kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

Evet canım krem iyi geliyor bend e kullanmıştım bir kersinde geçmişti 1 haftada...
Canım yaa çok sevindimm tedaviye başlayacagınaaa tabikide gitt
:dance:

ohh çok güzelde gitti

kızzz Allah sana ne deyiiimm..bi de oh çekiyo:mymeka::mymeka:içme nan şu kötü şeyi..ben hayatımda bir kere denedim sonra tövbe ettim valla..ne kötü şey oo..hıııımm demek ki önceden de varmış sende:mymeka:bu alışkanlık..neyse sen bilüünnn:sm_confused:...

yaaa demek gidiyoonn..ve orda pcyok..neyse 1 ay sonra seni bomba gibi istiyoz ona göreee:dilcikar:naniknaniköptüm canım beniiimm...ŞenizŞeniz

:roflol::roflol::roflol:Canım ben 7 yıldır içiyordum bıraktım 4 aydır hiç kullanmadım tamamen bıraktım.Şimdi keyif için içiyorum.Eşimede hayret ettim öğlen eve geldi ve gördü sıgarayyı garibim bişi diyemiyo benii kötü halde görüncekaydirigubbakcemile3:çok üzgünüm:
hihoyyythihoyyytTamam canım bomba gibi gelicem allah izin ederse.İnşallhhh sizin güzell haberlerinizii alırım geldiğimde ufff meraktan patlıycammm adet tarihlerinizede daha var ..Egerrr hamişş olann olursaaa benim ziyaretçi sayfasına kocaman yazılar la yazın tamamıı benim arkadaşa soylerım k.kdan tlf msj cekıcem ona 1 mayıstan sonra haber beklıcem sızdenn :):CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

canım ya üzme kendini herşeyde bi hayır vardır
strese birebir sarıkantaron otu doğal hemde istersen hapıda v ar ST.JHON'S WORT
araştır bi istersen çok etkili hatta ahmilelik sonrası bebeğini emzirmiyorsak hamillelik depresyonundada kullanabilirmişiz ENDER SARAÇ Tv de söylemişti eşim sigarayı bıraktı yanında bunu kullandırdılar sigarının verdiği boşluk hissi yok olması için tamamen bitkisel bi ürün iyi geleceğine eminim.

:uhm:fisfisfisCanım ben o sarıkantoron otunu aldımm.Ahmet marankinin sitesinde okumuştum iyi geldiğini ama çok deliyim yaa bir türlü yapmadım o kürü .en iyisi bavuluma atayım kaydirigubbakcemile3

ebrucum canım niye adete yoruyosunki bu belirtileri hem saydıkların hamilelik belirtilerinede benziyo ikimizin adet günü aynı gün ben kendimden hiç ümitli değilim yüzde yüz adet olcam ama senden ümitliyim inşallah hamişsindir...:CüvCüv:

canım benim benimde oluyor bazen böyle sebebsiz ağlamalarım,üzme kendini bu kadar,ne olur?tatilin sana iyi geleceğine eminim ve harika bir sekilde geri döneceksin aramıza,bir süre için herşeyden uzaklaştırmaya çalış kendini,

Evett canımm 1 ay bebe düşüncesinden uzakk geçiricem allahıma şükürler olsun bu ay hamilemiyim acaba demiycem bunada şükürrrr.Öpüyorum canımm Şeniz

inşallah zelişim beniimm..hayırlısı olsun..Rabbim cümlemizin hakkında hayırlısını nasip etsin..amiiinn..öptüm canımm beniiimm..ŞenizŞenizŞeniz

arkadaşlar bütün gee uyuyamadım ,dün akşam 11 gibi en büyük ablam aradı almanyada yaşıyorlar,ablam ağlıyordu elefonda,ablam ın 17 yaşında oğlu var,oğlunun sevgilisi 2 aylık hamileymiş,oda 17 yaşında,ablam diyor napıam ben şimdi ablam eşinden ayrı bu çocuklarla hep tek başına ilgilendi,eşi sorumsuzun tekiydi,bana dediki;doktoruna sor bu çoçuğu alırmı?bende almaz dedim kızın yaşı çok küçük daha,aslında bu işede karışmak istemiyorum,bir bebeğin canına kıyılmasına ortakıcı olamam,2 sininde hayatı mahvoldu,yiğenim daha kendine bakamıyor,aklı bir karış havada,kızın ailesi evlenecekler diye tutturmuşlar,kız alman bu arada,
kendi kendime bütün gece düşündüm,allahım çoçuk için yanıp tutuşalar var,o kadar çok bebek isteyenler varken neden böylelerine verirsin diye?çoçuğu doğursa kız olan çoçuğa olaçak,bakamazlarki,napıçak ablam şimdi yaa?bütün gee dua ettim?allahım dedim sen isteyenlere çoçuk ver,sana her gün bebek için ellerini açanlara ver ,hayırlı evlatlar ver,böylelerine verme diye,bakamıaklara bebek istemeyenlere verme diye,
çok içim sıkıldı,ablama yardımı olmadığım içinde onu ortada bırakmışım gibi geliyor,olamam ki,ben yardımı olsam bile benim doktorum bunu yapmaz,ablam sen yinede sor doktoruna dedi,ben bunu nasıl sorarım doktoruma prensiplerini bildiğim halde,bana dediki yada düşüreek bir ilaç al yolla ?ben böyle bir şeye ortakı olursam onun günahını nasıl taşırım üstümde?

günaydın canlarım hepinizin cuması mübarek olsun...selkie canım ablanın durumuna çok üzüldüm malesef almanyada büyüyen çocukların genelinde bu oluyo bizim amca kızıda böyle duruma düştü ve 17 sinde doğurdu çocuğu şimdi ayrılar babayla ve baba yeniden başka bir kızı hamile bırakmış ve baba dediğim çocuk daha yeni 18 ine girdi...allah ablana yardım etsin...

herkesin cuması mubarek olsun rabbim bütün dualarımızı kabul etsin inşallah selkie canım ablanın durumuna çok üzüldüm çok zor bir durum aldırsan olmaz büyük günah aldırmasanda napıcaksın allah sonlarını hayır etsin inşallah....

canim oyle zor bir durumki
aldirsaniz bir dert
o cocuk dunyaya gelse insan ziyanligi
nasil yetisecek nasil bir birey olabilecek ve almanya gibi bir ortamda.
o da karısıp gidecek kaosa
ne aile ne baba ne yuva sicakligi gorecek
yanlis bir cumle kurmak istemiyorum ama sanki dogmamasi daha hayirli gibi ama Allah buyuktur.

günaydın kızlar cumanız hayırlı olsun selkie canım inan çok üzüldüm ablanın durumuna allah yardımcıları olsun ama ben böyle bir günaha ortak olmazdım o bebişi veren allah ancak allah isterse alır yani bizim onun canını almamız hiç doğru olmaz tabi dediğim gibi durumları çok zor dünyaya gelişide iyi olmaz ama rabbim her şeyin hayırlısını yapar allah yardımcıları olsun

Canım çok üzüldüm ablanın durumunaa çok zor birşeyy benneyaptımkiAllah yardımcısı olsun.Hakkında hayırlı olanları yaşatsınn..:Saruboceq:

kızlar teşekkürederim ,benimde kafam çok karışık,ablam aldırma niyetinde,diyorki çocuk perişan olacak,bunlar evlenseler sürdüremezler evliliği,bizim oğlanın işi yok gücü yok,daha okuyor,kız desen öyle,sorumluluk ablamın üzerine kalacak,ablamda zaten zor geçindiriyor evini,çocuklarının bütün sorumluluğu onda zaten,birde bunu taşıyamam diyor,kızın annesi tutturmuş doğuraçak evlenekler evlenmiyorlarsada çocuğa biz bakmayız sen bakarsın demiş ablama,ablamda benden yardım istiyor,almanyada bu yaştaki gençleri kürtaj yapmıyolar,gelip bende kalıcaklar ben ayarlıcam doktoru falan,benden bunu yapmamıi istiyor,bende buna karışmak istemiyorum ,hem eşime ne dicem ben?böyle bir şeyi duyarsa her tartışmada yüzüme vurur eşim,hadi eşimi geçtim ben bu kadar 2. bir bebek isterken bir bebeğin canına kıyılmasına nasıl yardımcı olurum.?doğsa bir türlü doğmasa bir türlü?

canım, gerçekten zor bir durumla karşı karşıyasın. Rabbim en hayırlı şekilde sıyrılmanı nasip etsin. yardım etsen bir türlü, etmesen bir türlü. gençler yapıyor böyle cahillikler, derdi anne-babalara kalıyor. sende haklı olarak bu vebalin altına girmek istemiyorsun. İnşallah en hayırlı kararı almanıza yardımcı olur Rabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…