- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #5.621
seninde çok yeniymiş inşallah sende çok beklemezsin biraz araştırdım ilk ay %25 ikinci ve üçüncü ay%80 e çıkıyor eğer ilk ay hamile kalınırsa ikiz olma ihtimali daha yüksekmiş sabırsızlıkla bekliyorum herşeyin hayırlısı:1rolleyes:
kızlar size bişe sorcam malum benim 2yıldır olmuyoya şimdi tatil dönemi geliyo ailem şehir dışında memlekete gitmek istiyorum olmaz olmaz şimdi tutar oursam hamile beni yollamazlar bişe olur diye bende 2 3ay hap içiyim diyo drumda belki hap kullandırabilirim demişti rahimi düzelne sokuyomuş ne alsam onu bilmiyom bildiginiz hap varmı ben hi kullanmadım kimsenin haberi olmadan içiyim diyom nedersiniz bencil demeyin bana ne olur senede bir kere gönderiyolar başka zaman gidemiyom napıyım bunaldım buralarda kimsem yok ankarada kardeşlerimi çok özledim
kızlar size bişe sorcam malum benim 2yıldır olmuyoya şimdi tatil dönemi geliyo ailem şehir dışında memlekete gitmek istiyorum olmaz olmaz şimdi tutar oursam hamile beni yollamazlar bişe olur diye bende 2 3ay hap içiyim diyo drumda belki hap kullandırabilirim demişti rahimi düzelne sokuyomuş ne alsam onu bilmiyom bildiginiz hap varmı ben hi kullanmadım kimsenin haberi olmadan içiyim diyom nedersiniz bencil demeyin bana ne olur senede bir kere gönderiyolar başka zaman gidemiyom napıyım bunaldım buralarda kimsem yok ankarada kardeşlerimi çok özledim
[B]kızlar dün göğüslerim acayip ağrıdı sızladılar.fisfisfis.bugünde var dünki kdar olmasada dokunamıyorum acıdan..bi de kasıklarım iğneyi vurunduğum günden beri ağrıyo..ağrıdıkça akıntı geliyo..sanırım vücudum adete hazırlanıyo:çok üzgünüm::çok üzgünüm:..yada iltihaptan oluyo bu akıntı ve ağrı..öptüm canlarıımmŞenizŞeniz.[/B]
canım niye böyle düşünüyorsun inşallah hamişliktendir bu şikayetlerin ayrıca bu şikayetler ben de de olmuştu ama bak çok şükür hamileyim canım inşallah sende hamilesindir
Bir insan sebebsizz ağlarmıı:çok üzgünüm: ben ağlıyorum işesenağlamaSebebii olmadan sıkıntıı olurmuu oluyorr işteee..Hiç iyi değilim bu ara psikiyatrise gitmek isteniyorum benn..Ama kendi çabalarımlada ne kadar dayanabilicem bilmiyorum senağlama
Bir insan sebebsizz ağlarmıı:çok üzgünüm: ben ağlıyorum işesenağlamaSebebii olmadan sıkıntıı olurmuu oluyorr işteee..Hiç iyi değilim bu ara psikiyatrise gitmek isteniyorum benn..Ama kendi çabalarımlada ne kadar dayanabilicem bilmiyorum senağlama
:teselli:Şenizbalıııımm canım beniiimm..nolursun üzülme bak bizlerde üzülüyoz inan kiŞenizhayırlısı olsun bitanem..inan seni çok iyi anlıyorum..aynısını bende yaşadım kızımdan önce..ama sabrın sonu selametmiş gerçekten..bak tatile gidicen orda dağıtırsın kafandakileri...öptüm canıım beniiiimmŞenizŞeniz
balım seni çok iyi anlıyorum çünkü banada bazen durup dururken ağlama krizleri vurur canım kendine moral depola rabbim şifanı versin inşallah kendine iyi bak iyi ol canım....
ohh çok güzelde gitti
seni gidi seni..sen yine sigarayamı başladın içme bakıyım:mymeka: o lanet olası şeyi bidaha....
Zelişim bursadan kardeşim geldii ondan aldım 1-2 tanecik :asigim:
canım hazır kurtuldun o illetten boşver daha içme hem 1 2 derken başlarsın bu arada gözün aydın kardeşin gelmiş demekki yoksa senimi almaya geldi berabermi gitceniz.....
Sağol canım yok kardeşim iş için geldi buraya artvin sınırına gidicekler arkadaşı ile.O otobüsle döner.Ben uçakla :)trabzona gelim hehe :)çok özlücemm sizi bursada net kapanmışş giremiycem maleseff 1 ay ayrı kalıcam sizlerden..:1hug:
yapma ya demek net kapanmış bizde çok özlüyecez seni olsun sen iyi ol yeterki nasıl olsa 1 ay sonra yine aramızda olacaksın hem bir internet cafe bulursun oralarda sen duramazsın k.k'sız..........
Aslında uzaklaşmam iyi olucak .Gebelik türü her konudan uzak kalıcam zihnim güzelcee boşalıp rahatlıycak inşallahh dönüştee trabzonda soluğu almam..
Sen nasıl oldun zelişim kaşıntı devam ediyormuu?iyimisin biraz daha .:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?