- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #5.421
günaydın arkadaşlar, Hepinize Hayırlı Cumalar......
Ebrucum ne güzel dua göndermişsin Allah razı olsun.
canım duan çok güzel bizede kocaman bir aminnnnnnnnnnnnnnn demek düşüyor
Ooooooo kimleri görüyorumm.Benim kırmızı kart treni yola çıkmış bile kızlarrr yarınn yanımda olurr ...:jeyyar:]Gell canım benimm çok özledim seni zaten bir ay ayrı kalmakk zorduu sensizz..:jeyyar:Kırmızıı kartlarr etrafa saçılıyorrr delikafadulden..Ama bakın ilk vagona benim herşeye rağmenn yüzüm gülüyorr:1rolleyes:Ooooo bizim klomende bacadan çuff çufluyooo hadii git işine nannn toz duman ol bulut ol
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol::roflol:
[/B][/FONT]
gııızz Allah iyiliğini versin emiiiii:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
noluyo hemen ümidini kestin öylee bakiiimm:mymeka::mymeka:yasakkelimeklava:bak görecen hafta sonu ahanda böle:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:halaylar çekecez..adet olsanda olmasanda...
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:delüüüüümmmm
Ya Rab!
Şanını bilenlerin kıymeti için Gönül ehlinin himmeti için
Muhabbet badesinden içenlerin kerameti için
Cebrail in emanetteki sıdkı için Azrail in itaatteki hakkı için
Başımızın tacı kur ân için O kur ân a can-ı dilden iman için
Ehl-i aşkın avareliği için Ehl-i gamın biçareliği için
Bizi kendimizle baş başa bırakma . Sensizlik ateşiyle sinelerimizi yakma.
Bizi yanlış pazarlarda dolaştırma. Kapının eşiğinden başlarımızı ayırma.
İlâhi! ..
İmine muhtacız.
Has kullarının ihlâslarına uzağız.
Gerçek âşıklarının hallerine açız.
Hak dostlarının şevklerine ırağız.
Bize âhlakını , bize sevgini, bize hâyanı, bize veranı,
bize takvanı ve bize rızanı lütfeyle
Ey kalpleri eviren çeviren!
Çevir kalplerimizi.
Düzelt hallerimizi.
Sil baştan kur temellerimizi.
Kaldıramayacaklarımızla imtihan etme bizi Ve sensizlik buhranıyla .. helak eyleme hiçbirimizi.
bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine,
Bizlere hayırlı evlatlar ver,öncelikle anneliği hiç tatmamış olanlara
daha sonrada yavrularımıza kardeş isteyen biz kullarına hayırlı,sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip et...
Amin..:Saruboceq::Saruboceq:
cumanız hayırlı duanız bereketli olsun Allah(c.c) kabuletsin...:Saruboceq::Saruboceq:.
__________________--------------------------------------------------------------------------------
.
:roflol::roflol:Dur nan azcık tadını çıkaralımm kızma hemen sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
Aminnnnn.... Gönlüne sağlık , Allah kabul etsin
hatice ablacım sana da özelden başka bi dua gönderecektim ama mesaj bölümün kapalıydı..Rabbim cümlemizden razı olsun..hayırlı cumalar canım ablacıım...ŞenizŞeniz
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:çok saol hejacım..sen ne zaman dr a gidiyon canım..inşallah bebişin kalp atışını duyarsın canım benim..Allah yardımcın olsun..amiiinn..
Ooooooo kimleri görüyorumm.Benim kırmızı kart treni yola çıkmış bile kızlarrr yarınn yanımda olurr ...:jeyyar:]Gell canım benimm çok özledim seni zaten bir ay ayrı kalmakk zorduu sensizz..:jeyyar:Kırmızıı kartlarr etrafa saçılıyorrr delikafadulden..Ama bakın ilk vagona benim herşeye rağmenn yüzüm gülüyorr:1rolleyes:Ooooo bizim klomende bacadan çuff çufluyooo hadii git işine nannn toz duman ol bulut ol
canım hayırlısı ile pazartesi gidiyorum bir türlü günler geçmek bilmiyor inşallah hayırlısı ile keseyi görürüm kalp atışını anca bir hafta sonra görürüm bana dua et canım rabbim inşallah tez zamanda sizede yaşatır inşallah benim ilk kızımda da üç sene olsun diye çabalamıştım senide sanırım kızın tedaviyle oldu çok iyi etmişsin erken davranmakla rabbim gönlüne göre versin
Merhaba Kizlar,
son adet tarihim 28 ocakti 25 subatta hamile oldugumu ogrenmistim. 31 martta kurtaj oldum cunku bebegimin kalbi atmadi gelismedi. 15 yasinda bir oglum var ilk evliligimden, 2. evliligimde de bir bebek sahibi olmak istedim ama olmadi
bu ay sonunda regl olup tekrar calismalara baslayacagim. doktorum 3 ay bekle dedi ama ben beklemek istemiyorum ..
:icecream:kaydirigubbakcemile3Bu ay ikimizde baklavaları yemişizz hadi bakalım kaydirigubbakcemile3kızlaaaarr sahi iki gün önce rüyamda bi tepsi baklava getirdiler önüme.bir dilim aldım yedim diğerlerini aldılar önümden yememe izin vermediler..ama gerçek yemiş gibiyim sanki hala tadı damağımdacokacimcoookhayırdır inşallah..öptüm canlarıımmmŞenizŞeniz[/COLOR][/SIZE][/I][/B][/FONT]
balım kırmızı treni yola çıkarmışsın hemen..sinir oluyorum sana yaaa, dur hele hemen pes etmeee..
canım dur bakalım hemen dereleri görmeden paçaları sıvadın yarın büyük gün ....yarın test yaptırmayı düşünüyonmu balım yoksa bekleyecenmi inşallah kırmızıların gelmez bitanem.....
kızlar bende batma felan yok şakur şukur adet oluyomm..senağlama ama bi düşündüm oğluşuma bilmeden hamiş kaldığımda kasıklarımda batma olmuştu..10 aylık evliydim enfeksiyon kaptım sanmıştımm..hee bide acayip güzelleşmiştimm..:1shok:yüzümde tek bi leke sivilce kalmamıştıı...batma yaşayan arkadaşlar dikkat edinn..ne olur ne olmazzzkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?