleyim çocuğu en küçük olan benim burda diğer arkadaşlarınkiler abi abla oldular..kaydirigubbakcemile3inşallah sende istediğin vakit tekrar anneliği yaşarsın baharcım..:Saruboceq:tekrar hoşgeldin..a.s.
hoşgeldin canıım..inşallah hamilelik belirtisidir..adetin ne zaman?benimde ara ara ağrı oluyo kasıklarımda bi de akıntı geliyo ne acaba?:uhm:hayırlısı bakalım..bence bu ay hamiş listesi dahada artacak inşallah...öptüm canlarıımm..ŞenizŞeniz
benim kızım 21 aylık tahtınızı kaptım galiba hihoyyyt :teytey:
hoşbuldum tatlım. adetim 23 nisanda
birde bugün bişiler geldi gibi baya baya hissettim afedersin gittim baktım hiç bişi yok akıntıda yok CADIARZU
seninkilerde hamişlik belirtisi gibi. ay inşallah hamişizdir :CüvCüv:
başka varmı belirtin senin adet ne zaman
Banada 2 akşamdır birşeyler oluyor çok korkuyorumm .Psikolojikk kesin ..
Yemeği hafif yediğime rağmen yemekten sonra dizileri izlemeye geçiyorum..Saat 10 gibi beni nasıl uyku bastırıyorr gözler kapanıyor esne esne ölüyorum .Hadi yatsı namazınıda kılayım diyorum seccadede gözlerim kapanıyo nasıl zor açıyorum bitiyorrr.Yatak örtüsünü zorr açıp kendimi hemen yatağa atıyorumm.Sanki uyku koması gibi bişii.2 akşamdırr oluyor 11 de yattım .eşim bile şaşırdıı.Hafifte miğde bulantısı çok korkuyorum acillik olcam diyesenağlama
:mymeka::mymeka:Belkide kırmızıların devamı gelmicek nerden biliyosun
:mymeka:Hem 1 hafta önceden geldiği nerde görülmüşş
:mymeka:Bence yerleşme lekesi olabilirr ..Bence öleeedelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
:roflol::roflol:Üstüne görerim diye gidiyorum dr rahimde bişi göremiyorr..:jeyyar:Bence sen annene benzeyebilirsinn hadii hayırlıısııııdelikafaduldenay balım inşallah haklı çıkarsında benim kırmızıların devamı gelmez,inşallah dediğin gibidirde yerleşme lekesidir,deli olcam yaaa,şu bir haftada geçmiyo,hiç bu kadar sabırsızlıkla beklicemi bilmezdim ben bu kırmızıları,
balım inşallah hamilesindir,bende oğluma hamile kaldığımda çok uyku basardı,sende sanki biraz hamilelik belirtileri var,hadi hayırlısı:teytey:
bu arada arkadaşlar üstüne görenlerde var kırmızıları,benim annem bana 4 ay görmüş,hiç bir değişiklik yaşamadan,doktora gittiğinde cinsiyetimide öğrenip eve öyle gelmiş,sırnaşık şey kırmızılarıda görsek biz yinede dikkatli olalım,belki bizde üstüne görürüz,
:roflol::roflol::roflol:Kızz durr millet yanlış anlıcakkk.Boşumm ben canım boşş :) uyku ile beraber geliyorr bulantıı yani psikoljikk adım gib eminimm.BEn kim hamile olmak kim bu ayyy :roflol:evet canım accık öyle oldu..neyse hayırlısı...:Saruboceq:
canım benim adet tarihim 1 mayıs inşallah..daha erken gibi ama çok az geliyo akıntım bakalım ..inşallah hamileyizdir..:Saruboceq::Saruboceq:senin adet günün az kalmış züleyhacım ismini yanlış ölemedim değil mi?öptüm canım benim..Şeniz
sositosositosositosositosositosositodelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
balııımm hadi hayırlısı..bence sen hamilesiiiinn..:lepi:demek miden de bulanıyooo:sm_cool::sm_cool::sm_cool:hihoyyythihoyyytinşallah canım senden güzel haberler alıcaz...amiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq:
selamlar ben geldim kasığımda batmalar devam ediyo
:roflol::roflol:Üstüne görerim diye gidiyorum dr rahimde bişi göremiyorr..:jeyyar:Bence sen annene benzeyebilirsinn hadii hayırlıısııııdelikafadulden
:roflol::roflol::roflol:Kızz durr millet yanlış anlıcakkk.Boşumm ben canım boşş :) uyku ile beraber geliyorr bulantıı yani psikoljikk adım gib eminimm.BEn kim hamile olmak kim bu ayyy :roflol:
Kızma bana:asigim:Şeniz
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeykaydirigubbakcemile5 düşünsene annem gibi 4 ay gör kırmızılrı 5. ay görmeyince git doktora 4-5 aylık hamile olduğunu öğren,bir aylık bişey beklerken,annem:1shok::1shok::1shok::1shok:sırnaşık şeysırnaşık şey
:icecream:kaydirigubbakcemile3Bu ay ikimizde baklavaları yemişizz hadi bakalım kaydirigubbakcemile3
cerott sen sinir olunca çok hoşuma gidiyo:roflol:Şaka şaka:asigim:kaydirigubbakcemile3
klava: klava: klava: geliyo oklava baaaaaaal...
demek sinir olunca hoşuna gidiyo ha...sen hamile kalınca ben çok mutlu olacağım, sinir edemeyeceksin..nolcek o zaman:)))))))
Yemeği hafif yediğime rağmen yemekten sonra dizileri izlemeye geçiyorum..Saat 10 gibi beni nasıl uyku bastırıyorr gözler kapanıyor esne esne ölüyorum .Hadi yatsı namazınıda kılayım diyorum seccadede gözlerim kapanıyo nasıl zor açıyorum bitiyorrr.Yatak örtüsünü zorr açıp kendimi hemen yatağa atıyorumm.Sanki uyku koması gibi bişii.2 akşamdırr oluyor 11 de yattım .eşim bile şaşırdıı.Hafifte miğde bulantısı çok korkuyorum acillik olcam diyesenağlama
selam pelin sen afyonlusun heraldee bende afyonluyum ama çanakkalede oturuyorum.memleketimin adını görünce heyecana kapıldım canım bu topikte bi hemşerimin çıkması beni daha çok mutlu etti öptüm canım memleketimin havasanı içine çek benim yerime de .yerimseniben
:roflol::roflol:Üstüne görerim diye gidiyorum dr rahimde bişi göremiyorr..:jeyyar:Bence sen annene benzeyebilirsinn hadii hayırlıısııııdelikafadulden
:roflol::roflol::roflol:Kızz durr millet yanlış anlıcakkk.Boşumm ben canım boşş :) uyku ile beraber geliyorr bulantıı yani psikoljikk adım gib eminimm.BEn kim hamile olmak kim bu ayyy :roflol:
Kızma bana:asigim:Şeniz
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
:mymeka::mymeka::mymeka:şiişşşt sus bakiiimm..yaarın görecez şurda ne kaldıyasakkelimeo zaman görecez bakalım kim haklıymış..hehehehehhhnaniknaniköptüm balııııımm..ŞenizŞeniz.
balsurattt kendine dikkat ett..yavvv bu dediklerin hamişlik belirtileri...kırmızılar geliyo diye beklerken , bebişi karnında bulursun inşallahh..köydede ağır şeyler kaldırma hopplayıp zıplamaaa ne olur ne olmazzzkaydirigubbakcemile5
canııım bu saydıklarının hepsi hamilelik belirtilerine benziyo az kaldı hadi bakalım balıım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?